mélykék76 Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 ....J0hnny! Találtam egy képet, amikor szerelmet vall neked egy szöszi! :rolleyes:.... Megy a meló ezerrel miiiii ? :mellow::D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Megy a meló ezerrel miiiii ? :rolleyes::D persze... szabadnapon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 J0hnny! Találtam egy képet, amikor szerelmet vall neked egy szöszi! :mellow: Ilyennel én is ki lennék békülve :rolleyes: mit érdekelne tud-e főzni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 ha nagyon akarod, keresd meg a címét. hátha! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 ha nagyon akarod, keresd meg a címét. hátha! :rolleyes: azzal foglalkozz inkább, hogy ilyenekkel töltsd meg a 6 ágyas szobám :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 és abban nekem mi lesz a haszon? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Bejöhetsz! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Ilyennel én is ki lennék békülve :rolleyes: mit érdekelne tud-e főzni... Csikánó, Te kivel nem lennél kibékülve? :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Bejöhetsz! :unsure: ha ezt az asszony megtudja... :rolleyes: bár abban, hogy bemegyek, még semmi rossz nincs... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Csikánó, Te kivel nem lennél kibékülve? :rolleyes: :mellow: veled :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 veled :mellow: mié? nem tudtam, hogy haragban vagyunk :rolleyes: De amúgy, most NŐről volt szó asszem :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 veled :rolleyes: Akkor te nem is vagyol kiéhzve! :unsure: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Meló után gondoltam beugrok a hambishoz, aztán meglepem magam, és anyukát egy hambival.Szépn okosan visszatolattam az enyirányúban ami mellette van, aztán beálltam a sorba, a pultnál.Előttem egy csinbininőcike, és kőgazdag ura kérte a kaját.Mellette egy beszédhibás kisebbségi, de szendvicszsömibe.Gondoltam, ez v.mi TESCO verzió.Az eladó jányok nem álltak éppen a helyzet magaslatán, mert minden egyes cuccot úgy néztek ki listáról. Várok és várok.Volt ott egy biztonsági ember, aki közölte kis idő után a mögöttem a sorban álló hawerjaival, hogy nincs hambizsömle, csak ilyen másik, gazdaságosba tömik a cuccot.hadne mondjam, éppen 1/4e fért bele, mint normál kistársába.Szó nélkül kifordultam.Akar a rák ilyen szendvicset enni, murvadrágán. Elmentem Bundi felé is, de geslosszen volt már.Úgyhogy haza jöttem, aztán kiettem a hűtőt........ Majd holnap, v. a hónap végén újra próbálkozok.Hátha lesz normális cuccuk.......Banyek...... :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Tegnap útban kalocsára újsoltról megálltunk solton kajálni egy kifőzdében az 51-es melett.Menü is volt,de borsólevest nem akartam enni! :rolleyes: Beültünk kollegával,de 10 percig kerülgetett minket a pincér picsa,egyszer aztán amikor épp melettem ment el hangosan megjegyeztem,hogy úgy látszik itt mindeki fontosabb nálunk! :mellow: Rögtön volt étlap és elnézést kért a késedelem miatt!Sokáig készült a kaja is,de legalább jó volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 J0hnny! Találtam egy képet, amikor szerelmet vall neked egy szöszi! :mellow: Telószáma?Címe? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 keresd meg. A kezed ne fogjam mikor randira mész vele. :rolleyes: kiindulásnak ott a felsőjén van valami cím. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 keresd meg. A kezed ne fogjam mikor randira mész vele. :rolleyes: kiindulásnak ott a felsőjén van valami cím. Nincs fent wiwen.Micsoda hülye pitsa! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 francba. most akkor keressek másikat neked? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Ilyennel én is ki lennék békülve :rolleyes: mit érdekelne tud-e főzni... Megtanulnál te főzni :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 meghiszem azt Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 meghiszem azt papucs.. :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Na ez milyen autó??? Na segítek egy kicsit... Hát ezzel az autóval mentünk ma egy kört... (csak az opel kereskedés körül) De gguuuummaaa jó kis gééép! :rolleyes: :mellow: Nagyon durva az a belső tér! :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 De gguuuummaaa jó kis gééép! :rolleyes: :mellow: Nagyon durva az a belső tér! :unsure: :D Akkor most Speedster v. GT?Hm? :lol: A kettő együtt nem megy! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Hát azért én a Speedsternél maradok. Ennek 8.8 az alapára. Egyébként nagyon durva, hogy milyen szar anyagból csinálták a műszerfalat! Esküszöm, anyám suzukijában finomabb műanyag van, mint ennek a műszerfalán! :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 veled :rolleyes: Hell Tom! Inkább arrol mesélj légyszike hogy mi történt szombat este :unsure: Megdugtad vagy elkurtad a Keresztesi csajt :D Kiváncsi vok nagyon :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts