warwolf Elküldve Május1, 2007 Elküldve Május1, 2007 Hell! Figyusz csak láttam itt fórumon hogy rendeltél valami tanksapka fedelet, mire ? Ha corsára akkor légyszi dobj már meg képekkel esetleg több info? köszi A japóra.Kisit gázos ami nekem van, ez meg óccsójé volt! :rolleyes:
Demó Elküldve Május1, 2007 Elküldve Május1, 2007 A japóra.Kisit gázos ami nekem van, ez meg óccsójé volt! :mellow: Már megint ölöd a pénzt egy családi kocsiba, a Corsát meg eladod. :rolleyes: Fordítva jobb lenne. Nem ölni a pénzt a családi kocsiba és nem eladni a Corsát! :unsure:
J0hnny Elküldve Május1, 2007 Elküldve Május1, 2007 Már megint ölöd a pénzt egy családi kocsiba, a Corsát meg eladod. :rolleyes: Fordítva jobb lenne. Nem ölni a pénzt a családi kocsiba és nem eladni a Corsát! :unsure: Én még így sem értem a logikát benne! :mellow:
warwolf Elküldve Május2, 2007 Elküldve Május2, 2007 Már megint ölöd a pénzt egy családi kocsiba, a Corsát meg eladod. :mellow: Fordítva jobb lenne. Nem ölni a pénzt a családi kocsiba és nem eladni a Corsát! :lol: 7 eurot már csak megér egy tankfedél........... :rolleyes: Én még így sem értem a logikát benne! :unsure: Te meg ne gondókozzá' wzze, hanem nyomjad neki! :D
Kacsero Elküldve Május2, 2007 Elküldve Május2, 2007 Tegnap tankoltam, 1 helyi kútnál. Elkezdtem a tankolást, mire odajött a kutas, hogy segítsen... :rolleyes: persze mondtam., hogy talán bírok vele. :lol: Közbe nézegette az autóm hátulját mire megkérdezte:- Az, hogy KAC SERO az milyen felszereltség? :mellow: :unsure: :D A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
warwolf Elküldve Május2, 2007 Elküldve Május2, 2007 :- Az, hogy KAC SERO az milyen felszereltség? :rolleyes: :mellow: :unsure: Na most estem le a székről....... :D :lol: :lol: ;)
ENDYKA Elküldve Május2, 2007 Elküldve Május2, 2007 Az, hogy KAC SERO az milyen felszereltség? :mellow: :unsure: :D fúúúú Erre mondják felénk: hogy IQ light avagy IQ nuku!! :lol: Istenem mégis csak van élet a halál után... :rolleyes: :lol:
paja Elküldve Május2, 2007 Elküldve Május2, 2007 Az, hogy KAC SERO az milyen felszereltség? És gondolom csodálkozott, hogy nem engedted a tanksapka közelébe... :rolleyes: :mellow: :unsure:
warwolf Elküldve Május2, 2007 Elküldve Május2, 2007 Holnap jönnek mnegnézni a Corsát Bp.ről.Kivi leszek, mit szólnak.Menni nem akarnak vele, csak megnézni.Érdekes.Amúgy C20LET-et akarnak beletenni........ Lesz vele meló asszem...... :rolleyes:
Dini Elküldve Május2, 2007 Elküldve Május2, 2007 Hoppá hoppá lehet akkor elviszik a kis drágát! Ja apropo megjött a plazma számlapod is!Nálam van!
warwolf Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 Hoppá hoppá lehet akkor elviszik a kis drágát! Ja apropo megjött a plazma számlapod is!Nálam van! 7végén megyünk le Kiskőrösre, és úgy csinálom, hogy Solt felé megyek majd, aztán beugrok érte!
Kacsero Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 Sok Boldog TÍMEA névnapot kívánok, Gepárd és Wolfi Cartársak oldalbordáinak! :rolleyes:
warwolf Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 Sok Boldog TÍMEA névnapot kívánok, a Gepárd, és Wolfi Cartársak oldalbordáinak! :unsure: Bzmeg, bzmeg...........kimment a fejemből.Na mind1, úgyis mejek még du. erre/arra, majd vadászok virágot....... :mellow: :rolleyes:
Kacsero Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 Bzmeg, bzmeg...........kimment a fejemből.Na mind1, úgyis mejek még du. erre/arra, majd vadászok virágot....... :D :rolleyes: :mellow: ugye-ugye, mikre jó a fórum :lol: :unsure:
Gepard Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 Sok Boldog TÍMEA névnapot kívánok, Gepárd és Wolfi Cartársak oldalbordáinak! :rolleyes: Csatlakozom, és kiegészítem annyival, hogy a kislányomnak is hasonló szépeket!
Gepard Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 Tomi, Csabi! A szombatot beszéljük, majd meg! Nem kéne 3 autóval mennünk, ha nem muszáj. Pénteken egy új klubtag csatlakozik a társasághoz a CP-ben. A G Caravánosok "csapatát" erősíti majd.
Kacsero Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 Csatlakozom, és kiegészítem annyival, hogy a kislányomnak is hasonló szépeket! Jujj, tényleg, akkor a Lányodnak is Boldog névnapot! :rolleyes:
Kacsero Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 Tomi, Csabi! A szombatot beszéljük, majd meg! Nem kéne 3 autóval mennünk, ha nem muszáj. Sztem, ezt holnap este majd megbeszéljük :rolleyes:
tomi023 Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 Tomi, Csabi! A szombatot beszéljük, majd meg! Nem kéne 3 autóval mennünk, ha nem muszáj. Pénteken egy új klubtag csatlakozik a társasághoz a CP-ben. A G Caravánosok "csapatát" erősíti majd. Csak nem egy kék Caravan? Mert én is invitáltam egy újabb KOMA tagot :mellow: 5-én mivel megyünk? Majd meglátjuk. Én tankoltam. :rolleyes: Arra kíváncsi leszek hányan leszünk össz. mert ha nem leszünk elegen akkor lehet nekünk kell megenni a többiek kajáját is. :unsure:
warwolf Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 Holnap jönnek mnegnézni a Corsát Bp.ről.Kivi leszek, mit szólnak.Menni nem akarnak vele, csak megnézni.Érdekes.Amúgy C20LET-et akarnak beletenni........ Lesz vele meló asszem...... :rolleyes: Jöttek, megnézték, tetszett nekik, még megnéznek 2-őt, aztán ha az enyém nyert, vissza hívnak.Vittem a srácot akié lesz, és pont olyan széles vigyorral szállt ki, mint minden földi halandó álltalában! :mellow:
Gepard Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 Csak nem egy kék Caravan? Mert én is invitáltam egy újabb KOMA tagot :rolleyes: De ő az! Mondjuk a számomat Bazsitól kapta meg.
J0hnny Elküldve Május3, 2007 Elküldve Május3, 2007 Voltam este mérlegelni a Corsával Morgó segítségével. 830Kg féltankkal
Recommended Posts