J0hnny Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Tudni kell, hogy gyerekülés nincs, Flóra a monti vázán áll......... Nem károgni akarok,de apám egyik haverjának a lányát most mütötték,mert letépte a sarkát a bicajküllő,amikor berántotta a lábát. Inkább vegyél egy olcsó ülést.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Nem károgni akarok,de apám egyik haverjának a lányát most mütötték,mert letépte a sarkát a bicajküllő,amikor berántotta a lábát. Inkább vegyél egy olcsó ülést.... :unsure: Láttad már a bringám, mikor a csibe rajta áll, elég távol van mind2 keréktől szerencsére.De inkább ül, mert az ülésen 2n osztozunk. :rolleyes: Lazaság van! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Én tegnap amikor Tomihoz készültem, akkor láttam az ablakon keresztül, hogy Hetény felé semmit sem látok. Inkább maradtam otthon. A pc-m is ki-be kapcsolt az áramkimaradások miatt, ezért aztán alvás volt. Remélem ma már nem lesz semmi ilyen probléma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 A pc-m is ki-be kapcsolt az áramkimaradások miatt, ezért aztán alvás volt. Azért érdemes beszerezni egy kisebb szünetmentes tápot... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Szép időnk volt ma.Mikor kitört 18:00 előtt a szélvihar.... Meg faxák voltak a villámok ish......... :mellow: Itt is volt kisebb vihar (Bp) :D, de annyira nem esett az eső, szerencsére jég sem volt. A szmszéd utcában lecsavart 1 nagyobb ágat 2 autóra a szél, még jó, hogy 15 méterrel arrébb álltam... :rolleyes: viszont a vihar elmúlta után volt szép DUPLA szívárvány... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Csabi! Még 3 hsz, és jubilálsz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Csabi! Még 3 hsz, és jubilálsz. :rolleyes: THX! Igen figyelem, de már akkor csak kettő! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Akarsz róla beszélni? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Akarsz róla beszélni? :rolleyes: Asszem most nem! :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Asszem most nem! :rolleyes: :mellow: ugyan... ne szerénykedj. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Csabi! Akkor mostanában nem is mégy No.-ba? Mielőtt válaszolsz írd be, hogy 1000. :rolleyes: Macinak meg 7000. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Most ettem La Verde féle pinzát.......Della Nonna vs. Konyhafőnök kedvence, sok szósszal.........fincsi vóót! :mellow: Nyamíí! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Ez itt. Miért drágább kp-ra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Na ez is eljött, ez az: 1000. HSZ! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Csabi! Akkor mostanában nem is mégy No.-ba? De megyek, vasárnap, és pénteken megint jövök vissza... :rolleyes: De majd most pénteken este megyek a talira is...majd beszélünk :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 De majd most pénteken este megyek a talira is...majd beszélünk :rolleyes: Okés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Ez itt. Miért drágább kp-ra? Teljesen egyszerű a válasz! ugyan is ha hitelre veszed meg akkor a bank jutalékot fizet és gondolom a jutalék összegével drágább ha kp-r veszed! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Teljesen egyszerű a válasz! ugyan is ha hitelre veszed meg akkor a bank jutalékot fizet és gondolom a jutalék összegével drágább ha kp-r veszed! +erre a jutalékra rájön még az, ami a kereskedő haszna az autón, ca. 3K min.Sztem....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Miért drágább kp-ra? Mi is kp-ra vittük el az Astrát, és alig akart alkudni belőle a fazon pár 10 ezret. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Mi is kp-ra vittük el az Astrát, és alig akart alkudni belőle a fazon pár 10 ezret. :mellow: Jó eséllyel a 7végén lesz új gazdája az Astrának.......... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Jó eséllyel a 7végén lesz új gazdája az Astrának.......... :rolleyes: Jó ez a Vectra! Csak nincs benne kályha meg tempomatot nem is néztem ja és nem autómata :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Van tempomatja meg TCje is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 De még mindíg nem autómata Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Van tempomatja meg TCje is :mellow: Nekem még tetszene is, csak ne lenne benyás, ekkora motorral... :rolleyes: Dieselben elgondolkodtam volna rajta, de azoknak meg az ára sokkal több... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Nekem még tetszene is, csak ne lenne benyás, ekkora motorral... :rolleyes: Dieselben elgondolkodtam volna rajta, de azoknak meg az ára sokkal több... :D Dieselnek itt az enyém tudod és az ára is baráti :mellow: na jó nem 2000-es hanem csak 1999 06. viszont ez nem látszik :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts