mackosajt Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Köszi srácok, hogy tegnap sikerült elhozni a kisbizb@szokat! :unsure: :rolleyes: igazi meglepi volt! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 3 discoban is jártam az éjjel :mellow: Bezzeg anno velünk nem jöttél, pedig Gelkocával még dalra is fakadtunk, vagy lehet épp ezért??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Bezzeg anno velünk nem jöttél, pedig Gelkocával még dalra is fakadtunk, vagy lehet épp ezért??? :rolleyes: Erre nem emlékszem de bármi is történt elnézést, és Debrecenben mindent "jóvá teszek" :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 ajjajjjjjj :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Erre nem emlékszem de bármi is történt elnézést, és Debrecenben mindent "jóvá teszek" :rolleyes: Már alig várom :unsure: Bár hastáncozni addigra sem fogok tudni :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Bár hastáncozni addigra sem fogok tudni :rolleyes: Óóóó anyukám,nem ismersz te még minket! :mellow: Annyi pia után a hastánc lesz a legkevesebb! :unsure: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Tényleg volt tegnap jégeső arrafelé? (bemondta a Kossuth rádió) Itt elég nagy zuhé volt..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Óóóó anyukám,nem ismersz te még minket! :rolleyes: Annyi pia után a hastánc lesz a legkevesebb! :mellow: :unsure: :D Bocs, hogy nem mentem fel MSN-re tegnap este, de szülinapi bulin voltam egy barátomnál.Bár inkább csak ilyen vacsiszerű dolog volt. Tényleg volt tegnap jégeső arrafelé? (bemondta a Kossuth rádió) Itt elég nagy zuhé volt..... Dudiltam tegnap a hátatok mögötta Mohácsin! :lol: Amúgy amolyan ítéletidőszerű volt Kméten tegnap délután....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Tényleg volt tegnap jégeső arrafelé? (bemondta a Kossuth rádió) Itt elég nagy zuhé volt..... Ekkorák estek: Úgy kb 10-15 percig! Szerintem parkolási rekordot döntöttem a corsával,iszonyat féltettem a kis jószágot! Aztán 10 után még volt egy kiadós eső,amitől annyi víz folyt a garázsokba,hogy a szomszéd még most is szivattyúzza kifelé.A kocsija bent állt,a dévúban az üléslapig állt a víz! :rolleyes: :mellow: Most kint szárad a gép a napon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Jé, Wolfi, akkor te voltál az! Nem tudtuk eltaláni, ki dudálgat ránk. :rolleyes: :mellow: Jég: mammamia!!! Ezek pusztító nagy darabok..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Micsoda jó régi zenét találtam! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Szerintem parkolási rekordot döntöttem a corsával,iszonyat féltettem a kis jószágot! Maj' kikalapáljuk! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Este 11kor mentem a varosba, KO volt mindenfele lerobbant kocsik, a polcski meg ment at mindenen, de ma reggel azert benyujtotta a szamlat, onindito meg se mukkant :mellow: irany Zsolti-ek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Este 11kor mentem a varosba, KO volt mindenfele lerobbant kocsik, a polcski meg ment at mindenen, de ma reggel azert benyujtotta a szamlat, onindito meg se mukkant :unsure: irany Zsolti-ek :rolleyes: Valszeg v.hol kisit benyirkosodott, aztán leszívta az akksit.Vagy ilyenek......Előfordul.Volt polákom! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Ma délután/estefelé beszereltük Johnny hathatós segítségével a plazmát a japóba.A bekötés okozott némi fejtörést Johnnynak (nekem nem, mert amúgy is kuka vok hozzá :rolleyes: ) ,de most frankó nagyon.Tetszik a dolog.Szükség volt némi kreativitásra is, de a kötegelő gyógyír mindenre! :mellow: Aztán meg visszavittük a Corsát kisit pihizni.Nagyon sokáig nem fog, mert a 7n talpas + kerekek CS.! :unsure: Aztán ugye futóműves, meg sztem a 7n jóeséllyel megjön a CS.-ről vásárol hátsó szárnyam is rá.............. Aztán mikor kész lesz, tuti akkor fogják elvinni......de el akarom adni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Valszeg v.hol kisit benyirkosodott, aztán leszívta az akksit.Vagy ilyenek......Előfordul.Volt polákom! :rolleyes: Akksit nem szivta le az pikk-pakk ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Johnny anyukájának pedig a lányom nevében is köszönöm a vendéglátást!! Flóra legalább talpraesett, ellenben azzal a muja apjával.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Este 11kor mentem a varosba, KO volt mindenfele lerobbant kocsik, a polcski meg ment at mindenen, de ma reggel azert benyujtotta a szamlat, onindito meg se mukkant ;) irany Zsolti-ek :rolleyes: Én is elmentem utána körbenézni,úgy nézett ki a várso,mint valami katasztrófa filmben! :mellow: Ma délután/estefelé beszereltük Johnny hathatós segítségével a plazmát a japóba.A bekötés okozott némi fejtörést Johnnynak (nekem nem, mert amúgy is kuka vok hozzá :lol: ) ,de most frankó nagyon.Tetszik a dolog.Szükség volt némi kreativitásra is, de a kötegelő gyógyír mindenre! ;) Aztán meg visszavittük a Corsát kisit pihizni.Nagyon sokáig nem fog, mert a 7n talpas + kerekek CS.! :D Aztán ugye futóműves, meg sztem a 7n jóeséllyel megjön a CS.-ről vásárol hátsó szárnyam is rá.............. Aztán mikor kész lesz, tuti akkor fogják elvinni......de el akarom adni. A japók nem egyszerüen oldották meg a lámpakérdést,de nem fogtak ki rajtam a kis ferdeszemüek! 2 hetente használni kellene,mert ellustul! :unsure: Johnny anyukájának pedig a lányom nevében is köszönöm a vendéglátást!! Flóra legalább talpraesett, ellenben azzal a muja apjával.... :D Elrugtad a pöttyöst öcsém!Anyám azt mondta,hogy ezek után csak gyerekkel jöhetsz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Elrugtad a pöttyöst öcsém!Anyám azt mondta,hogy ezek után csak gyerekkel jöhetsz! :rolleyes: :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Ma, egy idióta irányjelzőét kint felejtő buzukis vén f@rok miatt majdnem lezúztam a Lancert+megpadkáztam a jobb első kerekem. Nem, nem voltam ideges..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 A hölgy Tia nick alatt fut a CS.n.Nemkisit bevállalós......... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 A hölgy Tia nick alatt fut a CS.n.Nemkisit bevállalós......... :rolleyes: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/37201/16.jpg Kutyapózban?Ugatnál mögötte mi?:mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Kutyapózban?Ugatnál mögötte mi?:rolleyes: Szirénáznék, mint Marcipán a Pityke Őrmester c. mesében!! :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Ím: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Szirénáznék, mint Marcipán a Pityke Őrmester c. mesében!! :rolleyes: :mellow: :unsure: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts