Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
A 47 az a klasszikus Kalasnyikov.A 74-et az orosz belügyi alakulatokhoz rendszersítették anno........Korszerű kis csúzli.........

Amennyit én a seregnél voltam....

Két sorozás... :rolleyes: persze eltanácsoltak.... :mellow:

Elküldve
Amennyit én a seregnél voltam....

Két sorozás... :rolleyes: persze eltanácsoltak.... :mellow:

A 47-es sorozat világhírű.Az arabok a mai napig azzal hadonásznak minden híradásba.A 74 már ritkább darab.Utóbbit csak az ismeri, aki bele volt esve ezekbe a dolgokba.

Elküldve
Így van!Erre kell büszkének lenni! :rolleyes: A daliás magyar férfiak! :mellow:

Beszótá'?

Befizetlek Japánba! :unsure: :D

T Ű Z Ő G É P !!!

El van készítve.

Elküldve
Ha valaki lefújja kijelzőt fekete spray-vel olyankor mi van?

Akkor hogy veszel jegyet?

Van erre szabály?

:mellow: Felénk nem a gép kijelzőjét ellenőrzik, hanem a parkolójegyet :rolleyes:

Elküldve
:mellow: Felénk nem a gép kijelzőjét ellenőrzik, hanem a parkolójegyet :rolleyes:

Ez világos.

De ha arra hívatkozik valaki, hogy amiatt nem tudott venni, akkor mit mondanak?

Elküldve
A lenyegesebbek ittvannak szerintem, aprobb valtozasokon atment verziokra nem ter ki gondolom, bar nem vagyok szakerto.

Lentebb megtaláltam a hiányolt változatokat, én volt béna.

Elküldve
Koszi az otleteteket, de vegigjartam mar miden katonai boltot es weboldalt, eleg ritkasagnak szamit ez a cucc !

Akkor beszélj olyannal, aki jár ki rendszeresen Ukrajnába.Hátha hamarabb kap ilyen cuccot.Esetleg megkérdezni egy késest..........

Jobb 5letem ezek után nincs...........

Elküldve
Innen hianyzik az AK74-Beta ami a roviditett, Specnaz-nak keszult valtozat.

Mi van? előkaptad a OpFlashpoint-ot megint? :rolleyes:

Specnaz five o'clock! :mellow:

Losi: nem érdekes,hogy hogy vágják ezek az AK változatait,de az se tudják milyen a lőpor szaga? :unsure:

Elküldve
Losi: nem érdekes,hogy hogy vágják ezek az AK változatait,de az se tudják milyen a lőpor szaga? :mellow:

A lőpor szaga?? :unsure: Az királyságos! :D :rolleyes:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.