mélykék76 Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Azt hiszem,hogy ez nem nyíltfórumtéma,inkább személyessen beszéljük majd meg,de kicsit teleszaladt ma a hócipőm egyéb más dolgokkal is és akkor még jött ez is. Szombaton úgyis találkozunk nemdeeeeee ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 megjött az APEH-től a mani!!! fúúú csak most vettem észre, éppen pontosan 30 nappal a beküldés után. tutti ez az érzés! holnap kólázok! van lovetta!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Én - emlékeim szerint - április 21-én csatlakozom a "nemes társasághoz" :blush: Most már majd ez lesz a menő! :D Szintén zenész!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Szombaton úgyis találkozunk nemdeeeeee ? Ha jösz a driftre,akkor igen! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Szintén zenész!! :blush: Keblemre tesó! :D Aludtál még délután? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Ha jösz a driftre,akkor igen! :D Albert már felírt a listába :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 holnap kólázok! van lovetta!! Tudsz élni! :blush: Így mulat egy magyar ember,még egy doboz gyufát! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 múlthéten fizu után megbeszéltük ebédnél ki mire költötte, mondom: én sört vettem, egy üveggel, és Te? erre: -hát én voltam az ósenbe és sört vettem. hát te? kérdezem a másikat - én csekkeket a postán így élünk mi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 hát srácok (JOhnny& Joee) qrva fucsa ez, hogy feketével van a nevetek, meg az a fórumlakó státusz... :blush: na de ez várható volt... :D -on csak mellékesen kérdezem, hogy jobb így??? ;) na de Ti tudjátok... -off Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 hát srácok (JOhnny& Joee) qrva fucsa ez, hogy feketével van a nevetek, meg az a fórumlakó státusz... :D na de ez várható volt... ;) -on csak mellékesen kérdezem, hogy jobb így??? :lol: na de Ti tudjátok... -off Gyere fel msn-re és elmondom... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Szintén zenész!!Tévedtem! :D Ma járt le! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 csak mellékesen kérdezem, hogy jobb így??? ;) Van jelentősége a színnek?Lásd pl. GSi-ben IQ, Soniqoue és még sokan.Az élet úgyis ezekeben a régiós topicokban zajlik igazán.......... A többi csak vegetál. Egy itteni modi ismim mondta anno, hogy nem kell ezt annyira mellre szívni.........csak lazán.......egy ideig nemértettem.Aztán rájöttem, hogy kibebaszottul igaza van. Szal csak lazán! :P Amúgy meg pl. CP-ben tök8, hogy milyen színnel van írva a neved! :blush: Tévedtem! :lol: Ma járt le! :D Kiestéééél! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Tévedtem! :lol: Ma járt le! :blush: Te is?Neked is? :D Mennyi renitens arc! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Te is?Neked is? :blush: Mennyi renitens arc! :DMondom én... ez lesz most már a menő! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Kiestéééél! :blush: :D ;) Kiestem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 De felhívom a figyelmeteket, hogy ha így folytatjuk ezt a társalgást pikk-pakk banolva leszünk a Fórumból! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 De felhívom a figyelmeteket, hogy ha így folytatjuk ezt a társalgást pikk-pakk banolva leszünk a Fórumból! :blush: Eddig is imádtak minket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 De felhívom a figyelmeteket, hogy ha így folytatjuk ezt a társalgást pikk-pakk banolva leszünk a Fórumból! :blush: Kizárt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 Kizárt. Pedig van rá esély. De a figyelmeztetésre sokkal nagyobb. Nem gondoljátok, hogy a hozzáállás is kétoldalú? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 Pedig van rá esély. De a figyelmeztetésre sokkal nagyobb. Hátt........ha ettől jobb lesz, és a beígért változások meglesznek......amit a hírek szerint eléggé hanyagolnak az illetékesek...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 Nem kell egyből mindent temetni. Vannak kilátások, csak egyelőre pontos dátumok nincsenek. De a többit, J0hnnyt idézve tényleg nem itt kellene, holnap este meg szombaton is lesz rá idő meg lehetőség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 Nem kell egyből mindent temetni. Vannak kilátások, csak egyelőre pontos dátumok nincsenek. De a többit, J0hnnyt idézve tényleg nem itt kellene, holnap este meg szombaton is lesz rá idő meg lehetőség. Legyen úgy. Amúgy megest 7.5L-t evett a Japóm, meg behangolódott a kipuff is.Kellemes, mélymorgó hangja van.Semmi repedtfazék és hangoskodásos társai.Tetszik........ :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 Wolfi! Ha meglesz az új középdob, rezonátor, sportdob akkor majd veled együtt megyünk GT-hez, remélem akkor jobb munkát fog végezni. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 :blush: Keblemre tesó! :D Aludtál még délután? :lol: Nem már! Kiverted a szememből az álmot! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április12, 2007 Megoszt Elküldve Április12, 2007 Van jelentősége a színnek?Lásd pl. GSi-ben IQ, Soniqoue és még sokan.Az élet úgyis ezekeben a régiós topicokban zajlik igazán.......... A többi csak vegetál. Egy itteni modi ismim mondta anno, hogy nem kell ezt annyira mellre szívni.........csak lazán.......egy ideig nemértettem.Aztán rájöttem, hogy kibebaszottul igaza van. Szal csak lazán! :lol: Amúgy meg pl. CP-ben tök8, hogy milyen színnel van írva a neved! :blush: Igazad van, és egyet is értek dolgokban,JOhnnyval is! de én most pl, nem a színre kérdeztem, hogy jobb-e így! :D De tényleg, majd személyesen megbeszéljük (beszélitek), nem ide való... :lol: Gyere fel msn-re és elmondom... ;) tegnap már nem tudtam, fáradt voltam... de tudom mit akarsz mondani, mert már beszéltünk róla pénteken... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts