corsarulez Elküldve Március21, 2007 Elküldve Március21, 2007 Én már szombaton megnézegettem az új autót! Szerintem nagyon szép! és tényleg szép állapotban van. :blush: De el is felejtettem megkérdezni, hogy miért K rendszmámos? Most hozták be?
warwolf Elküldve Március21, 2007 Elküldve Március21, 2007 Én már szombaton megnézegettem az új autót! Szerintem nagyon szép! és tényleg szép állapotban van. :blush: De el is felejtettem megkérdezni, hogy miért K rendszmámos? Most hozták be? Átíráskor rendszámcserét kértem.Nem sokkal dobta meg a költségeket.
Kacsero Elküldve Március21, 2007 Elküldve Március21, 2007 Ez az idő még csak elmegy , de a sógorok jól behavazódtak.... :lol: Ma reggelre itt is 4cm-es hó esett le ;) , de szerencsére mostmár kisütött a nap, és elolvadt... :blush: Amúgy ma van a meterológiai tavasz első napja. Remélem ez a havzás, csak az utolsó ijesztgetés volt az elköszönő téli évszaktól. :D
warwolf Elküldve Március21, 2007 Elküldve Március21, 2007 Ma reggelre itt is 4cm-es hó esett le :lol: , de szerencsére mostmár kisütött a nap, és elolvadt... :blush: Amúgy ma van a meterológiai tavasz első napja. Remélem ez a havzás, csak az utolsó ijesztgetés volt az elköszönő téli évszaktól. :D Híradóban mondták, hogy a Kanári szigeteken is esett a hó, valamint Spanyolország északi részén is havazott.............. :lol: Ez az egész nagyon rossz irányba tart! ;)
HPety Elküldve Március21, 2007 Elküldve Március21, 2007 2085. évi történelem érettségi tételek Hát ez durva jó! :blush: :D ;)
Kacsero Elküldve Március21, 2007 Elküldve Március21, 2007 Híradóban mondták, hogy a Kanári szigeteken is esett a hó, valamint Spanyolország északi részén is havazott.............. :D Ez az egész nagyon rossz irányba tart! :blush: Ez így igaz...nem lesz ennek jó vége... :lol: Csak azt nem értem, hogy hol van itt a globális felmelegedés? ;) itt inkább lehülés van...brrrr
warwolf Elküldve Március22, 2007 Elküldve Március22, 2007 Ez így igaz...nem lesz ennek jó vége... ;) Csak azt nem értem, hogy hol van itt a globális felmelegedés? :D itt inkább lehülés van...brrrr Az egész pontosan így kezdődik, hogy nem lesz tél, és tavasszal esik a hó, hurrikánok, árvizek, szárazság, tűzvész............ :blush: Aztán 1X csak hopp, itt a jégkorszak! :lol:
ENDYKA Elküldve Március22, 2007 Elküldve Március22, 2007 Híradóban mondták, hogy a Kanári szigeteken is esett a hó.. Kiegészítés képpen, Kanári-szigetek egyetlen hegyén ami igen magas/Teide/ esett a hó, ami nem meglepő hiszen pár évente esik i hó itt, amellett meg egészen egyedi a kőzet-->ezért is forgatták itt a majmok-bolygóját, Star-warst stb.. reggel: -4 fok volt Irsán-mire beértem Pestre már 5 fok volt(kb fél óra volt az út/
Sziszi Elküldve Március22, 2007 Elküldve Március22, 2007 F Astra-kba lehetett kerni gyari riasztot? Van a kabelkotegen elokeszites neki?
Udi Elküldve Március22, 2007 Elküldve Március22, 2007 Röviden válaszolok, mert beteg vagyok... :blush: Volt olyan amiben gyárilag benne volt a riasztó, de olyat még nem láttam, hogy elő volt készítve a kábelköteg neki. Nem vagyok biztos de ahhoz imno-s mocivezérlőt adtak... Uhuhu-t kéne megkérdezni. :D
MOR16V Elküldve Március22, 2007 Elküldve Március22, 2007 Van egy "eladó" IWIW meghívónk érdekel valakit??????
J0hnny Elküldve Március22, 2007 Elküldve Március22, 2007 Van egy "eladó" IWIW meghívónk érdekel valakit?????? Csinálj rá egy KOMA reget! K.O.M.A. :blush: Küld el nekem a meghívót és majd én megcsinálom! :D J0hnny (kukac) fibermail.hu
Sziszi Elküldve Március22, 2007 Elküldve Március22, 2007 Röviden válaszolok, mert beteg vagyok... :D Volt olyan amiben gyárilag benne volt a riasztó, de olyat még nem láttam, hogy elő volt készítve a kábelköteg neki. Nem vagyok biztos de ahhoz imno-s mocivezérlőt adtak... Uhuhu-t kéne megkérdezni. ;) Koszi ha nemlattal meg olyat valszeg akkor nincs bennuk gyari elokeszites. J0hnny: AltGr + V a kukac, ha esetleg nem tudnad :blush:
warwolf Elküldve Március23, 2007 Elküldve Március23, 2007 Tomival beszéltünk múltkor, hogy bejönne neki a 3 ajtós C Corsa, de csak az 1.7-es verzió.Tegnap éppen láttam 1t döngetni, és mitnemondjak........Meggyőző volt! :D :blush:
mélykék76 Elküldve Március23, 2007 Elküldve Március23, 2007 Van egy "eladó" IWIW meghívónk érdekel valakit?????? "Corsa C :blush: IWIW meghívóra vadászom! Addig röhögtünk a főnök viccén,amíg megértettük,hogy az a mai feladat!" http://www.opelforum.hu/index.php?showuser=1345
berlina Elküldve Március23, 2007 Elküldve Március23, 2007 az a helyzet, h a máv túrja a sineket oszt csak 8ra érek haza, leghamarabb is csak 3/4 9-re érnék meetre késö éjjelre meg inkább nem mögyök át ez a szitu tart kb májusig, más megoldás hiján ma meg speciel esik ezvan
warwolf Elküldve Március23, 2007 Elküldve Március23, 2007 az a helyzet, h a máv túrja a sineket oszt csak 8ra érek haza, leghamarabb is csak 3/4 9-re érnék meetre késö éjjelre meg inkább nem mögyök át ez a szitu tart kb májusig, más megoldás hiján ma meg speciel esik ezvan Ém mejek.A mai "csodás" :blush: időjárás áthúzta a tervezett progit........... :D
tomi023 Elküldve Március23, 2007 Elküldve Március23, 2007 Én is megyek! Haza értem pestről, rosszlány idő volt és még baleset is volt a pályán M0-nál
J0hnny Elküldve Március23, 2007 Elküldve Március23, 2007 J0hnny: AltGr + V a kukac, ha esetleg nem tudnad :blush: Képzeld tudom,csak nem szeretném ha az emailcímem lescanelnéssel rossz kezekbe kerülne! :D
Gepard Elküldve Március23, 2007 Elküldve Március23, 2007 az a helyzet, h a máv túrja a sineket oszt csak 8ra érek haza, leghamarabb is csak 3/4 9-re érnék meetre késö éjjelre meg inkább nem mögyök át ez a szitu tart kb májusig, más megoldás hiján Más megoldás: jövő hétre keress valami jó helyet, és mi gurulunk el hozzád.
Kacsero Elküldve Március23, 2007 Elküldve Március23, 2007 ....A mai "csodás" :blush: időjárás........... :D Ma reggelre 8-10 cm hó lepte el a várost, és az autókat... ;) munkába menet, ki is használtam az ABS lehetőségeit :lol: De szerencsére dél körül kisütött a nap, és nyoma sincs már a reggeli "rémálomnak" :lol:
warwolf Elküldve Március23, 2007 Elküldve Március23, 2007 Itt reggel óta esik, és 6-8°C körül van. Vidám időnk van, annyi szent! :blush:
Kacsero Elküldve Március23, 2007 Elküldve Március23, 2007 ....Tegnap éppen láttam 1t döngetni, és mitnemondjak........Meggyőző volt! :lol: ;) erre csak annyit tudok még mondani, hogy most, amikor jöttem kifele itt a német ótópályán, kb. 160-170-el :lol:, elhúzt mellettem 1 C Corsa, úgy kb 190-200 körül... én meg csak lestem :D az, hogy milyen volt, nem láttam... de nem gsi volt az biztos :blush:
pjoc Elküldve Március23, 2007 Elküldve Március23, 2007 J0hnny: http://www.gatveder.hu/adatlap.php?id=1001278 VÁGOD?? :blush: :D
Recommended Posts