warwolf Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Közben tegnap megvolt a japóban a riogató szerelés, ezért speciális köszönetem Udinak, aki a FŐ projekt manager volt, Johnnynak a technikai segédletért, és a rohangálásért, és Ferencünknek a hely biztosításáért.Egyenlőre még majd programozni kell a dolgot, de összeségében működik. Persze ISO csatit sehol nem kaptam ma, sem Auchan, sem pedig TESCO.Szal a recsegő holnapra maradt. Este még megvizsgáltuk a Tigrát is, Demó lefordította a hibakód jelentését, szóval erőteljes immobi baja lesz.Vagy az önindító zavarta be, vagy pedig anno xarul iktatták ki, és most elkezdett játszani.Leáll, nem indul, mégis csak beindul, miegymás.Szóval ezzel lesz még tiszteletkör, mire összeáll! :blush: Dehát erre valók a hozzértők! :D Japóba is tankoltam, és erős sportos vezetés mellett 7.8L-re jött ki a fogyi.Nem is olyan rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Persze ISO csatit sehol nem kaptam ma, sem Auchan, sem pedig TESCO.Szal a recsegő holnapra maradt. Ha esetleg felhívtál volna.... Szerintem van egy tartalékom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Ha esetleg felhívtál volna.... Szerintem van egy tartalékom. De itt olyan kellene,ami japó csatiból csinál szabvány ISO-t! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 De itt olyan kellene,ami japó csatiból csinál szabvány ISO-t! Olyan nem jó amelyik ISO csati, és a vezetékeket kell átkötözni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Olyan nem jó amelyik ISO csati, és a vezetékeket kell átkötözni? Ha nem muszáj nem vágnám szét a gyári köteget! Jót squasholtunk ezen a hétvégén is! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Ha nem muszáj nem vágnám szét a gyári köteget! Jót squasholtunk ezen a hétvégén is! :blush: "Ez van Gabi bátyám".... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 "Ez van Gabi bátyám".... :D Pedig nyomhattunk volna egy órácskát aztán mondtam volna neked: "leütötte mint a büdös szart"! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Ha esetleg felhívtál volna.... Szerintem van egy tartalékom. 1000Thx, de ahogy Johánn barátom mondta, nem gríboljuk szét az eredeti csatiját. :D A Blauhoz nekem is van, de sajnos nem jó a japó kiosztáshoz..... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 hát képzeljétek úgy elromlott a látásom, hogy az autópályán 130as tempónál nem tudom már elolvasni a lehajtót jelző táblákat.... mostmár cipelhetem magammal a szemüveget is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 mostmár cipelhetem magammal a szemüveget is NEM cipelni kell, hanem feltenni... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 most találtam: http://img.photobucket.com/albums/v130/der...SU/P1020486.jpg az NSU múzeum (privát) pincéjében, utat sosem látott kasztnik tucatjai. http://img.photobucket.com/albums/v130/der...SU/P1020487.jpg Neuenstadt És akkor most jön az ősidőkből fennmaradt kérdés: Mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás? (azaz Zapi, vagy NSU?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 úgy elromlott a látásom, hogy az autópályán 130as tempónál nem tudom már elolvasni a lehajtót jelző táblákat.... Akkor amelyiket nem tudod elolvasni az a lehajtó, a többit ezek szerint látod. :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 JOhnny! Mi ez az avatar megint? :blush: Csak nem ő most a "kedvenced"?! :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 JOhnny! Mi ez az avatar megint? :blush: Csak nem ő most a "kedvenced"?! :D ;) :lol: Nem,csak utálom a zsírot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Nem,csak utálom a zsírot! :blush: jah, az más... :lol: már kezdtem megijedni... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 jah, az más... :lol: már kezdtem megijedni... :blush: :D Féltékeny vagy Cuncus? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Kiskasza talizta! :D Gyorskocsi! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Kiskasza talizta! ;) Gyorskocsi! :blush: Szép F Astra! Gepárd előtted a lehetőség :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 MI a helyzet srácok? Japán hét van? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Szép F Astra! Gepárd előtted a lehetőség :D Nekem Lancer Evo jött be...de lehet, hogy az én készülékemben van a hiba. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Nekem Lancer Evo jött be...de lehet, hogy az én készülékemben van a hiba. :blush: :D ;) :lol: No Problem.Your machine O.K.! :lol: Csak ez a sok hitetlen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 mondom én hogy japán hét van nálatok. arigato. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 mondom én hogy japán hét van nálatok. arigato. Japógyűlőlő szélsőséges kombibetyár!!!!!!! :blush: :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Nem vagyok én japógyűlölő! pl. örömmel venném, ha eltolnád a ricerocket-ed 1x felénk is. Vagy a "majdnemmindentverő" corsádat. lécci. Annyit rohangáltok jobbra-balra, májusban eljöhetnétek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 A Peti Honda accord coupét szeretne.... egyszer valamikor.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts