mackosajt Elküldve Május6, 2007 Elküldve Május6, 2007 Köszi srácok, hogy tegnap sikerült elhozni a kisbizb@szokat! :unsure: :rolleyes: igazi meglepi volt! :mellow:
nyuszifül Elküldve Május6, 2007 Elküldve Május6, 2007 3 discoban is jártam az éjjel :mellow: Bezzeg anno velünk nem jöttél, pedig Gelkocával még dalra is fakadtunk, vagy lehet épp ezért??? :rolleyes:
tomi023 Elküldve Május6, 2007 Elküldve Május6, 2007 Bezzeg anno velünk nem jöttél, pedig Gelkocával még dalra is fakadtunk, vagy lehet épp ezért??? :rolleyes: Erre nem emlékszem de bármi is történt elnézést, és Debrecenben mindent "jóvá teszek" :mellow:
nyuszifül Elküldve Május6, 2007 Elküldve Május6, 2007 Erre nem emlékszem de bármi is történt elnézést, és Debrecenben mindent "jóvá teszek" :rolleyes: Már alig várom :unsure: Bár hastáncozni addigra sem fogok tudni :mellow:
J0hnny Elküldve Május6, 2007 Elküldve Május6, 2007 Bár hastáncozni addigra sem fogok tudni :rolleyes: Óóóó anyukám,nem ismersz te még minket! :mellow: Annyi pia után a hastánc lesz a legkevesebb! :unsure: :D :lol:
corsarulez Elküldve Május6, 2007 Elküldve Május6, 2007 Tényleg volt tegnap jégeső arrafelé? (bemondta a Kossuth rádió) Itt elég nagy zuhé volt.....
warwolf Elküldve Május6, 2007 Elküldve Május6, 2007 Óóóó anyukám,nem ismersz te még minket! :rolleyes: Annyi pia után a hastánc lesz a legkevesebb! :mellow: :unsure: :D Bocs, hogy nem mentem fel MSN-re tegnap este, de szülinapi bulin voltam egy barátomnál.Bár inkább csak ilyen vacsiszerű dolog volt. Tényleg volt tegnap jégeső arrafelé? (bemondta a Kossuth rádió) Itt elég nagy zuhé volt..... Dudiltam tegnap a hátatok mögötta Mohácsin! :lol: Amúgy amolyan ítéletidőszerű volt Kméten tegnap délután.......
J0hnny Elküldve Május6, 2007 Elküldve Május6, 2007 Tényleg volt tegnap jégeső arrafelé? (bemondta a Kossuth rádió) Itt elég nagy zuhé volt..... Ekkorák estek: Úgy kb 10-15 percig! Szerintem parkolási rekordot döntöttem a corsával,iszonyat féltettem a kis jószágot! Aztán 10 után még volt egy kiadós eső,amitől annyi víz folyt a garázsokba,hogy a szomszéd még most is szivattyúzza kifelé.A kocsija bent állt,a dévúban az üléslapig állt a víz! :rolleyes: :mellow: Most kint szárad a gép a napon.
corsarulez Elküldve Május6, 2007 Elküldve Május6, 2007 Jé, Wolfi, akkor te voltál az! Nem tudtuk eltaláni, ki dudálgat ránk. :rolleyes: :mellow: Jég: mammamia!!! Ezek pusztító nagy darabok.....
warwolf Elküldve Május6, 2007 Elküldve Május6, 2007 Szerintem parkolási rekordot döntöttem a corsával,iszonyat féltettem a kis jószágot! Maj' kikalapáljuk! :rolleyes:
Sziszi Elküldve Május6, 2007 Elküldve Május6, 2007 Este 11kor mentem a varosba, KO volt mindenfele lerobbant kocsik, a polcski meg ment at mindenen, de ma reggel azert benyujtotta a szamlat, onindito meg se mukkant :mellow: irany Zsolti-ek :rolleyes:
warwolf Elküldve Május6, 2007 Elküldve Május6, 2007 Este 11kor mentem a varosba, KO volt mindenfele lerobbant kocsik, a polcski meg ment at mindenen, de ma reggel azert benyujtotta a szamlat, onindito meg se mukkant :unsure: irany Zsolti-ek :rolleyes: Valszeg v.hol kisit benyirkosodott, aztán leszívta az akksit.Vagy ilyenek......Előfordul.Volt polákom! :mellow:
warwolf Elküldve Május6, 2007 Elküldve Május6, 2007 Ma délután/estefelé beszereltük Johnny hathatós segítségével a plazmát a japóba.A bekötés okozott némi fejtörést Johnnynak (nekem nem, mert amúgy is kuka vok hozzá :rolleyes: ) ,de most frankó nagyon.Tetszik a dolog.Szükség volt némi kreativitásra is, de a kötegelő gyógyír mindenre! :mellow: Aztán meg visszavittük a Corsát kisit pihizni.Nagyon sokáig nem fog, mert a 7n talpas + kerekek CS.! :unsure: Aztán ugye futóműves, meg sztem a 7n jóeséllyel megjön a CS.-ről vásárol hátsó szárnyam is rá.............. Aztán mikor kész lesz, tuti akkor fogják elvinni......de el akarom adni.
Sziszi Elküldve Május6, 2007 Elküldve Május6, 2007 Valszeg v.hol kisit benyirkosodott, aztán leszívta az akksit.Vagy ilyenek......Előfordul.Volt polákom! :rolleyes: Akksit nem szivta le az pikk-pakk !
warwolf Elküldve Május6, 2007 Elküldve Május6, 2007 Johnny anyukájának pedig a lányom nevében is köszönöm a vendéglátást!! Flóra legalább talpraesett, ellenben azzal a muja apjával.... :rolleyes:
J0hnny Elküldve Május6, 2007 Elküldve Május6, 2007 Este 11kor mentem a varosba, KO volt mindenfele lerobbant kocsik, a polcski meg ment at mindenen, de ma reggel azert benyujtotta a szamlat, onindito meg se mukkant ;) irany Zsolti-ek :rolleyes: Én is elmentem utána körbenézni,úgy nézett ki a várso,mint valami katasztrófa filmben! :mellow: Ma délután/estefelé beszereltük Johnny hathatós segítségével a plazmát a japóba.A bekötés okozott némi fejtörést Johnnynak (nekem nem, mert amúgy is kuka vok hozzá :lol: ) ,de most frankó nagyon.Tetszik a dolog.Szükség volt némi kreativitásra is, de a kötegelő gyógyír mindenre! ;) Aztán meg visszavittük a Corsát kisit pihizni.Nagyon sokáig nem fog, mert a 7n talpas + kerekek CS.! :D Aztán ugye futóműves, meg sztem a 7n jóeséllyel megjön a CS.-ről vásárol hátsó szárnyam is rá.............. Aztán mikor kész lesz, tuti akkor fogják elvinni......de el akarom adni. A japók nem egyszerüen oldották meg a lámpakérdést,de nem fogtak ki rajtam a kis ferdeszemüek! 2 hetente használni kellene,mert ellustul! :unsure: Johnny anyukájának pedig a lányom nevében is köszönöm a vendéglátást!! Flóra legalább talpraesett, ellenben azzal a muja apjával.... :D Elrugtad a pöttyöst öcsém!Anyám azt mondta,hogy ezek után csak gyerekkel jöhetsz! :lol:
warwolf Elküldve Május7, 2007 Elküldve Május7, 2007 Elrugtad a pöttyöst öcsém!Anyám azt mondta,hogy ezek után csak gyerekkel jöhetsz! :rolleyes: :mellow: :unsure: :D
warwolf Elküldve Május7, 2007 Elküldve Május7, 2007 Ma, egy idióta irányjelzőét kint felejtő buzukis vén f@rok miatt majdnem lezúztam a Lancert+megpadkáztam a jobb első kerekem. Nem, nem voltam ideges..... :rolleyes:
warwolf Elküldve Május7, 2007 Elküldve Május7, 2007 A hölgy Tia nick alatt fut a CS.n.Nemkisit bevállalós......... :rolleyes:
J0hnny Elküldve Május7, 2007 Elküldve Május7, 2007 A hölgy Tia nick alatt fut a CS.n.Nemkisit bevállalós......... :rolleyes: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/37201/16.jpg Kutyapózban?Ugatnál mögötte mi?:mellow:
warwolf Elküldve Május7, 2007 Elküldve Május7, 2007 Kutyapózban?Ugatnál mögötte mi?:rolleyes: Szirénáznék, mint Marcipán a Pityke Őrmester c. mesében!! :mellow: :unsure:
J0hnny Elküldve Május7, 2007 Elküldve Május7, 2007 Szirénáznék, mint Marcipán a Pityke Őrmester c. mesében!! :rolleyes: :mellow: :unsure: :D :lol:
Recommended Posts