warwolf Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Amúgy ma, mikor a Centrum előtt sétáltunk, a hőfokjelző dobozban 30 fok volt.......... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 beállt a jobbhátsófékem, mint tavalyelőtt a műszakin most bújtam ki alóla nameg ha már alatta voltam odébb toltam a búgásgátlósúlyt a diffimeghajtótengelyházán (rezonanciagátló, egy jó kilós súly) vasárnap kézifékkötelet cseréltem, de nem lett jobb cserélni kell az egész hátsóféket, könnyezik a munkahenger is.. elrohadt a fékrögzítőlap is, bár ezt tavaly már említettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 hű vazze a szárny... Mi van a szárnnyal???? :mellow: Csak nem elfelejtetted? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Amúgy ma, mikor a Centrum előtt sétáltunk, a hőfokjelző dobozban 30 fok volt.......... :rolleyes: Bécsben ma este 7 körül, szintén ilyesmi volt a helyzet, mert az ottani "doboz" 32 fokot mutatott ... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Losi: ugyan a corsa nem indult pöcre,de betoltuk! :unsure: Szépen járt,elmentünk Tomival pumpálni(SANYI PUMPAAAA :rolleyes: )le is csapatuk ról a nagya koszt. Öregem,alig érek a gázpedálhoz és úgy harap....ez egy vadállat! 10felé áll a szöröm,ha beleülök,de van valami bizsergető benne! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április28, 2007 Megoszt Elküldve Április28, 2007 valami bizsergető benne! :mellow: Bezonyám! :rolleyes: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április28, 2007 Megoszt Elküldve Április28, 2007 Skacok! Erre mit léptek? "Az interface a következő típusok diagnosztizálására alkalmas: OPEL: (1997-2004 -ig), Szoftver: AB-COM (élő adat, hibakód olvasás/törlés), Tech2 (magyar), Kilométeróra állítás egyes típusokon! VW-SEAT-AUDI-SKODA: (1992-2004 -ig), Szoftver: Vagcom 409; Vagtool 2.09 (magyar) ; Tachopro Vag 3.3.7, (élő adat, adaptáció, kulcs programozás, hibakód olvasás/törlés, modulok tesztelése, szerviz reset) Vag eeprom programmer 1.3 – óra állítás VOLVO: (800 1996-tól, C70 1997-1998, S/V40 1997-1998, S/V70 1997-1998, S/V90 1996-tól, 900 1996-tól) Szoftver: Vol-FCR (hibakód olvasás/törlés, szerviz reset) Alfa: (145,146,147, 156, Spider/GTV,) Szoftver: Alfa M1.5.5 Diag; (élő adat, hibakód olvasás/törlés, gyorsulás mérése) Fiat: (Bravo/Brava 1.2 16V) Szoftver: ugyanaz, mint az Alfa A teljes szett ára 23.000Ft, amely tartalmazza: szoftvereket, kábel+interface+OBD2 csatlakozót. Budapesten kipróbálható. A működéshez 1 soros port szükséges! Tel.: xxx-xxxxxxxx" Ez érdekes lehet, nem? Ha kell, megvan a telefonszám is! :rolleyes: Nem olyan nagy pénz főleg, hogy milyen fanatikus arcok vannak itt! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április28, 2007 Megoszt Elküldve Április28, 2007 J0hnny jol beszel, akit erdekell itt vannak a kulonbozo valtozatai: http://world.guns.ru/assault/as02-e.htm Innen hianyzik az AK74-Beta ami a roviditett, Specnaz-nak keszult valtozat.Bazz... azért ezek az amcsik nem hiszem, hogy 100-asak... website a kalasnyikovok értékesítésére? "Ships in 48 hours... " :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április28, 2007 Megoszt Elküldve Április28, 2007 Bezonyám! :rolleyes: :D Ma reggel vittem vele fatert és muter is egy-egy körre!Apám csak annyit mondott,amikor kiszállt: B@ZMEG! :mellow: Anyám félpercig remegett utána és azt hajtogatta,hogy ezt megveszi magának boltba/melóhelyre járós kocsinak! :unsure: Délután kilépetem vele a pillangóra a papírét,M5 elkerülőn 130,fülelés,hogy jön-e valahonnan zaj.Megálltam utána,kinyit,átnéz,de egyenlőre semmi hiba.A hátsó ülésor nyikorog,az idegesít! :D Aztán kiugrottam vele vársoföldre,kivittem egy rakat cd-t estére.Próbálkozott egy Vito-s,mert nem tetszett neki a 90-100!Nem kicsit lepödött meg,amikor elkezdett előzni és nyomtam 5.-ben egy padlót! :lol: Befelé meg egy 5-ös bömbi próbálkozott a felüljárón előzni,nem sikerült nekije! ;) Tomi ült melettem reggel,állandóan taposná neki,de én úgy vagyok vele,hogy ezt tisztelni kell.Csak akkor kell használni az erőt(®Joda mester :lol: ),amikor szükség van rá! Izgalmas hetem lesz,Losi ezért örök hálám fog üldözni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 Majd ha visszaadod, dadogni fog, beköpi a gyertyákat meg ilyenek... ... szóljon az a cicergés ... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 Akkor beszélj olyannal, aki jár ki rendszeresen Ukrajnába.Hátha hamarabb kap ilyen cuccot.Esetleg megkérdezni egy késest.......... Jobb 5letem ezek után nincs........... Probalkozom, koszi ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 nem érdekes,hogy hogy vágják ezek az AK változatait,de az se tudják milyen a lőpor szaga? :rolleyes: Mivel polgari szemelynek magyarorszagon nem lehet ilyen fegyvere ezert sajna nemtudom ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 J0hnny azert csak ovatosan, nehogy szetfusson a menes ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 biztos nem hajtja szét, diesel-es :rolleyes: én nem láttam 3000 felett a fordszámot mellette...csukodt szemmel :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 biztos nem hajtja szét, diesel-es :rolleyes: én nem láttam 3000 felett a fordszámot mellette...csukodt szemmel :D Pont ez a jó az NE-ben!Alulról húz,mint egy mozdony. :mellow: Mivel nem nagyon erölködik a blokk,olyan érzésed van,mintha egy elektromos hajtású tarhonyában lülnél.Odanyomod,meglendül a bicikli és már paníroz is! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 Ma reggel vittem vele fatert és muter is egy-egy körre!Apám csak annyit mondott,amikor kiszállt: B@ZMEG! :rolleyes: Anyám félpercig remegett utána és azt hajtogatta,hogy ezt megveszi magának boltba/melóhelyre járós kocsinak! :mellow: Én nem vok semmi jónak elrontója.Még örülnék is, hogy jó helyre került a kicsikosci! :unsure: Izgalmas hetem lesz,Losi ezért örök hálám fog üldözni! :D Csak okosan!!!! (itt elsősorban nem a kocsit féltem!!!! :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 Csak okosan!!!! (itt elsősorban nem a kocsit féltem!!!! :D ) Talán sikerül Neki úgy is... :rolleyes: :mellow: Habár nem lesz egyszerű.. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 Talán sikerül Neki úgy is... :rolleyes: :mellow: Habár nem lesz egyszerű.. :unsure: Az a gáz a Corsával, hogy óriási feeling vele közlekedni.Viszont az is biztos, hogy pl. nem a kiskörútra való autó.Mentem vele ott.Nagyon jó, nagyon klassz, nagyon megy, nem tudtam veleérdemleges 3.-at kapcsolni, nem ér utol senki, viszont mivel orrnehéz, így nagyon ki kell vele számolni a féktávot.Mindennél gyorsabb, ezért hamar elkapja az embert az állati hév, és abból előbb-utóbb tragédia lesz. Nem tudom ezt máshogy leírni.Én, mikor megyek vele, az a gonosz kisördög végig ott ül a vállamon, és osztja az észt....gyorsabban.......előzd meg......ebbe még shímán beférsz.... S, ehhez hasonló csacskaságok.Viszont a többi közlekedő nincs felkészülve rád, ezért más hibáját qva nehéz kivédeni. Ez az autó versenypályára való.Gyorsulni.1000rel....... Hátígyhát...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 Az a gáz a Corsával, hogy óriási feeling vele közlekedni.Viszont az is biztos, hogy pl. nem a kiskörútra való autó.Mentem vele ott.Nagyon jó, nagyon klassz, nagyon megy, nem tudtam veleérdemleges 3.-at kapcsolni, nem ér utol senki, viszont mivel orrnehéz, így nagyon ki kell vele számolni a féktávot.Mindennél gyorsabb, ezért hamar elkapja az embert az állati hév, és abból előbb-utóbb tragédia lesz. Nem tudom ezt máshogy leírni.Én, mikor megyek vele, az a gonosz kisördög végig ott ül a vállamon, és osztja az észt....gyorsabban.......előzd meg......ebbe még shímán beférsz.... S, ehhez hasonló csacskaságok.Viszont a többi közlekedő nincs felkészülve rád, ezért más hibáját qva nehéz kivédeni. Ez az autó versenypályára való.Gyorsulni.1000rel....... Hátígyhát...... Egyetértek Veled... :rolleyes: Tényleg naon oda kell vele figyeli mindenre... De bízok azért JOhnny-ban is, hogy nem fogja magát felhúzni 1-2 őrült mazsola miatt, mint ahogy azt már többször hallottuk, még amikor a dezsővel járt, vagy a céges ótóval... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 Losi! Amit beszéltünk políros srác, sajna már nem dolgozik, tegnap kint voltam, és most ott klíma szervíz van... :rolleyes: Állítólag, februárig csinálta, most meg autókereskedésben ténykedik. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 Csak okosan!!!! (itt elsősorban nem a kocsit féltem!!!! :D ) Ma délután elmentem,kitakarítottam,lemostam megint. A kuplungon szerintem egy picit állítani kell majd,menet közben egy magas frekvenciás hangot lehet hallani a váltó felöl,de ha egy nagyon picit rálépsz a kuplungra(kb.3-4mm a pedálnál) rögtön abba hagyja.Szal majd tekerek rajta bentebb egy kicsit. Megtaláltam a hátsó nyikorgás forrását viszont,nem az üléssor nyikorgott,hanem a bal hátsó lengéscsillapító! :rolleyes: Húztam egy fél fordulatott a felső bekötő csavaron és azóta nincs nyikorgás. Mocit naponta ellenőrzöm,nem folyik most sehol,nincs gond vele. Szomszéd arc már kérdezte: megint vettél magadnak szerelnivalót? :mellow: Eszembe is jutott,hogy tipikus corsás lettem,mert állandóan szerelem! :unsure: Mentem vele ma én is a kiskörúton és tényleg nem oda való.A futúmű miatt jól kanyarodik,de csak nagy íven,körforgóban piszkosul túrja az orrát. A cifrapalota melett mellém állt egy Bubu ;),kék csoda!Nézett a srác,de nem akart jáccani! :D Mondjuk én sem lőttem neki,nem kell feltűnösködni.Lassan "cruzin" csak letekert ablakkal,aztán ha jön egy olyan baromarc,mint a ceglédin az autókereskedő arc a 320d Bömössel,aki az egész sort végigelőzte,mert ő siet,na az olyat kell meglepni! :lol: Erölködött a fazon az előzéssel,de valahogy nem jött össze neki! :lol: Kormolt a dízel,ahogy kifért a csövön,de chiptunig ide vagy oda,az NE jól húzott. A kisördög ott ül az ember vállán,de valahogy engem nem mozgat meg az,hogy mindekit lenyomjak vele.Csak az olyan helyi nagyarcokat,akik azt hiszik,hogy egy A3-mal vagy egy Hummerral ők az utak királyai. U.i.: Szerintem sokan összekeverik a kisgépet a Feriével,mert már pár ismeretlen autó köszönt a vársoban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 J0hnny: Mit keres nallad Losi gepe egyebkent ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 J0hnny: Mit keres nallad Losi gepe egyebkent ? Faterom tegnap volt 50éves,most Zalakaroson vannak egy hétig,a gépemmel mentek.Valamivel kell majd dolgozni járni és Losi kölcsönadta a vadállatot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 Losi kölcsönadta a vadállatot. a felelőtlen... :mellow: :rolleyes: ez még sokba fog kerülni.. :unsure: á nem irigykedem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 U.i.: Szerintem sokan összekeverik a kisgépet a Feriével,mert már pár ismeretlen autó köszönt a vársoban. Ne feledd, hogy a CS.n azért ösmerik a gépet! :rolleyes: Ma délután elmentem,kitakarítottam,lemostam megint. Ezért pedig örök hálám.Nem tudom, nekem mikor jutott volna időm ilyesmire.Pedig már nagyon kérte...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts