Udi Elküldve Április4, 2007 Elküldve Április4, 2007 Berlina! Ha megírod pü-ben, hogy milyen HF tömítést keresel akkor lehet, hogy tudok segíteni... :blush:
tomi023 Elküldve Április4, 2007 Elküldve Április4, 2007 Joee vazze a csajokat figyeled de a munkásopelest má nem hiába vészvillog a SzilCoop előtt nagylétrával a tetején :blush:
warwolf Elküldve Április5, 2007 Elküldve Április5, 2007 Jön egy kis szünet, és némi ünnep, ennek örömére Flóra éjszaka belázasodott,+ anyuka is gatyán van.Délután orvoshozrohangálás RLZ! :blush:
berlina Elküldve Április5, 2007 Elküldve Április5, 2007 beszeltem a küldött számon a hermes futárral, aszonta egy navigerät volt nála, dE már a hamburgi központon érdeklödjek inkább. ezt hozta vagy hozta volna szombaton szal nem enyém a cucc Udi: 16s 1971, nem ohc de ebayen talán lesz elring 10juroért, nem veszett ügy
tomi023 Elküldve Április5, 2007 Elküldve Április5, 2007 micsoda pangás Meli sem ír, nem történik semmi a fórumon. akkor csak növelem a hozzászólásaim számát :blush:
warwolf Elküldve Április5, 2007 Elküldve Április5, 2007 micsoda pangás Meli sem ír, nem történik semmi a fórumon. akkor csak növelem a hozzászólásaim számát :blush: Én meg leraknám kicsit a kicsit hozzád, mert egyenlőre késznek ítélem.Most már jó minden rajta.......bár elk. h. v.mi leszívja az akksit, de ez már sokadrangú egyenlőre.A lényeg, hogy menetkész. :D
tomi023 Elküldve Április5, 2007 Elküldve Április5, 2007 Nézzük meg mi szívja :blush: Csabi most idul :D én meg megyek felkészítem az átadásra a Corsat ;) kell hozzá idő...
Dini Elküldve Április5, 2007 Elküldve Április5, 2007 beszeltem a küldött számon a hermes futárral, aszonta egy navigerät volt nála, dE már a hamburgi központon érdeklödjek inkább. ezt hozta vagy hozta volna szombaton szal nem enyém a cucc Udi: 16s 1971, nem ohc de ebayen talán lesz elring 10juroért, nem veszett ügy Azt véletlen nem tudom mi volt a szálítmany száma? mert sajnos ez igy eléggé gáz elvileg navit nem is vartunk azaz vartunk de az mar megjött! egy pda-t varunk de az meg meg nem érhetett oda mert pénteken lett utalva a pénz ezt meg szombaton vitték! Nem tudom mi lehetett a csomagban!
warwolf Elküldve Április5, 2007 Elküldve Április5, 2007 Az élet apró örömei! :D Ma a cifrapalotánál egy 1.8 caravanos srác gyóósúúni akart.Brümmögtette a gépét bőszen, és közben nézett át.Én nem brümmögtettem, de udvariasan átmosolyogtam, aztán mikor zöld lett, Ő nyikorgó kerekekkel elindult, én meg óvatos egyes, aztán 2, és padló.Volt korekt tapadás is, úgyhogy úgy mentem el mellette, a kövi lámpánál, mint a rakéta.Na jó, kicsit előtte már megvolt.De brutálisat tolt a kicsi!A Jókain is jött volna mögöttem, talán még előzni is akart, nem tudjuk meg.Nyomtam megint 2-ben egy paldót, a kicsi üvölteni kezdett, aztán úgy ott hagytam, ahogy illik.Ahogy az ebek szokták......a Szaharát! :blush:
berlina Elküldve Április5, 2007 Elküldve Április5, 2007 nemtom, ami megjött az megjött, ami nem azt újra fogjuk tárgyalni
warwolf Elküldve Április5, 2007 Elküldve Április5, 2007 Ma megmutattam Tominak, hogy hogyan lehet normálisan, és kevésbé normálisan közlekedni a Corsával a kiskörúton.Szerintem tetszett neki! :D Szószó, veszélyes kis mókakocsi ez.Csak versenypályára való, az XEkistársával egyetemben.nem pedig a körútra.Azt meg kell hagyni a helyi (hüljéknek) rájderszeknek. Aztán miközben dumáltunk az El Bándiál, a járó motorú Corsa mellé beálltak a yardok.Szerencsére csak kajálni.Gyorsba leállítottam inkább.Fő a békesség. :blush:
tomi023 Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 Aztán miközben dumáltunk az El Bándiál, a járó motorú Corsa mellé beálltak a yardok.Szerencsére csak kajálni.Gyorsba leállítottam inkább.Fő a békesség. :blush: Persze azt nem teszi hozzá, hogy haverok voltak :D KOMA ;)
tomi023 Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 Megvan a Vectra, de még meg kell szokni... :blush: Csabi is elszokott a Corsatól, csak bénázott tegnap este :D
warwolf Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 Persze azt nem teszi hozzá, hogy haverok voltak :blush: KOMA :D Hátt..........hawerok voltak.De főleg nekd! ;) Szerencsére gyorsba elhúztak.Riasztás Rlz! :lol:
Kacsero Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 Megvan a Vectra, de még meg kell szokni... :lol: Csabi is elszokott a Corsatól, csak bénázott tegnap este :lol: Nem is veszett el a veci :D Na Te sem panaszkodhatsz, a bénázással kapcsolatosan... ;) :lol: De tényleg furcsa a Corsa a Veci után... de a lényeg, hogy már sikerült visszaszoknom... :blush: Megint lehet hangra ótózni... :lol:
warwolf Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 CS.n találtam: -Mi a különbség a tanga és a láncfűrész között? ?????? Igazából semmi, egy rossz mozdulat és 2 ujjad ment a p*csába... :blush: :D ;)
Kacsero Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 beszeltem a küldött számon a hermes futárral, aszonta egy navigerät volt nála, dE már a hamburgi központon érdeklödjek inkább. ezt hozta vagy hozta volna szombaton szal nem enyém a cucc na ez elég érdekes, mert a navi, amit Te említesz, az az, amit elloptak, és azért van az ügy Hamburgban, de konkrétan a navi nem lehet! :blush: Felesleges Hamburgban érdeklődni, mert ott nem tudnak semmi infót, hogy mit hoztak,esetleg, a küldemény számát tudják megmondani, a másik meg, hogy honnan tudják, hogy mi van a csomagban? ;) mert elvileg, nincs ráírva... na majd ma este beszélünk erről is... :D
pjoc Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 CS.n találtam: -Mi a különbség a tanga és a láncfűrész között? ?????? Igazából semmi, egy rossz mozdulat és 2 ujjad ment a p*csába... :blush: :D ;) Tegnap volt a Fábry-ban. :lol:
tomi023 Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 de hogy ez a vectra milyen egy csatahajó! hintázik az úton, a Corsa meg gokartos :blush:
warwolf Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 Ma du. is láttam a flipp-flopp fényezéses Mazda 3-mat.Jól beszél a kipuffja.Olyan Super1600-as feeling.Maga a fényezés nem hozott lázba, de az autó ahogyan fordult, és amilyen hagot adott, az igen. V.mi azt súgja, hogy ma este lesz feelingelés a krt.-on! :blush:
Joee Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 Joee vazze a csajokat figyeled de a munkásopelest má nem hiába vészvillog a SzilCoop előtt nagylétrával a tetején :lol: Biztos nem csajokat néztem!!!! :blush: :D ;)
warwolf Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 Amit néztünk Omit az El Bundi előtt, az 2.2, 2000-es évj. és azé a srácé, aki korábban azzal a vadított C20SEH Vectrával járt.500-ért eladta, aztán vette ezt.1.78M-ért. Aztán miközben jöttem haza felé a 20?kg mosóporral a kezemben, előttem ment 3 ifyou titán, az egyik határtalanul illuminált állapotban atrikulátalnul üvöltözött,majd dobott egy olyan hasast nekifutásból, hogy az v.mi nagyondisznó volt.Nem röhögtem, mert sokkal inkább szánalmasnak ítéltem meg a produkciót, mint viccesnek.
paja Elküldve Április6, 2007 Elküldve Április6, 2007 Hmmm......... Te Wolfi ! Ne hergelj !!! :blush: :D ;)
Recommended Posts