J0hnny Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 Ezért pedig örök hálám.Nem tudom, nekem mikor jutott volna időm ilyesmire.Pedig már nagyon kérte...... Megérdemli,olyan mint egy vad 18éves csajszi! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 Losi: Milyen gyári matricát akartál venni a corsára? Corsa 1.2i ???? Lehet veszek a héten rá! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 Losi: Milyen gyári matricát akartál venni a corsára? Corsa 1.2i ???? Lehet veszek a héten rá! :rolleyes: Nahát, te is Corsás lettél? :unsure: A 3 Corsát pedig mindet keverik egymással, szerintem már minden verzióra volt példa. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április30, 2007 Megoszt Elküldve Április30, 2007 Losi: Milyen gyári matricát akartál venni a corsára? Corsa 1.2i ???? Lehet veszek a héten rá! :rolleyes: Oks.Akkor majd lerendezzük! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április30, 2007 Megoszt Elküldve Április30, 2007 A 3 Corsát pedig mindet keverik egymással, szerintem már minden verzióra volt példa. :rolleyes: Főleg azt a mindenkitlegyorsulósegynégysokszelepes verziót! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Április30, 2007 Megoszt Elküldve Április30, 2007 Faterom tegnap volt 50éves,most Zalakaroson vannak egy hétig,a gépemmel mentek.Valamivel kell majd dolgozni járni és Losi kölcsönadta a vadállatot. Hell! Tényleg érdekelne hogy hogy sikerült a faterodnak rendezett buli? Mi volt stb ? ill KÉPEKET AKAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április30, 2007 Megoszt Elküldve Április30, 2007 Hell! Tényleg érdekelne hogy hogy sikerült a faterodnak rendezett buli? Mi volt stb ? ill KÉPEKET AKAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép nincs,de videó lesz,ha Tomi elkészül vele!Kapta az ívet az öreg! :mellow: Tomival meg is beszéltük,hogy a táncoscsajokat KOMA bulikra is elhívjuk majd! :unsure: Losi: mit beszéltél meg Ferivel?Mikor felnizünk?Be fognak férni alá? Állítottam a kuplungon egy picit,most nem cicereg.(Nem lehet,hogy kellene még egy kis olaj a váltóba? :rolleyes: ) Napellenzőt is meghebrákoltam! :D Mindig ad egy kis melót a kis szörnyeteg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április30, 2007 Megoszt Elküldve Április30, 2007 Nahát, meglepődtem Johnny avatarja láttán, aszittem elkelt a kiskocsi! :rolleyes: (én is szivesen elfogadnám!!!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április30, 2007 Megoszt Elküldve Április30, 2007 Nahát, meglepődtem Johnny avatarja láttán, aszittem elkelt a kiskocsi! :mellow: (én is szivesen elfogadnám!!!) Én is elfogadnám,de ha minden nap ezzel járnék,tuti kötnék egy életbiztosítást! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április30, 2007 Megoszt Elküldve Április30, 2007 Losi: álomkocsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április30, 2007 Megoszt Elküldve Április30, 2007 Losi: álomkocsi Tájperr jobbra v. balra, ezt ennyiért még árulni fogja egy darabig.........szerintem....... Én is elfogadnám,de ha minden nap ezzel járnék,tuti kötnék egy életbiztosítást! :rolleyes: Ha csak ezen múlik, intézünk..... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Április30, 2007 Megoszt Elküldve Április30, 2007 Wolfi megvan az a tank fedeled is! 6,99 eur postaval egyutt! majd utalom ezt is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április30, 2007 Megoszt Elküldve Április30, 2007 Wolfi megvan az a tank fedeled is! 6,99 eur postaval egyutt! majd utalom ezt is! Már megint ebayoztok? :rolleyes: :mellow: tényleg nagyobb autó kell... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május1, 2007 Megoszt Elküldve Május1, 2007 Wolfi megvan az a tank fedeled is! 6,99 eur postaval egyutt! majd utalom ezt is! Thx! :unsure: tényleg nagyobb autó kell... :mellow: Hiába húzod/halasztod! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május1, 2007 Megoszt Elküldve Május1, 2007 Beszéltem Ferivel,valszeg megyünk felnit hebrákolni! :mellow: Közben a szomszédom A Vekijén (C16NZ)haldoklik a generátor,itt szenved vele már napok óta,mondtam neki,hogy megnézem szivesen.Neeeem,inkább szakemberhez viszi! :rolleyes: Mondtam neki,hogy kiváncsi leszek mennyiért csinálják meg neki,mert forintra pontosan tudom,hogy a Delco-hoz mennyi a cucc.Remélem jól lehuzzák majd! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május1, 2007 Megoszt Elküldve Május1, 2007 Sajnos nem passzol a 205/50 R15 a Corsa alá! :rolleyes: Hátul beleér a perembe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május1, 2007 Megoszt Elküldve Május1, 2007 Sajnos nem passzol a 205/50 R15 a Corsa alá! :rolleyes: Hátul beleér a perembe! Kivi leszek, hogy lehet-e rajta még peremezni.Ha nem, akkor gumi CS. :mellow: Közben nézegettem az Abaquán az árakat 195-ben.A Wanli a legolcsóbb, de kínai gumi, és semmi infó nincs róla, csak a télik tesztei.Azok meg nem túl meggyőzőek.A másik alternatíva lehet még a Bravuris, de arra meg most nincs keret. Drágább gumát meg nem akarok tenni rá........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május1, 2007 Megoszt Elküldve Május1, 2007 Kivi leszek, hogy lehet-e rajta még peremezni.Ha nem, akkor gumi CS. :rolleyes: Közben nézegettem az Abaquán az árakat 195-ben.A Wanli a legolcsóbb, de kínai gumi, és semmi nincs infó nincs róla, csak a télik tesztei.Azok meg nem túl meggyőzőek.A másik alternatíva lehet még a Bravuris, de arra meg most nincs keret. Drágább gumát meg nem akarok tenni rá........... Szerény véleményem szerint gumicsere,ha látnád a gumik állapotát... Beszélni kell Bandival,van-e használható 195/50 4db nála használtban és akkor szerintem peremezni sem kell majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május1, 2007 Megoszt Elküldve Május1, 2007 Szerény véleményem szerint gumicsere,ha látnád a gumik állapotát... Beszélni kell Bandival,van-e használható 195/50 4db nála használtban és akkor szerintem peremezni sem kell majd. CSak tudod mi lesz a gáz velük.Már voltam ott, anno téligumit kerestem 75-65-14-ben .Volt Semperitük, olyan jó 50%-os, akkor adták 7e./db-ér, amikor 9600ft volt az új ára.De végül is költségcsökkentés Rlz.Majd bekérdezek...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május1, 2007 Megoszt Elküldve Május1, 2007 CSak tudod mi lesz a gáz velük.Már voltam ott, anno téligumit kerestem 75-65-14-ben .Volt Semperitük, olyan jó 50%-os, akkor adták 7e./db-ér, amikor 9600ft volt az új ára.De végül is költségcsökkentés Rlz.Majd bekérdezek...... Mond meg neki,hogy olcsón adja vagy különben porba alázom a túrós hondáját! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május1, 2007 Megoszt Elküldve Május1, 2007 Mond meg neki,hogy olcsón adja vagy különben porba alázom a túrós hondáját! :mellow: Ennyiért ez pl. baráti lenne........... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május1, 2007 Megoszt Elküldve Május1, 2007 Ennyiért ez pl. baráti lenne........... :rolleyes: 1999. 08. heti??? :lol: :unsure: ;) :D :D :lol: Na ezt semmi pénzért sem szabad megvenni! Max driftelni!!! De ez már semmi másra sem jó! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május1, 2007 Megoszt Elküldve Május1, 2007 ....mondtam neki,hogy megnézem szivesen.Neeeem,inkább szakemberhez viszi! :rolleyes: :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május1, 2007 Megoszt Elküldve Május1, 2007 1999. 08. heti??? :lol: :unsure: ;) :D :D :lol: Na ezt semmi pénzért sem szabad megvenni! Max driftelni!!! De ez már semmi másra sem jó! :mellow: A jelenleginél még ez is jobb lenne......... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Május1, 2007 Megoszt Elküldve Május1, 2007 A jelenleginél még ez is jobb lenne......... :rolleyes: Hell! Figyusz csak láttam itt fórumon hogy rendeltél valami tanksapka fedelet, mire ? Ha corsára akkor légyszi dobj már meg képekkel esetleg több info? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts