warwolf Elküldve Május1, 2007 Megoszt Elküldve Május1, 2007 Hell! Figyusz csak láttam itt fórumon hogy rendeltél valami tanksapka fedelet, mire ? Ha corsára akkor légyszi dobj már meg képekkel esetleg több info? köszi A japóra.Kisit gázos ami nekem van, ez meg óccsójé volt! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május1, 2007 Megoszt Elküldve Május1, 2007 A japóra.Kisit gázos ami nekem van, ez meg óccsójé volt! :mellow: Már megint ölöd a pénzt egy családi kocsiba, a Corsát meg eladod. :rolleyes: Fordítva jobb lenne. Nem ölni a pénzt a családi kocsiba és nem eladni a Corsát! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május1, 2007 Megoszt Elküldve Május1, 2007 Már megint ölöd a pénzt egy családi kocsiba, a Corsát meg eladod. :rolleyes: Fordítva jobb lenne. Nem ölni a pénzt a családi kocsiba és nem eladni a Corsát! :unsure: Én még így sem értem a logikát benne! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Már megint ölöd a pénzt egy családi kocsiba, a Corsát meg eladod. :mellow: Fordítva jobb lenne. Nem ölni a pénzt a családi kocsiba és nem eladni a Corsát! :lol: 7 eurot már csak megér egy tankfedél........... :rolleyes: Én még így sem értem a logikát benne! :unsure: Te meg ne gondókozzá' wzze, hanem nyomjad neki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Tegnap tankoltam, 1 helyi kútnál. Elkezdtem a tankolást, mire odajött a kutas, hogy segítsen... :rolleyes: persze mondtam., hogy talán bírok vele. :lol: Közbe nézegette az autóm hátulját mire megkérdezte:- Az, hogy KAC SERO az milyen felszereltség? :mellow: :unsure: :D A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 :- Az, hogy KAC SERO az milyen felszereltség? :rolleyes: :mellow: :unsure: Na most estem le a székről....... :D :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Az, hogy KAC SERO az milyen felszereltség? :mellow: :unsure: :D fúúúú Erre mondják felénk: hogy IQ light avagy IQ nuku!! :lol: Istenem mégis csak van élet a halál után... :rolleyes: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Az, hogy KAC SERO az milyen felszereltség? És gondolom csodálkozott, hogy nem engedted a tanksapka közelébe... :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Holnap jönnek mnegnézni a Corsát Bp.ről.Kivi leszek, mit szólnak.Menni nem akarnak vele, csak megnézni.Érdekes.Amúgy C20LET-et akarnak beletenni........ Lesz vele meló asszem...... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Május2, 2007 Megoszt Elküldve Május2, 2007 Hoppá hoppá lehet akkor elviszik a kis drágát! Ja apropo megjött a plazma számlapod is!Nálam van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Hoppá hoppá lehet akkor elviszik a kis drágát! Ja apropo megjött a plazma számlapod is!Nálam van! 7végén megyünk le Kiskőrösre, és úgy csinálom, hogy Solt felé megyek majd, aztán beugrok érte! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Sok Boldog TÍMEA névnapot kívánok, Gepárd és Wolfi Cartársak oldalbordáinak! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Sok Boldog TÍMEA névnapot kívánok, a Gepárd, és Wolfi Cartársak oldalbordáinak! :unsure: Bzmeg, bzmeg...........kimment a fejemből.Na mind1, úgyis mejek még du. erre/arra, majd vadászok virágot....... :mellow: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Bzmeg, bzmeg...........kimment a fejemből.Na mind1, úgyis mejek még du. erre/arra, majd vadászok virágot....... :D :rolleyes: :mellow: ugye-ugye, mikre jó a fórum :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Sok Boldog TÍMEA névnapot kívánok, Gepárd és Wolfi Cartársak oldalbordáinak! :rolleyes: Csatlakozom, és kiegészítem annyival, hogy a kislányomnak is hasonló szépeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Tomi, Csabi! A szombatot beszéljük, majd meg! Nem kéne 3 autóval mennünk, ha nem muszáj. Pénteken egy új klubtag csatlakozik a társasághoz a CP-ben. A G Caravánosok "csapatát" erősíti majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Csatlakozom, és kiegészítem annyival, hogy a kislányomnak is hasonló szépeket! Jujj, tényleg, akkor a Lányodnak is Boldog névnapot! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Tomi, Csabi! A szombatot beszéljük, majd meg! Nem kéne 3 autóval mennünk, ha nem muszáj. Sztem, ezt holnap este majd megbeszéljük :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Tomi, Csabi! A szombatot beszéljük, majd meg! Nem kéne 3 autóval mennünk, ha nem muszáj. Pénteken egy új klubtag csatlakozik a társasághoz a CP-ben. A G Caravánosok "csapatát" erősíti majd. Csak nem egy kék Caravan? Mert én is invitáltam egy újabb KOMA tagot :mellow: 5-én mivel megyünk? Majd meglátjuk. Én tankoltam. :rolleyes: Arra kíváncsi leszek hányan leszünk össz. mert ha nem leszünk elegen akkor lehet nekünk kell megenni a többiek kajáját is. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Holnap jönnek mnegnézni a Corsát Bp.ről.Kivi leszek, mit szólnak.Menni nem akarnak vele, csak megnézni.Érdekes.Amúgy C20LET-et akarnak beletenni........ Lesz vele meló asszem...... :rolleyes: Jöttek, megnézték, tetszett nekik, még megnéznek 2-őt, aztán ha az enyém nyert, vissza hívnak.Vittem a srácot akié lesz, és pont olyan széles vigyorral szállt ki, mint minden földi halandó álltalában! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 ja és van érvényes pályamatricám Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Csak nem egy kék Caravan? Mert én is invitáltam egy újabb KOMA tagot :rolleyes: De ő az! Mondjuk a számomat Bazsitól kapta meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Voltam este mérlegelni a Corsával Morgó segítségével. 830Kg féltankkal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Sofőrrel, vagy anélkül? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Matricák ruházat topic!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts