Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Régi műhely, nem ma kezdték...van még 1-pár cég Kecsón...pl: Kis Gyuriék a Budai utcán....Motor centrum a Vízmű utcán (Nagyon drágák..)...stb...

Elküldve
Esztergalyost keresek, jot, gyorsat olcson :lol:

Ilyen nincs a világon... :lol: :lol:

vagy gyors, és jó, de az nem olcsó... :blush:

vagy jó, és olcsó, de az meg nem gyors... :D

vagy olcsó, és gyors, de az meg nem jó... ;)

Elküldve

Tegnap megvolt végre az első hivatalos mérési eredmény a Japó gépen.7.5L/100km.A legszebb az egészben, hogy elég komolyan autóztam vele, volt igensok 140km/h körüli haladás is, ill. városon belüli száguldozás is.Kíméletesebb használat mellett ez lentebb is mehet.......gondolom.

Elküldve
Kié ez a széthajtott vas? :lol:

Hád' ém nem'tom.........biztos v.mi Lúúzeréé...... ;) :lol:

csak nem ez az ?

vazze... nem is lehet ráismerni... :blush:

Nem is vették még meg.... :D

Elküldve
Ilyen nincs a világon... :lol: :lol:

vagy gyors, és jó, de az nem olcsó... :blush:

vagy jó, és olcsó, de az meg nem gyors... :D

vagy olcsó, és gyors, de az meg nem jó... ;)

:lol:

Senki nem ismer esztergalyost ? :lol:

Elküldve
:D

Senki nem ismer esztergalyost ? :blush:

Van egy Petőfivárosban.Van egy a Csóka utcához közel.MIkor jösze be a Csongrádira a JET felöl, utána mikor kanyarodik az út, be kell kanyarodni a Munkaügyi felé, és ott van rögtön a sarkon.Spec. nála vannak utómegmunkálásra a Corsa agyak...

Elküldve

Úgy hallottam, van valami krómozó műhely Kecsón. Tud valaki róla? Olyan kéne, ahol szépen dolgoznak és viszonylag nagy darabokat is vállalnak (lökhárító). Ja, és olcsón. :blush:

Elküldve
Úgy hallottam, van valami krómozó műhely Kecsón. Tud valaki róla? Olyan kéne, ahol szépen dolgoznak és viszonylag nagy darabokat is vállalnak (lökhárító). Ja, és olcsón. :blush:

En tudok egyet, en csak kisebb cuccokat csinaltattam, igy nem tudom hogy nagyot vallalnak-e, felnit kerdeztem de azt nem vallaltak, lokost meg kell kerdezni, keresek neked telszamot !

Elküldve

Évadnyitó CALIBRA találkozó 2007 április 28. Omszki tó

Visegrád-i bográcsozás 2007 május 19.

Nemzetközi Opel Találkozó Jennersdorf-Austria 2006.06.07-10

I. Győr-i Opel Tali 2007 július 6-8.

Eddig ezek vannak tervben !

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.