Gepard Elküldve Április20, 2007 Elküldve Április20, 2007 idézem: A SZEMLE IDŐPONTJA HALASZTÁS ALATT!!!... Volt már ilyen cég itt néhány évvel ezelőtt (10-15) na az is becsukta a kaput, és pénzt nem láttak belőle. Ez is ilyen kész átverés. Majd biztos azért adnak pénzt, hogy te kedvedre autókázhass.
berlina Elküldve Április20, 2007 Elküldve Április20, 2007 a kérdés a dologban az hogy melyik hirdető fog kifizetni havi 40 000 e ft-ot azért hogy egy ismeretlen autó, ismeretlen köztéri jelenléttel hirdesse a céget? szvsz a havi 40+ sok, pedig az autósoknak ennyit kellene kapniuk havonta. (már azalapján amit olvastam erről) csak 9re érnék Kecsóra, úghyogy nem mögyök már át. meg: kicsit szar a netem a hétvégén nem biztos, hogy vissza tudom hekkelni, valszeg csak olvasni tudok majd (beszart a v3x, átkell setupolni a z600-ra a gépet, ozt azt meg mán elfeljtettem hogy kell...)
Dini Elküldve Április20, 2007 Elküldve Április20, 2007 hello! én nem tudok menni ma mert pesten vagyok dolgozom ! de szombaton ugyis talákozom Tomival majd elmondja mi a helyzet!
warwolf Elküldve Április20, 2007 Elküldve Április20, 2007 Nagy itt a tolongás! :rolleyes: :mellow: :unsure:
Kacsero Elküldve Április20, 2007 Elküldve Április20, 2007 Szolgálati közlemény: Kérek minden a pályanapon rendezőségi tagként dolgozó kollégát, hogy a mai napon tisztelje meg jelenlétével a minimeetet! Köszönettel: Végel Tamás Én meg csak jövő7 szombattól leszek HUN-földön... :rolleyes:
warwolf Elküldve Április20, 2007 Elküldve Április20, 2007 Azé1 5leteket várok, ha mégsem az akksi a ludas..... :mellow: Beraktam egy csere akksit, és azzal gond nélkül beindult, valamint működött a kp.zár és riasztó is.Szal most a régi akksi töltés alatt van, aztán ha holnap reggel sem indul be vele, akkor..........azgáz :rolleyes:
Kacsero Elküldve Április20, 2007 Elküldve Április20, 2007 Beraktam egy csere akksit, és azzal gond nélkül beindult, valamint működött a kp.zár és riasztó is.Szal most a régi akksi töltés alatt van, aztán ha holnap reggel sem indul be vele, akkor..........azgáz :mellow: csak mellékesen megkérdezném, hogy azt az aksit kaptad vissza az autóddal, amit otthagytál a kereskedésben?! :rolleyes: mert sajnos elképzelhető, hogy ott kicserélték egy c@rra... :unsure:
warwolf Elküldve Április21, 2007 Elküldve Április21, 2007 csak mellékesen megkérdezném, hogy azt az aksit kaptad vissza az autóddal, amit otthagytál a kereskedésben?! :rolleyes: mert sajnos elképzelhető, hogy ott kicserélték egy c@rra... :unsure: Ez detto.Megismerem.......az én jó öreg Toplám! :D Valszeg kivégezte a hosszú állás.Evvan...... :mellow:
J0hnny Elküldve Április21, 2007 Elküldve Április21, 2007 Ez detto.Megismerem.......az én jó öreg Toplám! :mellow: Valszeg kivégezte a hosszú állás.Evvan...... :rolleyes: Topla? Variens kft-nél hegyekben áll a topla akksi! :unsure:
Kacsero Elküldve Április21, 2007 Elküldve Április21, 2007 K.O.M.A az iwiw-en... :rolleyes: kíííírááály :mellow:
warwolf Elküldve Április21, 2007 Elküldve Április21, 2007 Topla? Variens kft-nél hegyekben áll a topla akksi! :mellow: Első körből hazai pályán is teszünk egy próbát, aztán hátha.Ma du. felraktam az Astrát minden ismert helyre.A Fortuna nem hozott szerencsét.Sajnos. :rolleyes:
Kacsero Elküldve Április21, 2007 Elküldve Április21, 2007 Első körből hazai pályán is teszünk egy próbát, aztán hátha.Ma du. felraktam az Astrát minden ismert helyre.A Fortuna nem hozott szerencsét.Sajnos. :rolleyes: Anno nekem is ott volt bent a golfom, kb. 6 hétig, és szintén így jártam ahogy Te! Lemerült az akksi,lapos lett a hátsó kerekem, lelopták a gti feliratot, és eltörték a napellenző pöckét... :mellow: sak azt nem tudom, hogy így hogy akarnak eladni autót???(de erre ők sem tudtak válaszolni... de a kárt azért kifizetettem velük) Akkor megfogadtam, hogy még1X nem adok be oda autót...
warwolf Elküldve Április21, 2007 Elküldve Április21, 2007 Ez egy Sedan motortere.Hátha Gepárd ihletet kap! :rolleyes:
Dini Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 Én lattam mind a kettő autot élőben! Szépen össze törtek! Biztos kinézett az egyik hogy tud e előzni meg kinézett a masik is!
warwolf Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 Én lattam mind a kettő autot élőben! Szépen össze törtek! Biztos kinézett az egyik hogy tud e előzni meg kinézett a masik is! A legdurvább az egészben a nagytető, ahogy mind2 autónál elment.Pedig nem hinném, hogy nagy sebességgel koppantak egymásnak... :rolleyes:
Kacsero Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 :unsure: A legdurvább az egészben a nagytető, ahogy mind2 autónál elment.Pedig nem hinném, hogy nagy sebességgel koppantak egymásnak... :mellow: Biztos jó a töréstesztjük... :rolleyes:
J0hnny Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 A képgalléria 12-es képén nézzétek meg,mi van a szürkes szusi indexkarjára ráakasztva! :rolleyes: :mellow:
warwolf Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 A képgalléria 12-es képén nézzétek meg,mi van a szürkes szusi indexkarjára ráakasztva! :mellow: :unsure: Hátt.......Ha hozzáadom a lufit ami elnyílt, akkor jó volt a védelem.... :rolleyes:
Gepard Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 Ez egy Sedan motortere.Hátha Gepárd ihletet kap! :mellow: Az ihlet megvan, csak a bátorság hiányzik. Mert mi van, ha külföldre megyek? Nem sűrűn szoktam, de előfordul. A képgalléria 12-es képén nézzétek meg,mi van a szürkes szusi indexkarjára ráakasztva! :rolleyes: :unsure: Karkötő?
J0hnny Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 Karkötő? Karkötő,kereszttel! "Igen..nem,az ellen nem véd!" :rolleyes:
tomi023 Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 Az ihlet megvan, csak a bátorság hiányzik. Mert mi van, ha külföldre megyek? Nem sűrűn szoktam, de előfordul. Szerinted ki foglalkozik egy Francia riviérán azzal, mi van a gépháztető alatt. Sokkal fontosabb, hogy jó helyre parkolj :rolleyes:
mélykék76 Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 Szerinted ki foglalkozik egy Francia riviérán azzal, mi van a gépháztető alatt. Sokkal fontosabb, hogy jó helyre parkolj :rolleyes: Szerintem el akar oda és vissza jutni szerelés nélkül :mellow:
warwolf Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 Az ihlet megvan, csak a bátorság hiányzik. :mellow: Szerintem el akar oda és vissza jutni szerelés nélkül :rolleyes: Ém úgy tudom, hogy ha nincs porrá húzva, akkor még üzembiztos is lehet! :unsure:
mélykék76 Elküldve Április22, 2007 Elküldve Április22, 2007 Ém úgy tudom, hogy ha nincs porrá húzva, akkor még üzembiztos is lehet! :mellow: Sok minden elképzelhető :rolleyes:
Recommended Posts