Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 A Peti Honda accord coupét szeretne.... egyszer valamikor.... Kicsit most Skodálkozom rajta. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 persze előtte még kell neki egy mb 1000-es, meg coupe meg ilyesmi is.... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 A Peti Honda accord coupét szeretne.... egyszer valamikor.... :D ;) :lol: Mert ő is tudja mi is az igazi AUTÓ! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 persze előtte még kell neki egy mb 1000-es, meg coupe meg ilyesmi is.... :D Szoktam látni a skodákat a kereskedés előtt!Hol a rapid,hol a 130-as áll ott! :blush: Edit!Ti a tescoval szemközti egyemeletesben laktok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 http://www.automagazin.hu/szamok/2003/11/0460003.jpg http://www.automagazin.hu/szamok/2003/11/0460004.jpg :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Losi! Láttam ma körösön a rekordot!Piszok szép a za gép,kinyúvasztalak,ha nem hívod el a srácot a pályanapra a gépével! :blush: A veteránosok megnyalnák még a lábujjukat is,de Berlina Zoli is órákig nézegetné,az 7szentség! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Losi! Láttam ma körösön a rekordot!Piszok szép a za gép,kinyúvasztalak,ha nem hívod el a srácot a pályanapra a gépével! :blush: A veteránosok megnyalnák még a lábujjukat is,de Berlina Zoli is órákig nézegetné,az 7szentség! :D Beszélek majd a sráccal. Tavaly is invitáltam, de nem ért rá....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Hahóóó!!!Hahóópihe!!! Föld hívja Melit! :blush: Houston jelentkezz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Meli Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Hahóóó!!!Hahóópihe!!! Föld hívja Melit! :D Houston jelentkezz! ;) :blush: itt lenni én is!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 :blush: itt lenni én is!! :D Ok!Látom megy ez! Kicsit bonyolultnak tünik elsőre,de majd belejösz! Üdv a fórumon! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 :blush: itt lenni én is!! ;) Szia! Üdv az opelfórumon! :lol: Hurrá, még 1 C Corsás! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 :blush: itt lenni én is!! ;) Üdv a fedélzeten Corsáscartársnő.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Meli Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Szia! Üdv az opelfórumon! :blush: én is üdvözlök mindenki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 :blush: itt lenni én is!! ;) Kézcsók.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 én is üdvözlök mindenki! Kellemes időtöltést itt nálunk! :D Olykor nagy pangás szokott lenni itt a C6-n belül, de álltalában MSNonline a csapat! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 A kolleganő a dízel frontot erősíti! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 A kolleganő a dízel frontot erősíti! :blush: Nem baj!......Majd cinálunk báránt......... :D ;) :lol: (Bazi Nagy Görög Lagzi :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 A kolleganő a dízel frontot erősíti! :blush: Az nem gáz... De legalább mostmár nem csak egyedüli C corsás vagyok itt ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 A japó gépeket én sem nagyon szeretem, néhány kivételtől eltekintve. Fanatikusan német, svéd, és amerikai autó párti vagyok. A szőke hölgyet pedig Isten hozta köztünk! :blush: Remélem jól érzed majd magad a társaságban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 A japó gépeket én sem nagyon szeretem, néhány kivételtől eltekintve. Fanatikusan német, svéd, és amerikai autó párti vagyok. ZSÍR!! :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Én a német autókból kezdek kiábrándulni,sőt már a svédek sem az igaziak sajna! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 :blush: itt lenni én is!! :D Üdv a csapatban! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 :blush: itt lenni én is!! :D Isten hozott!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Végre ismét hölgy csatlakozott a csapathoz! :blush: (gyere el a csajos társalgó részbe is!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Szoktam látni a skodákat a kereskedés előtt!Hol a rapid,hol a 130-as áll ott! :blush: Edit!Ti a tescoval szemközti egyemeletesben laktok? Igen, váltogatjuk az autókat, egyiknek se tesz jót a hosszú állás. A Tekkóval szembeni tömbházakban lakozunk, igen. Látod, neked lépéselőnyöd van, mindig meglátsz minket, de én azt sem tudom, milyen a cégautód.....:D (fiat?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts