J0hnny Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Sofőrrel, vagy anélkül? :rolleyes: Morgóval 910kg! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Kezdem elvesziteni a fonalat, eladod a Corsa-t? Miert? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Morgóval 910kg! :unsure: De Gepárd,nem a söfőrrel együtt kérdezte!? :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Kezdem elvesziteni a fonalat, eladod a Corsa-t? Miert? Inkább majd személyesen....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 hsz növelés :rolleyes: Olyan lapos a hangulat pedig készen lettek a pólók és nagyon szépek :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 mekkora hajtás van...senki sem ír :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 hsz növelés :rolleyes: Olyan lapos a hangulat pedig készen lettek a pólók és nagyon szépek :unsure: Dógozunk.......1000rrel.Vagyis mánn' nem, de előtte igen! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Ez nagyon súlyos! :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Srácok, aki holnap jön az évnyitóra, azok közül ott van valakinél még a tavalyi cuccom? (2 ultrahangos bizbasz a vekibe, meg egy pályanap DVD from Udi Mester) Lehetne arról szó, hogy elhoznátok az évnyítóra? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Ez nagyon súlyos! :rolleyes: :mellow: :unsure: Űberdurvaa!! :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 múltpénteken kaptam egy mélt tegnapelött egy notit ma repjegyet mindennap legkésobb 5kor fölébredek, tíz után érek haza hasmenésem van a következo egy hónapban annyit repkedek h cccsak szal inget kellett vennem hát így vhogy Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Jó volt a mai meat.Jó volt, hogy végre Demó megszakértette a gépem, és sajnálom, hogy nem tudtunk érdemileg mérni Mr. Dynoval.Pedig jó lett volna tudni, hogy hol is áll most a Corsa.......... :rolleyes: Az időjárás meg tehet egy óriási szívességet.... :mellow: Tominak pedig közönöm a pólót!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Ne is mond!Végre sikerült összehozni a corsásokat egy rakásra,erre elkezd esni az eső! :mellow: Az aquaplaning félelmetes dolog! :D :unsure: :rolleyes: Nem kicsit tojtam be,amikor felúszott a C20XE Corsalino a vizre. Egy hét alatt többet tanultam az autózásról és az erő uralásáról,mint eddig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Amúgy 6 perc alatt itthon voltam.La Verde-Bánffy.....Közben teszteltem a BfGoodrichokat.Átlagos a dolog, elég hamar elpörög, de íven marad az autó, hála a feszes futóműnek.Próbáltam átlagos sebességgel kicsit megdobatni, de nem ment sehova.Tette a dolgát.Száraz úton tökéletes a tapadása, de az egyenesfutása hagy maga után kívánnivalót, főleg nagyobb sebességnél...... Szal 1nek jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Ne is mond!Végre sikerült összehozni a corsásokat egy rakásra,erre elkezd esni az eső! :mellow: Az aquaplaning félelmetes dolog! :D :unsure: :rolleyes: Nem kicsit tojtam be,amikor felúszott a C20XE Corsalino a vizre. Egy hét alatt többet tanultam az autózásról és az erő uralásáról,mint eddig... Ne feledd, hogy ezek, amikkel most közlekedtél, versenyautó kategóriák ám már!Mind motorerőileg, mind futóművileg.Egy széria sportautó is tud élményt nyújtani, de nem ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Ne feledd, hogy ezek, amikkel most közlekedtél, versenyautó kategóriák ám már!Mind motorerőileg, mind futóművileg.Egy széria sportautó is tud élményt nyújtani, de nem ilyet. Jó magasra tettem a mércét! :rolleyes: Mostmár nem lesz elég semmilyen lóerő! :mellow: Köv héten szétkapjuk a futóművet és átnézzük Demó tanácsai szerint? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Köv héten szétkapjuk a futóművet és átnézzük Demó tanácsai szerint? Ha nem is kapjuk sz annyira, azért a balos talpast kicseréljük, és átrángatjuk a futóművet.Nyugodtan vidd vissza majd Tomihoz.Kövi 7n délutános leszek, addig pihenhet a dolog, én is rendezem a dolgaimat, aztán megveszem a talpast, és jöhet a mehet!! :rolleyes: Átfogó trafi infó a rendőrség honlapjáról!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május5, 2007 Megoszt Elküldve Május5, 2007 Egy hét alatt többet tanultam az autózásról és az erő uralásáról,mint eddig... Ifjú Padavan.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május5, 2007 Megoszt Elküldve Május5, 2007 Ifjú Padavan.... Hát jah,kérd csak el te is egy hétre,új dimenziókat nyit meg! :rolleyes: Pl megállnak neked ilyen nagy óudis kötsögök,hogy milyen jogon mered te megelőzni?! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május5, 2007 Megoszt Elküldve Május5, 2007 A fiam iskolájában lesz papírgyűjtés. Ha van egy-két köteg felesleges reklámújságotok, akkor szóljatok már. Szerda reggelig lehet vinni, és ha összejönne 100 kg akkor kapna valami kis jutalmat a suliban. Szeretnék neki egy kis sikerélményt. Jelenleg kb:40 kg van, de holnap még a család könnyen elérhető tagjait is felkeresem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május5, 2007 Megoszt Elküldve Május5, 2007 A fiam iskolájában lesz papírgyűjtés. Ha van egy-két köteg felesleges reklámújságotok, akkor szóljatok már. Szerda reggelig lehet vinni, és ha összejönne 100 kg akkor kapna valami kis jutalmat a suliban. Szeretnék neki egy kis sikerélményt. Jelenleg kb:40 kg van, de holnap még a család könnyen elérhető tagjait is felkeresem. Majd körbenézek itthon,de nem nagyon van aszem,mert anyám mindent kidobál! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május5, 2007 Megoszt Elküldve Május5, 2007 Mindenesetre köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május5, 2007 Megoszt Elküldve Május5, 2007 A fiam iskolájában lesz papírgyűjtés. Ha van egy-két köteg felesleges reklámújságotok, akkor szóljatok már. Szerda reggelig lehet vinni, és ha összejönne 100 kg akkor kapna valami kis jutalmat a suliban. Szeretnék neki egy kis sikerélményt. Jelenleg kb:40 kg van, de holnap még a család könnyen elérhető tagjait is felkeresem. Holnap rárepülök a dologra, Pillangón van bőven belőle......... Amúgy nem'tom mi volt a népekkel, de törték 1mást rendesen.Mentünk a Rákóczi u. felé, a buszállomás előtt.Kicsivel a Nagykőrösi utca után egy fehér g Astra ácsorogtt a padkán, lököse sehol, és tisztán látszott, hogy vonóhorgot fogott. Rákócziról visszafelé kb. 25 percel később egy kispók ért utol egy másik verdát.Azok is éppen beszélgettek a mikéntről. Amúgy ma elugrottam Hartára az Mitsu El Glowjáért.hihetetlen kihalt volt az 52-es.Komolyan mondom, öröm volt vezetni. Végig 90km/h-val.........tudtam nézelődni, aki akart megelőzött, szal klassz volt.Flóra persze megunta az ücsörgést, aztán hogy lefoglalja magát, szülői engedéllyel kilóghatott olykor a tetőablakon.Élvezte nemkicsit! :rolleyes: Lükepékje... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május5, 2007 Megoszt Elküldve Május5, 2007 Hát jah,kérd csak el te is egy hétre,új dimenziókat nyit meg! :mellow: Pl megállnak neked ilyen nagy óudis kötsögök,hogy milyen jogon mered te megelőzni?! :unsure: Ez talán tényleg elöfordult? :rolleyes: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május5, 2007 Megoszt Elküldve Május5, 2007 Ez talán tényleg elöfordult? :rolleyes: :D :mellow: Nem kicsit volt veres a feje! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts