warwolf Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 http://www.dotkommedia.hu/pityke/images/zo..._0214195447.jpg Ezaz! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Ezaz! :unsure: A mai gyerekek az se tudják mi az igazán jó mese! :mellow: :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 viszont tudják mit ábrázolnak a fentebbi képek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 A mai gyerekek az se tudják mi az igazán jó mese! :unsure: :mellow: :D De a nagy gyerekek tudják! :rolleyes: Pom-Pom, Picúr, Gombóc Artúr, Festéktüsszentő Hapcibenő, Radírpók, Madárvédő Golyókapkodó, Órarugógerincű Felpattanó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Apu én megyek aludni.Lejárt a munkaidőm! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 mert ugye sajnos nem mindenki tud elmenni mindíg minden meetre :mellow: Mer' mindig csak a csavargás....... :rolleyes: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 http://www.port.hu/picture/instance_2/20416_2.jpg De a nagy gyerekek tudják! :rolleyes: Pom-Pom, Picúr, Gombóc Artúr, Festéktüsszentő Hapcibenő, Radírpók, Madárvédő Golyókapkodó, Órarugógerincű Felpattanó... Épp a múltkor tárgyalták ki a bumerángban a Pom-pom mesét,hogy az végülis egy skizofrén kislány kitalációja,a sapkáját hitte egy személynek! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Épp a múltkor tárgyalták ki a bumerángban a Pom-pom mesét,hogy az végülis egy skizofrén kislány kitalációja,a sapkáját hitte egy személynek! :mellow: Azoknak sem volt gyerekszobájuk............ :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Azoknak sem volt gyerekszobájuk............ :rolleyes: Poén szinten mondták!Én jókat röhögtem! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Még egy gyöngyszem......... Szaffi...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Na és ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Volt hozzá türelmük..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május8, 2007 Megoszt Elküldve Május8, 2007 Nagyon jók ezek a képek! (mármint a mesék!) :rolleyes: :mellow: Pirx kapitány is király volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május8, 2007 Megoszt Elküldve Május8, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május8, 2007 Megoszt Elküldve Május8, 2007 Ha már a meséknél tartunk........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május8, 2007 Megoszt Elküldve Május8, 2007 Anyuka ma kisit közel állt egy tereptárgyhoz, szal ha v.kinek van 5lete, hogy melyik színnel lehetne párosítani a jelenlegi kéket a japón, legyen kedves szóljon..... Vagy egy Photoshopnak is örülnék......... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május8, 2007 Megoszt Elküldve Május8, 2007 Anyuka ma kisit közel állt egy tereptárgyhoz, szal ha v.kinek van 5lete, hogy melyik színnel lehetne párosítani a jelenlegi kéket a japón, legyen kedves szóljon..... Vagy egy Photoshopnak is örülnék......... :rolleyes: Festék is lement vagy csak horpadt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május8, 2007 Megoszt Elküldve Május8, 2007 "A cég vezetője felszámolási eljárást indított, mert az Il Ferro csaknem 8 millió forinttal tartozik nekik." forrás hírado.hu a cikk így folytatódik "Az Il Ferro hónapok óta több mint 7 ezer ügyfelének nem fizeti a megígért részleteket, az okozott kár pedig meghaladhatja az 1 milliárd forintot is." De a sok balga magyar aki boldogan beleült az új autóba, most miből fizeti majd? Vagy aki használtauóját tólta be még a kezdőtőkéje sem jött vissza. "Cégünk története és törekvései: 2004-ben alakult azzal a céllal, hogy a külföldi minta alapján, Magyarországon is bevezesse az autóreklámozás lehetőségét." sikerült olyan magyar módra Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május8, 2007 Megoszt Elküldve Május8, 2007 Pro és kontra: www.ilferro.hu "A SZEMLE IDŐPONTJA HALASZTÁS ALATT!!! Cégünk átmenetileg olyan pénzügyi helyzetbe került, hogy a szerződésekben egyébként is biztosított, 3 hónapos szerződés felfüggesztési jogával kénytelen élni. Ezt a jelenlegi helyzetben az aktuális ügyfélszám nagysága is megkívánja, ugyanis a létszám, illetve a probléma nagysága nem teszi lehetővé, hogy 2-3 héten belül hathatós partneri segítséget kaphasson a cég. Ügyfeleinket ezúton semmiféle anyagi hátrány nem érheti, hisz a szerződés lejárata értelemszerűen 3 hónappal kitolódik. Az utóbbi hetekben munkatársaink, megkezdték az ügyfelek megfelelő tájékoztatását az átmeneti problémáról, illetve egyben kérjük ezúton is szíves megértésüket és türelmüket!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május8, 2007 Megoszt Elküldve Május8, 2007 Festék is lement vagy csak horpadt? Elég komolyan felkarmizsálódott...........Szal nem csak föstés lesz, hanem némi kasztnizás is......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május9, 2007 Megoszt Elküldve Május9, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május9, 2007 Megoszt Elküldve Május9, 2007 Hát nem semmi a japó ajtaja. Ma ennek örömére nekem meg a bal hátsó ajtóm húzták meg. Ez viszont már polírral nem javítható (kilátszik az alapozó). Mondjuk ez nem akkora meló, mint Losié. Vasárnap estig nem vagyunk itthon, úgyhogy addig ne keressetek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Május9, 2007 Megoszt Elküldve Május9, 2007 Voltam kedden az itteni szalonban, az Opel Invesztában autóbeszámítás ügyben, kíváncsi voltam, hogyha beszámíttanám újba, akkor mennyit kaphatnék érte... Hát mondhatom nyugottan, hogy kár volt az időt fecsérekni rá, bevitték, kőrbenézték, elmondták azokat amiket én is tudtam, hogy 2 elem van átfújva rajta :mellow: és 531 000 ft ért számítanák be egy újba :rolleyes: Úgyhogy marad, majd jövőre veszünk mellé egy fiatalabb tesvért :unsure: , vagy B Vectrát, G Astrát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 J0hnny! Találtam egy képet, amikor szerelmet vall neked egy szöszi! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Voltam kedden az itteni szalonban, az Opel Invesztában autóbeszámítás ügyben, kíváncsi voltam, hogyha beszámíttanám újba, akkor mennyit kaphatnék érte... Hát mondhatom nyugottan, hogy kár volt az időt fecsérekni rá, bevitték, kőrbenézték, elmondták azokat amiket én is tudtam, hogy 2 elem van átfújva rajta :unsure: és 531 000 ft ért számítanák be egy újba :mellow: Úgyhogy marad, majd jövőre veszünk mellé egy fiatalabb tesvért :D , vagy B Vectrát, G Astrát... Ilyen beszámításos dologgal nem szabad foglalkozni.Amúgy ha a beszámítási árhoz hozzáadsz kb. 200-250e.ft-ot, már meg is kapod, hogy mennyit ér az autód! :lol: Nekünk céges kedvezményünk van a Tormásinál, egyes típusoknál akár 15% is lehet, a listaárból.Én is kaptam anno egy full felszerelt G Astra Caravanra árajánlatot.Az értékesítő hawer beleadott mindent, szal annál kedvezőbbet nem igazán kaphattam volna.De elég neccesen hagzott a 120 hónapra 21000ft........ Főleg egy hamarosan kifutó modellnél.........Mire el akarnám adni, éppen annyira értéktelen lenne, mint a jelenlegi F Astrám, amit nem tudok eladni.Listaár alatt 150e.-rel sem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts