mélykék76 Elküldve Április11, 2007 Elküldve Április11, 2007 Azt hiszem,hogy ez nem nyíltfórumtéma,inkább személyessen beszéljük majd meg,de kicsit teleszaladt ma a hócipőm egyéb más dolgokkal is és akkor még jött ez is. Szombaton úgyis találkozunk nemdeeeeee ?
berlina Elküldve Április11, 2007 Elküldve Április11, 2007 megjött az APEH-től a mani!!! fúúú csak most vettem észre, éppen pontosan 30 nappal a beküldés után. tutti ez az érzés! holnap kólázok! van lovetta!!
Joee Elküldve Április11, 2007 Elküldve Április11, 2007 Én - emlékeim szerint - április 21-én csatlakozom a "nemes társasághoz" :blush: Most már majd ez lesz a menő! :D Szintén zenész!!
J0hnny Elküldve Április11, 2007 Elküldve Április11, 2007 Szombaton úgyis találkozunk nemdeeeeee ? Ha jösz a driftre,akkor igen! :blush:
J0hnny Elküldve Április11, 2007 Elküldve Április11, 2007 Szintén zenész!! :blush: Keblemre tesó! :D Aludtál még délután? ;)
mélykék76 Elküldve Április11, 2007 Elküldve Április11, 2007 Ha jösz a driftre,akkor igen! :D Albert már felírt a listába :blush:
J0hnny Elküldve Április11, 2007 Elküldve Április11, 2007 holnap kólázok! van lovetta!! Tudsz élni! :blush: Így mulat egy magyar ember,még egy doboz gyufát! :D
berlina Elküldve Április11, 2007 Elküldve Április11, 2007 múlthéten fizu után megbeszéltük ebédnél ki mire költötte, mondom: én sört vettem, egy üveggel, és Te? erre: -hát én voltam az ósenbe és sört vettem. hát te? kérdezem a másikat - én csekkeket a postán így élünk mi
Kacsero Elküldve Április11, 2007 Elküldve Április11, 2007 hát srácok (JOhnny& Joee) qrva fucsa ez, hogy feketével van a nevetek, meg az a fórumlakó státusz... :blush: na de ez várható volt... :D -on csak mellékesen kérdezem, hogy jobb így??? ;) na de Ti tudjátok... -off
J0hnny Elküldve Április11, 2007 Elküldve Április11, 2007 hát srácok (JOhnny& Joee) qrva fucsa ez, hogy feketével van a nevetek, meg az a fórumlakó státusz... :D na de ez várható volt... ;) -on csak mellékesen kérdezem, hogy jobb így??? :lol: na de Ti tudjátok... -off Gyere fel msn-re és elmondom... :blush:
Speed Elküldve Április11, 2007 Elküldve Április11, 2007 Szintén zenész!!Tévedtem! :D Ma járt le! :blush:
warwolf Elküldve Április11, 2007 Elküldve Április11, 2007 csak mellékesen kérdezem, hogy jobb így??? ;) Van jelentősége a színnek?Lásd pl. GSi-ben IQ, Soniqoue és még sokan.Az élet úgyis ezekeben a régiós topicokban zajlik igazán.......... A többi csak vegetál. Egy itteni modi ismim mondta anno, hogy nem kell ezt annyira mellre szívni.........csak lazán.......egy ideig nemértettem.Aztán rájöttem, hogy kibebaszottul igaza van. Szal csak lazán! :P Amúgy meg pl. CP-ben tök8, hogy milyen színnel van írva a neved! :blush: Tévedtem! :lol: Ma járt le! :D Kiestéééél! :lol: :lol: :lol:
J0hnny Elküldve Április11, 2007 Elküldve Április11, 2007 Tévedtem! :lol: Ma járt le! :blush: Te is?Neked is? :D Mennyi renitens arc! ;)
Speed Elküldve Április11, 2007 Elküldve Április11, 2007 Te is?Neked is? :blush: Mennyi renitens arc! :DMondom én... ez lesz most már a menő! ;)
Speed Elküldve Április11, 2007 Elküldve Április11, 2007 De felhívom a figyelmeteket, hogy ha így folytatjuk ezt a társalgást pikk-pakk banolva leszünk a Fórumból! :blush:
J0hnny Elküldve Április11, 2007 Elküldve Április11, 2007 De felhívom a figyelmeteket, hogy ha így folytatjuk ezt a társalgást pikk-pakk banolva leszünk a Fórumból! :blush: Eddig is imádtak minket! :D
warwolf Elküldve Április12, 2007 Elküldve Április12, 2007 De felhívom a figyelmeteket, hogy ha így folytatjuk ezt a társalgást pikk-pakk banolva leszünk a Fórumból! :blush: Kizárt.
Gepard Elküldve Április12, 2007 Elküldve Április12, 2007 Kizárt. Pedig van rá esély. De a figyelmeztetésre sokkal nagyobb. Nem gondoljátok, hogy a hozzáállás is kétoldalú?
warwolf Elküldve Április12, 2007 Elküldve Április12, 2007 Pedig van rá esély. De a figyelmeztetésre sokkal nagyobb. Hátt........ha ettől jobb lesz, és a beígért változások meglesznek......amit a hírek szerint eléggé hanyagolnak az illetékesek......
Gepard Elküldve Április12, 2007 Elküldve Április12, 2007 Nem kell egyből mindent temetni. Vannak kilátások, csak egyelőre pontos dátumok nincsenek. De a többit, J0hnnyt idézve tényleg nem itt kellene, holnap este meg szombaton is lesz rá idő meg lehetőség.
warwolf Elküldve Április12, 2007 Elküldve Április12, 2007 Nem kell egyből mindent temetni. Vannak kilátások, csak egyelőre pontos dátumok nincsenek. De a többit, J0hnnyt idézve tényleg nem itt kellene, holnap este meg szombaton is lesz rá idő meg lehetőség. Legyen úgy. Amúgy megest 7.5L-t evett a Japóm, meg behangolódott a kipuff is.Kellemes, mélymorgó hangja van.Semmi repedtfazék és hangoskodásos társai.Tetszik........ :blush:
Udi Elküldve Április12, 2007 Elküldve Április12, 2007 Wolfi! Ha meglesz az új középdob, rezonátor, sportdob akkor majd veled együtt megyünk GT-hez, remélem akkor jobb munkát fog végezni. :blush:
Joee Elküldve Április12, 2007 Elküldve Április12, 2007 :blush: Keblemre tesó! :D Aludtál még délután? :lol: Nem már! Kiverted a szememből az álmot! ;)
Kacsero Elküldve Április12, 2007 Elküldve Április12, 2007 Van jelentősége a színnek?Lásd pl. GSi-ben IQ, Soniqoue és még sokan.Az élet úgyis ezekeben a régiós topicokban zajlik igazán.......... A többi csak vegetál. Egy itteni modi ismim mondta anno, hogy nem kell ezt annyira mellre szívni.........csak lazán.......egy ideig nemértettem.Aztán rájöttem, hogy kibebaszottul igaza van. Szal csak lazán! :lol: Amúgy meg pl. CP-ben tök8, hogy milyen színnel van írva a neved! :blush: Igazad van, és egyet is értek dolgokban,JOhnnyval is! de én most pl, nem a színre kérdeztem, hogy jobb-e így! :D De tényleg, majd személyesen megbeszéljük (beszélitek), nem ide való... :lol: Gyere fel msn-re és elmondom... ;) tegnap már nem tudtam, fáradt voltam... de tudom mit akarsz mondani, mert már beszéltünk róla pénteken... :lol:
Recommended Posts