warwolf Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Olcsoert gondoltam :rolleyes: Ezeknek ennyi az ára.Ha egyáltalán van eladó.Anno a hawerek vettek még Bócsán olcsóért van 4db-ot.De pikk-pakk eladták őket.Az áruk olcsó volt.50L bor! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Olcsoert gondoltam :mellow: Tizenévvel ezelőtt volt 1 bolt, Táborfalván, ott lehetett sok jó dolgot kapni, elég baráti áron. :rolleyes: nem tudom, meg van-e még az a bolt, mivel már ugye, a laktanya sem üzemel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Reform van vazee ércsed má meg! :rolleyes: A lexebb az egészben, hogy délután óta az arcom nem fáj annyira, sokkal inkább kezdem érezni a fogam helyette.Faxa.... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Lengyelpajszon is szokott lenni, persze most hetvegen nem volt semmi. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Lengyelpajszon is szokott lenni, persze most hetvegen nem volt semmi. :rolleyes: Esetleg Itt találhatsz eladó cuccokat még! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Esetleg Itt találhatsz eladó cuccokat még! :rolleyes: Koszi de minden az interneten fellelheto forrast megkerestem, valami offline forras utan kutatok most ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 én meg tegnap elájultam hugyozás közben, jól lefejeltem az öblítöt, a szám meg még most is fáj... A fluxuskondenzátort is láttad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Megjártam a hadak útját, vártam jóó sokat, aztán a házidokim mivel kicsit régen taliztunk, elküldött még vérvételre ish.......... De a lényeg, hogy élek.Tegnaptól egészen péntekig táppézen.Gyógyulok, meg tevékenykedek itthon.....Corsán.......Lanceren...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Így könnyű, kiíratod magad. igazi magyar munkaerő :rolleyes: GDP? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Így könnyű, kiíratod magad. igazi magyar munkaerő :rolleyes: GDP? 2 évente 1X 1hét belefér! :unsure: :D :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Meli Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Sziasztok! Milyen volt a drift nap???? Én nem jutottam el Debrecenbe a kiállításra,mert bulik voltak előző napokon!! :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Sziasztok! Milyen volt a drift nap???? Én nem jutottam el Debrecenbe a kiállításra,mert bulik voltak előző napokon!! :D :lol: Szia! :lol: Ezt már én is kérdeztem, de eddig sok mindent nem írtak róla a srácok, csak annyit, hogy jó volt :mellow: :unsure: (ennyire tellik Tőlük) ;) De azért ITT lehet olvasni egy-két dolgot a driftnapról... Szerintem senki nem volt közűlünk sem Debrecenben, szóval arról sincs beszámoló... Talán majd pünkösdkor, a 3 napos rendezvényre sikerül elmenni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 na igen... hosszú hétvége lesz az! remélem sokan eljutnak hozzánk. ui: a kiállításra tőlünk se sokan jutottak el Meli! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 ui: a kiállításra tőlünk se sokan jutottak el Meli! Pedig Ti helyben voltatok :mellow: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Driftről: " érezzük a lóerő, a nyomaték, és a köbcenti hiányát" " sarkazd ki! Mint a pasikat szoktad! " " láttam a combját, CSINOS " " egy kis panír a nézőknek, ez kellett ezért jöttél, maradtál volna inkább otthon! " " a jobb sarokban mindenki készítse ki a TB kártyáját! " " a muff kiesett " " ott mindíg megpördül, biztos van ott valami jó csaj " " meg ott is " " ráijesztett a fotosokra " " Tomi hozzál nekem Fusion babát " hírtelen ennyi jut eszembe, akinek van más élménye egészítse ki... én megnézem a videot amit készítettem hátha van benne valami érdekes ezeken kívül Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Driftről: " érezzük a lóerő, a nyomaték, és a köbcenti hiányát" " sarkazd ki! Mint a pasikat szoktad! " " láttam a combját, CSINOS " " egy kis panír a nézőknek, ez kellett ezért jöttél, maradtál volna inkább otthon! " " a jobb sarokban mindenki készítse ki a TB kártyáját! " " a muff kiesett " " ott mindíg megpördül, biztos van ott valami jó csaj " " meg ott is " " ráijesztett a fotosokra " " Tomi hozzál nekem Fusion babát " hírtelen ennyi jut eszembe, akinek van más élménye egészítse ki... én megnézem a videot amit készítettem hátha van benne valami érdekes ezeken kívül THX :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Pedig Ti helyben voltatok :D :unsure: helyben... ja. én épp egyik nap meló, másik nap 30 km-re. :mellow: pedig akartam volna, de ez a 30 km közbejött 1 fő tuti eljutott tőlünk. de ő meg annyira nem áradozott. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Tomi023! Mi a tutti módszer amivel le tudom szedni az ablakról a fóliát? Elöre is köszi.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Meli Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 THX :rolleyes: :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Tomi023! Mi a tutti módszer amivel le tudom szedni az ablakról a fóliát? Elöre is köszi.... :rolleyes: :D Pü-t írtál Neki?... :mellow: Mert nem mindíg olvassa a fórumot :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 :D Pü-t írtál Neki?... :unsure: Mert nem mindíg olvassa a fórumot :D Ez így sokkal jobb :rolleyes: mert a többiek is megtudják mit is kell csinálni ilyenkor.Ráérek úgyis csak szombaton van rá időm :mellow: Meg legalább a hsz számom is növekszik :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Ez így sokkal jobb :rolleyes: mert a többiek is megtudják mit is kell csinálni ilyenkor.Ráérek úgyis csak szombaton van rá időm :mellow: Meg legalább a hsz számom is növekszik :unsure: :D :lol: jah...így már értem :lol: egyetértek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 jah...így már értem :unsure: egyetértek :D köszi :mellow: Amúgy tényleg nem sürgős,csak múlt héten pénteken majdnem elvették a forgalmit emiatt :rolleyes: .Ha nem mutatom meg az adás-vételit akkor most elég valószínű hogy nincs forgalmim.Pedig azt hittük az Antival hogy ennél gyáribb autóban nem ülhetünk és semmibe se tudnak belekötni.Mégis sikerült,ráadásul nekem nem is tetszik és eddig azt se éreztem hogy felfogná a meleget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 Amúgy tényleg nem sürgős,csak múlt héten pénteken majdnem elvették a forgalmit emiatt :rolleyes: Ne már, ezt megtehetik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április17, 2007 Megoszt Elküldve Április17, 2007 köszi :D Amúgy tényleg nem sürgős,csak múlt héten pénteken majdnem elvették a forgalmit emiatt :mellow: .Ha nem mutatom meg az adás-vételit akkor most elég valószínű hogy nincs forgalmim.Pedig azt hittük az Antival hogy ennél gyáribb autóban nem ülhetünk és semmibe se tudnak belekötni.Mégis sikerült,ráadásul nekem nem is tetszik és eddig azt se éreztem hogy felfogná a meleget. Az ablak fóliázás miatt elvehetik a forgalmit?! :unsure: Én úgy tudtam, hogy csak pénzbünti jár érte...vagy helyszíni levétel... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts