warwolf Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Biztos 74? Nem 47? A 47 az a klasszikus Kalasnyikov.A 74-et az orosz belügyi alakulatokhoz rendszersítették anno........Korszerű kis csúzli......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 A 47 az a klasszikus Kalasnyikov.A 74-et az orosz belügyi alakulatokhoz rendszersítették anno........Korszerű kis csúzli......... Amennyit én a seregnél voltam.... Két sorozás... :rolleyes: persze eltanácsoltak.... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Amennyit én a seregnél voltam.... Két sorozás... :rolleyes: persze eltanácsoltak.... :mellow: A 47-es sorozat világhírű.Az arabok a mai napig azzal hadonásznak minden híradásba.A 74 már ritkább darab.Utóbbit csak az ismeri, aki bele volt esve ezekbe a dolgokba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Utóbbit csak az ismeri, aki bele volt esve ezekbe a dolgokba. Reméljük nem szószerint. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 na beszéltem az öreggel jól vág az esze, elég fitt kis csávó mondja: kb 500e-t ment vele jövhéten meglátogatom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 na beszéltem az öreggel jól vág az esze, elég fitt kis csávó mondja: kb 500e-t ment vele jövhéten meglátogatom Kit?Mit?Hol? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Két sorozás... :rolleyes: persze eltanácsoltak.... :mellow: Így van!Erre kell büszkének lenni! :unsure: A daliás magyar férfiak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Reméljük nem szószerint. :rolleyes: T Ű Z Ő G É P !!! :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Így van!Erre kell büszkének lenni! :rolleyes: A daliás magyar férfiak! :mellow: Beszótá'? Befizetlek Japánba! :unsure: :D T Ű Z Ő G É P !!! El van készítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Befizetlek Japánba! :rolleyes: :mellow: Kettőt kérek! :unsure: ®Badár Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 A hajón meg majd rókázhatsz, a csehek előtt. :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 El van készítve. Hiszem, ha holnap látom! :mellow: Amúgy a Jókaira is ki lettek rakva a parkolóautómaták.Örvendjünk wzze.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Ha valaki lefújja kijelzőt fekete spray-vel olyankor mi van? Akkor hogy veszel jegyet? Van erre szabály? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Ha valaki lefújja kijelzőt fekete spray-vel olyankor mi van? Akkor hogy veszel jegyet? Van erre szabály? :mellow: Felénk nem a gép kijelzőjét ellenőrzik, hanem a parkolójegyet :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 :mellow: Felénk nem a gép kijelzőjét ellenőrzik, hanem a parkolójegyet :rolleyes: Ez világos. De ha arra hívatkozik valaki, hogy amiatt nem tudott venni, akkor mit mondanak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 Ez világos. De ha arra hívatkozik valaki, hogy amiatt nem tudott venni, akkor mit mondanak? Lecarják,mert van másik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Koszi az otleteteket, de vegigjartam mar miden katonai boltot es weboldalt, eleg ritkasagnak szamit ez a cucc ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 J0hnny jol beszel, akit erdekell itt vannak a kulonbozo valtozatai: http://world.guns.ru/assault/as02-e.htm Innen hianyzik az AK74-Beta ami a roviditett, Specnaz-nak keszult valtozat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 J0hnny jol beszel, akit erdekell itt vannak a kulonbozo valtozatai: http://world.guns.ru/assault/as02-e.htm Innen hianyzik az AK74-Beta ami a roviditett, Specnaz-nak keszult valtozat. Hát innen elég sok változat hiányzik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 A lenyegesebbek ittvannak szerintem, aprobb valtozasokon atment verziokra nem ter ki gondolom, bar nem vagyok szakerto. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 A lenyegesebbek ittvannak szerintem, aprobb valtozasokon atment verziokra nem ter ki gondolom, bar nem vagyok szakerto. Lentebb megtaláltam a hiányolt változatokat, én volt béna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Koszi az otleteteket, de vegigjartam mar miden katonai boltot es weboldalt, eleg ritkasagnak szamit ez a cucc ! Akkor beszélj olyannal, aki jár ki rendszeresen Ukrajnába.Hátha hamarabb kap ilyen cuccot.Esetleg megkérdezni egy késest.......... Jobb 5letem ezek után nincs........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Innen hianyzik az AK74-Beta ami a roviditett, Specnaz-nak keszult valtozat. Mi van? előkaptad a OpFlashpoint-ot megint? :rolleyes: Specnaz five o'clock! :mellow: Losi: nem érdekes,hogy hogy vágják ezek az AK változatait,de az se tudják milyen a lőpor szaga? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Losi: nem érdekes,hogy hogy vágják ezek az AK változatait,de az se tudják milyen a lőpor szaga? :mellow: A lőpor szaga?? :unsure: Az királyságos! :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts