warwolf Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Sok minden elképzelhető :mellow: Én eztet csak úgy hallottam.......tehát túl sokat nem tudok a dolgoról. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Amúgy nézegettem az idei rep.nap hivatalos honlapját, és hát jelenleg ott tartok, hogy nem fogok kimenni.......egyenlőre...... Megint nem lesz újdonság.Ha mondjuk az oroszok elhoznák a Szu-27-t, akkor talán.Mert olyat még nem láttam élőben, sem pedig A-7E Corsairt.De a többit már éppen eleget...... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Amúgy nézegettem az idei rep.nap hivatalos honlapját, és hát jelenleg ott tartok, hogy nem fogok kimenni.......egyenlőre...... Megint nem lesz újdonság.Ha mondjuk az oroszok elhoznák a Szu-27-t, akkor talán.Mert olyat még nem láttam élőben, sem pedig A-7E Corsairt.De a többit már éppen eleget...... :rolleyes: Jó is annak aki ott teljesített szolgálatot..., és azt is elhiszem, hogy annak már "unalmas". :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Én eztet csak úgy hallottam.......tehát túl sokat nem tudok a dolgoról. :rolleyes: Mert nekem 5 volt eddig miii ? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Mert nekem 5 volt eddig miii ? :rolleyes: sose lehet tudni. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Mert nekem 5 volt eddig miii ? :lol: Volt turbód? :mellow: :unsure: Csak Demó, és a hozzá hasonló eszement LEmegszálottak :D is mondták, hogy alapbeállításon egy LET, ha okosan használják, kimegy a világból. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 .... hogy alapbeállításon egy LET, ha okosan használják, kimegy a világból. :rolleyes: Na de azzal, ki megy okosan? :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Na de azzal, ki megy okosan? :rolleyes: :mellow: :unsure: Hádéén! :lol: Még ha nekem éppen niccsais! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Volt turbód? :mellow: :unsure: Csak Demó, és a hozzá hasonló eszement LEmegszálottak :D is mondták, hogy alapbeállításon egy LET, ha okosan használják, kimegy a világból. :rolleyes: Mondanál olyan motort, amit ha okosan használnak nem megy ki a világból ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Mondanál olyan motort, amit ha okosan használnak nem megy ki a világból ? :mellow: Hát pl.............egyes Dél-koreai márkák motorjai........pl.Proton.........meg ilyenek. :rolleyes: De arra gondoltam volna, hogy egy turbót is lehet okosan használni, és bután.Utóbbi költséges megoldás.Előbbi pedig jóóó! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Hát pl.............egyes Dél-koreai márkák motorjai........pl.Proton.........meg ilyenek. :rolleyes: De arra gondoltam volna, hogy egy turbót is lehet okosan használni, és bután.Utóbbi költséges megoldás.Előbbi pedig jóóó! :mellow: Proton tényleg annyira gáz ? Az nem Mitsu alapokra építkezik ? Arra lennék kiváncsi, hogy napi szinten használja-e valaki xxxxxx kmet futott motorral átépített autóját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Ez egy Sedan motortere.Hátha Gepárd ihletet kap! :D http://www.carstyling.hu/pic/usercar/9446/11.jpg Ez Gézáé, a Muha Csabi kertjében... :rolleyes: Régi szép idők... :lol: :unsure: :mellow: Tény, hogy kimegy a világból, de ezek elméleti feltételezések, gyakorlatilag még senki nem tudta megvalósítani... :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Amúgy nézegettem az idei rep.nap hivatalos honlapját, és hát jelenleg ott tartok, hogy nem fogok kimenni.......egyenlőre...... Megint nem lesz újdonság.Ha mondjuk az oroszok elhoznák a Szu-27-t, akkor talán.Mert olyat még nem láttam élőben, sem pedig A-7E Corsairt.De a többit már éppen eleget...... :rolleyes: Én akkor is kimegyek,ha csak papírsárkányok fognak röpködni. Kimegyek röhögni a sok ismerősön,ahogy szoliban lesznek,én meg hideg sörrel lófrálok majd bent! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Jó is annak aki ott teljesített szolgálatot..., és azt is elhiszem, hogy annak már "unalmas". :rolleyes: :mellow: Nehogy azt hidd!Én ha tehettem mindig a zónában döglöttem és néztem a repülést!...és sürűn volt rá időm! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Arra lennék kiváncsi, hogy napi szinten használja-e valaki xxxxxx kmet futott motorral átépített autóját. ANTIII!!!! :rolleyes: (használta!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Én akkor is kimegyek,ha csak papírsárkányok fognak röpködni. Kimegyek röhögni a sok ismerősön,ahogy szoliban lesznek,én meg hideg sörrel lófrálok majd bent! :mellow: Csak azért, hogy sörözhess............hátt.....tetudod! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Az idiótaság setovvábbja...szerintem. :mellow: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 ANTIII!!!! :rolleyes: (használta!) De a húzva volt :mellow: Komolyan kiwi lennék, hogy alapon mennyit bírna normál használat - melegítés, hűtés, stb. - mellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 De a húzva volt :unsure: Komolyan kiwi lennék, hogy alapon mennyit bírna normál használat - melegítés, hűtés, stb. - mellett. Erre még nem születtett meg az ember aki kibírná... :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Erre még nem születtett meg az ember aki kibírná... :mellow: :unsure: Én kibírnám! :lol: .......... Vagy mégsem? :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Te lehet...de a moci??? :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Én kibírnám! :unsure: .......... Vagy mégsem? :rolleyes: :mellow: Majd Gepard kolléga megmutatja, hogy elképzelhető a dolog :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Te lehet...de a moci??? :mellow: :unsure: Sanszos a dolog! :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Majd Gepard kolléga megmutatja, hogy elképzelhető a dolog :mellow: Erősen agyal a C20XE projektben.......... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Amúgy voltam ma Kiskaszánál.Éppen egy kissé koccos Corsa B-t bombázott szét.X12XEvolt, és jubileumi kiadás.Szal benne volt minden földi jó.Kár volt érte, dehát ez az ilyen autók sorsa.Mondjuk egy jókezű magyar kasztnis biztos életre tudta volna kelteni, de ugye ez Olasz volt........Mármint az autó. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts