warwolf Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 Wolfi! Ha meglesz az új középdob, rezonátor, sportdob akkor majd veled együtt megyünk GT-hez, remélem akkor jobb munkát fog végezni. :blush: Nagyon szívesen, csak szólj! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 Rendelt valaki hozzám mostanság? Mert jött 1 csomag, és nem tom kié! Valami első lökös,de nem tuning! vagy ilyesmi van benne! :blush: a feladóról, pü-ben adok infót! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 Mi lesz szombaton? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 Mi lesz szombaton? :D úgy tudom, DRIFT-NAP! a gokart pályán :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 Szabad a vásár...... kérdés, hogy tényleg akkora bolt lesz-e......... :D Erre ma ezt találtam: "Nem lesz száguldozás a halálutakon 2007-04-12 14:51:18 Egyelőre mégsem lesz olyan útszakasz Bács-Kiskun megyében, ahol engedélyeznék a 110 kilométeres maximális sebességet. Jóllehet erre április 1-től lehetőséget ad a KRESZ, a szakemberek azonban úgy vélik: a Bács-Kiskun megyei közutak mostoha állapota miatt még várni kell a térségben a rendelet alkalmazására. Részletek a Petőfi Népében." Valahol nem is bánom, hogy így döntöttek... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 MÉG 1 ÉRDEKESSÉG!!! és úgy hallottam, hogy ebből még párat fel fognak szerelni, azt hogy hova, még nem tom! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 MÉG 1 ÉRDEKESSÉG!!! és úgy hallottam, hogy ebből még párat fel fognak szerelni, azt hogy hova, még nem tom! :blush: Ízirájder öcsém! :D Rendszám le, aztán padlóóó!!! ;) :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 Ma tudtam meg, hogy egyik hawer a Mindszenti-5ös kereszteződésében leütötte a VW Borája elejét.5K-s a buli elsőre, és Ő volt a hunyó.Figyelmetlen volt sajnos.Pedig az az autó gyönyörű volt..........eddig....... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 Ma tudtam meg, hogy egyik hawer a Mindszenti-5ös kereszteződésében leütötte a VW Borája elejét... Ricsi volt? Rohadt msn, nem tudok bejelentkezni egész délután. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 Ricsi volt? Rohadt msn, nem tudok bejelentkezni egész délután. Jaja.Takarásban ment fel egy Audi elé, aztán volt nagy crashelés...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 MÉG 1 ÉRDEKESSÉG!!! és úgy hallottam, hogy ebből még párat fel fognak szerelni, azt hogy hova, még nem tom! :blush: Már néhány hónapja kint van az a cucc... csak eddig nem működött! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 Én a múlt héten jártam arra, éppen akkor szerelték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 Ízirájder öcsém! :D Rendszám le, aztán padlóóó!!! ;) :lol: :lol: :lol: :lol: Nincs szukseg ra, mert fotot nem keszit :blush: Tenyleg fent van mar egy honapja legalabb, itt van par hazzal odebb, kapunktol mont 400m korul van :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 Nincs szukseg ra, mert fotot nem keszit :blush: Tenyleg fent van mar egy honapja legalabb, itt van par hazzal odebb, kapunktol mont 400m korul van :D S eddig mennyi volt a max.speed rekordod? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 Ha ez így működne itthon ish!......... :D ;) :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 Reszkess Rulezke! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 S eddig mennyi volt a max.speed rekordod? :blush: Eddig nem irt sebesseget, ma probaltam eloszor egy lightos indulassal kispokkal 56 lett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 reggel öt óra alatt értem pestre, mindjárt indul haza a 14:45-s végre utazhatok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április13, 2007 Megoszt Elküldve Április13, 2007 Remélem mindenkinek 1értelmű! :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 Levittem ma gyerkőcöket őseimhez, hogy nyugodtan tudjunk ayukával csavarogni, kompromisszumok nélkül.Gondoltam ha már szülővárosomban vagyok, eltolom a bringát a dokihoz, mert ugye nem vagyok éppen jóól.Bemejek, a váróban csak 1 idős beteg ücsörög.Mellette egy viszonylag helyes hölgyike.Ennek a helyes hölgyikének a farmerja alól 1X csak kivillan a bilincs, meg a stukker.Mint kiderült, a bácsit elütötték, és Ő kísérte be.Közben jött a kollégája is.Mindfenféle jegyzőköünyvről beszéltek a dokinak, meg mentőről, meg várni kellről..........a doki meg akcentussal beszélt.Natököm.......ennyire nem vok én beteg, hogy itt ücsörögjek, miközben ezek bénáznak.Inkább eljöttem a rákba.......Majd sztem 7főn eltolom a bringát feleségem háziorvosához.Addig meg megpróbálok életben maradni..... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 De nagy csönd van erre... :rolleyes: Semmi beszámoló a Drift napról? vagy valami ? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 De nagy csönd van erre... :rolleyes: Semmi beszámoló a Drift napról? vagy valami ? :mellow: Pár képet megszemlélhetsz itt : http://www.duen.hu/foto.php?o=foto_resz&id=1213 Biztos lesz vidió is :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 De nagy csönd van erre... :mellow: Semmi beszámoló a Drift napról? vagy valami ? :unsure: Hát jó vót! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április15, 2007 Megoszt Elküldve Április15, 2007 Majd délután én is rakok fel pár képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április15, 2007 Megoszt Elküldve Április15, 2007 Pár képet megszemlélhetsz itt : http://www.duen.hu/foto.php?o=foto_resz&id=1213 Biztos lesz vidió is :lol: Köszi! :rolleyes: Hát jó vót! :mellow: Húúú, ez aztán a beszámoló... :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts