Udi Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 Berlina! Ha megírod pü-ben, hogy milyen HF tömítést keresel akkor lehet, hogy tudok segíteni... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 Joee vazze a csajokat figyeled de a munkásopelest má nem hiába vészvillog a SzilCoop előtt nagylétrával a tetején :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 Jön egy kis szünet, és némi ünnep, ennek örömére Flóra éjszaka belázasodott,+ anyuka is gatyán van.Délután orvoshozrohangálás RLZ! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 beszeltem a küldött számon a hermes futárral, aszonta egy navigerät volt nála, dE már a hamburgi központon érdeklödjek inkább. ezt hozta vagy hozta volna szombaton szal nem enyém a cucc Udi: 16s 1971, nem ohc de ebayen talán lesz elring 10juroért, nem veszett ügy Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 micsoda pangás Meli sem ír, nem történik semmi a fórumon. akkor csak növelem a hozzászólásaim számát :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 micsoda pangás Meli sem ír, nem történik semmi a fórumon. akkor csak növelem a hozzászólásaim számát :blush: Én meg leraknám kicsit a kicsit hozzád, mert egyenlőre késznek ítélem.Most már jó minden rajta.......bár elk. h. v.mi leszívja az akksit, de ez már sokadrangú egyenlőre.A lényeg, hogy menetkész. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 Nézzük meg mi szívja :blush: Csabi most idul :D én meg megyek felkészítem az átadásra a Corsat ;) kell hozzá idő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 beszeltem a küldött számon a hermes futárral, aszonta egy navigerät volt nála, dE már a hamburgi központon érdeklödjek inkább. ezt hozta vagy hozta volna szombaton szal nem enyém a cucc Udi: 16s 1971, nem ohc de ebayen talán lesz elring 10juroért, nem veszett ügy Azt véletlen nem tudom mi volt a szálítmany száma? mert sajnos ez igy eléggé gáz elvileg navit nem is vartunk azaz vartunk de az mar megjött! egy pda-t varunk de az meg meg nem érhetett oda mert pénteken lett utalva a pénz ezt meg szombaton vitték! Nem tudom mi lehetett a csomagban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 Az élet apró örömei! :D Ma a cifrapalotánál egy 1.8 caravanos srác gyóósúúni akart.Brümmögtette a gépét bőszen, és közben nézett át.Én nem brümmögtettem, de udvariasan átmosolyogtam, aztán mikor zöld lett, Ő nyikorgó kerekekkel elindult, én meg óvatos egyes, aztán 2, és padló.Volt korekt tapadás is, úgyhogy úgy mentem el mellette, a kövi lámpánál, mint a rakéta.Na jó, kicsit előtte már megvolt.De brutálisat tolt a kicsi!A Jókain is jött volna mögöttem, talán még előzni is akart, nem tudjuk meg.Nyomtam megint 2-ben egy paldót, a kicsi üvölteni kezdett, aztán úgy ott hagytam, ahogy illik.Ahogy az ebek szokták......a Szaharát! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 nemtom, ami megjött az megjött, ami nem azt újra fogjuk tárgyalni Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 Ma megmutattam Tominak, hogy hogyan lehet normálisan, és kevésbé normálisan közlekedni a Corsával a kiskörúton.Szerintem tetszett neki! :D Szószó, veszélyes kis mókakocsi ez.Csak versenypályára való, az XEkistársával egyetemben.nem pedig a körútra.Azt meg kell hagyni a helyi (hüljéknek) rájderszeknek. Aztán miközben dumáltunk az El Bándiál, a járó motorú Corsa mellé beálltak a yardok.Szerencsére csak kajálni.Gyorsba leállítottam inkább.Fő a békesség. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Aztán miközben dumáltunk az El Bándiál, a járó motorú Corsa mellé beálltak a yardok.Szerencsére csak kajálni.Gyorsba leállítottam inkább.Fő a békesség. :blush: Persze azt nem teszi hozzá, hogy haverok voltak :D KOMA ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Megvan a Vectra, de még meg kell szokni... :blush: Csabi is elszokott a Corsatól, csak bénázott tegnap este :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Persze azt nem teszi hozzá, hogy haverok voltak :blush: KOMA :D Hátt..........hawerok voltak.De főleg nekd! ;) Szerencsére gyorsba elhúztak.Riasztás Rlz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Megvan a Vectra, de még meg kell szokni... :lol: Csabi is elszokott a Corsatól, csak bénázott tegnap este :lol: Nem is veszett el a veci :D Na Te sem panaszkodhatsz, a bénázással kapcsolatosan... ;) :lol: De tényleg furcsa a Corsa a Veci után... de a lényeg, hogy már sikerült visszaszoknom... :blush: Megint lehet hangra ótózni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 CS.n találtam: -Mi a különbség a tanga és a láncfűrész között? ?????? Igazából semmi, egy rossz mozdulat és 2 ujjad ment a p*csába... :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 beszeltem a küldött számon a hermes futárral, aszonta egy navigerät volt nála, dE már a hamburgi központon érdeklödjek inkább. ezt hozta vagy hozta volna szombaton szal nem enyém a cucc na ez elég érdekes, mert a navi, amit Te említesz, az az, amit elloptak, és azért van az ügy Hamburgban, de konkrétan a navi nem lehet! :blush: Felesleges Hamburgban érdeklődni, mert ott nem tudnak semmi infót, hogy mit hoztak,esetleg, a küldemény számát tudják megmondani, a másik meg, hogy honnan tudják, hogy mi van a csomagban? ;) mert elvileg, nincs ráírva... na majd ma este beszélünk erről is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 CS.n találtam: -Mi a különbség a tanga és a láncfűrész között? ?????? Igazából semmi, egy rossz mozdulat és 2 ujjad ment a p*csába... :blush: :D ;) Tegnap volt a Fábry-ban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 de hogy ez a vectra milyen egy csatahajó! hintázik az úton, a Corsa meg gokartos :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 A KOMA iwiwen :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Ma du. is láttam a flipp-flopp fényezéses Mazda 3-mat.Jól beszél a kipuffja.Olyan Super1600-as feeling.Maga a fényezés nem hozott lázba, de az autó ahogyan fordult, és amilyen hagot adott, az igen. V.mi azt súgja, hogy ma este lesz feelingelés a krt.-on! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Hmmm......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Joee vazze a csajokat figyeled de a munkásopelest má nem hiába vészvillog a SzilCoop előtt nagylétrával a tetején :lol: Biztos nem csajokat néztem!!!! :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Amit néztünk Omit az El Bundi előtt, az 2.2, 2000-es évj. és azé a srácé, aki korábban azzal a vadított C20SEH Vectrával járt.500-ért eladta, aztán vette ezt.1.78M-ért. Aztán miközben jöttem haza felé a 20?kg mosóporral a kezemben, előttem ment 3 ifyou titán, az egyik határtalanul illuminált állapotban atrikulátalnul üvöltözött,majd dobott egy olyan hasast nekifutásból, hogy az v.mi nagyondisznó volt.Nem röhögtem, mert sokkal inkább szánalmasnak ítéltem meg a produkciót, mint viccesnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Hmmm......... Te Wolfi ! Ne hergelj !!! :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts