warwolf Elküldve Április15, 2007 Megoszt Elküldve Április15, 2007 Beszéltem Dinivel és mondta, hogy rendeződik a dolog a csomagom körül! :rolleyes: Királyság! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április15, 2007 Megoszt Elküldve Április15, 2007 Beszéltem Dinivel és mondta, hogy rendeződik a dolog a csomagom körül! :unsure: Királyság! :D Így van! Az eladó elcseszte a címzést! :rolleyes: De remélem, hamarosan újra elküldi, és mostmár jó címre! :mellow: Ha megjött, úgyis szólok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április15, 2007 Megoszt Elküldve Április15, 2007 Hát jó vót! :mellow: Bővebben, nagyon jó volt... :unsure: Én is kint voltam, 1/4 3-tól 4-ig...kb. De jól elbújtatok, senkivel nem találkoztam... :rolleyes: De az is lehet, hogy nem is jó helyen voltam.....( vagy nagyon a csajokra fokuszáltam...) :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április15, 2007 Megoszt Elküldve Április15, 2007 Bővebben, nagyon jó volt... :mellow: Én is kint voltam, 1/4 3-tól 4-ig...kb. De jól elbújtatok, senkivel nem találkoztam... :rolleyes: De az is lehet, hogy nem is jó helyen voltam.....( vagy nagyon a csajokra fokuszáltam...) ;) :lol: :unsure: Egyáltalán tényleg Te a gokart pályán voltál? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Bővebben, nagyon jó volt... :mellow: Hol is voltál te pontosan? :rolleyes: :unsure: Ha megjött, úgyis szólok! :D Okhaj! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 De jól elbújtatok, senkivel nem találkoztam... Pedig mindenkinél volt telefon is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Pedig mindenkinél volt telefon is. Mondom én, hogy illegalban volt na..... :unsure: :mellow: Amúgy házidokim du rendel.......remek.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 hát jó volt... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 hát jó volt... :unsure: Dejóneked! :mellow: Én ma rárohantam a harcibrokkira.Lementem a házidokimgoz, aki elvileg délután rendel.Remek.Kivárom.13:00-kor jön az aszisztense, hogy a doki ma NEM fog még rendelni, és a város másik végén van a helyettesítő orvos.Okhaj.Kilibbenek, ülök kb. 1.5 órát, sorszám már elfogyott, de ellátnak.Nyugi van.Aztán eljött 14:47, a doki 15:00-ig rendel és még vannak előttem 8-an.Faxa.Nem biírtam megvárni, lévén Flórát el kell hoznom az oviból legkésőbb 16:30-kor. Feláll, és tipli.Adtam a xarnak egy jóónagy pofont.Asszem ma késő délután belépek az ügyeletre, 1000ft-os vizitdíj ide v. oda, aztán végre kérek v.mi gyógyszert.Hátafaxomat. Jah, a háziorvosom nemmellékesen holnap kezd 1.5 hét szünet után, szal valószínű, hogy be tudok jutni hozzá......Pedig újra le kell mennem, mert a táppézes papírt intézni kell. Fenevigyeeleztakibaszottegészségügyetottaholvanbasszameg......... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 én meg tegnap elájultam hugyozás közben, jól lefejeltem az öblítöt, a szám meg még most is fáj szal a fene elvitte az egészségügyet lehet röhögni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 én meg tegnap elájultam hugyozás közben, jól lefejeltem az öblítöt, a szám meg még most is fáj szal a fene elvitte az egészségügyet lehet röhögni na vazze.... :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Fenevigyeeleztakibaszottegészségügyetottaholvanbasszameg......... :mellow: Reform van vazee ércsed má meg! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 én meg tegnap elájultam hugyozás közben... Csak nem merevedési zavarok gyötörnek? :mellow: A sok vér hirtelen odaáramlott és hopp...! :rolleyes: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Nem kéne annyit "harangozni"... :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Keresek loszeres rakasz-t olcson ! http://www.teszvesz.hu/item179645405_rakasz.html Keresek meg AK 74 bajonet-et szinten olcson ! http://www.militaryrange.com/images/sklady/n15497.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Keresek loszeres rakasz-t olcson ! http://www.teszvesz.hu/item179645405_rakasz.html Keresek meg AK 74 bajonet-et szinten olcson ! http://www.militaryrange.com/images/sklady/n15497.jpg Azt nem értem,ha annyira tetszik a military,miért nem jöttél velem katonásdit játszani anno? :rolleyes: Én legalább igazi játékokkal játszhattam! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Csak nem katonai verdát akarsz faragni a Caliból ? 1 Kadettet már láttunk... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Ezek a GSI-s fiúk jól elvannak... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Azt nem értem,ha annyira tetszik a military,miért nem jöttél velem katonásdit játszani anno? :mellow: Én legalább igazi játékokkal játszhattam! :unsure: Azert mert az a szopatasrol szol nem a katonasdirol :rolleyes: Paja: nem nem, ezek airsoft-hoz kellenek ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Azert mert az a szopatasrol szol nem a katonasdirol :rolleyes: Akkor nekem úgynézki szerencsém volt,mert nem kerültem a szívóágra!Én élveztem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 ....mert nem kerültem a szívóágra!Én élveztem! még kerülhetsz. :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Azert mert az a szopatasrol szol nem a katonasdirol :rolleyes: Paja: nem nem, ezek airsoft-hoz kellenek ! Itt találhatsz ilyesmit Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 még kerülhetsz. :rolleyes: :mellow: :unsure: Az MH remélem már nem szívat meg! :D Te pedig cunabubus csak álmodhatsz róla! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Itt találhatsz ilyesmit Olcsoert gondoltam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Az MH remélem már nem szívat meg! :rolleyes: Te pedig cunabubus csak álmodhatsz róla! :mellow: most nem személy szerint magamra gondoltam, hanem inkább az "ÉLET"-re :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts