warwolf Elküldve Március16, 2007 Megoszt Elküldve Március16, 2007 nagy ccm ;) + legalább 500LE :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március16, 2007 Megoszt Elküldve Március16, 2007 Ferinek köszi a tippet, sikerült könnyedén kicserélni a tolatógombát :blush: csak még a gyujtótrafót is le kellett venni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március16, 2007 Megoszt Elküldve Március16, 2007 akkor barkácsoltam egy rugóösszenyomót is kicsit gagyi, de müxik a voyage-on meg '83-as ólommentes fej van, most látom csak egész jó állapotban Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2007 Megoszt Elküldve Március16, 2007 Woáááááááááááá Ideges vagyok!Utálom ha a hóhért akasztják! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március16, 2007 Megoszt Elküldve Március16, 2007 Woáááááááááááá Ideges vagyok!Utálom ha a hóhért akasztják! :D ;) :lol: :lol: nyugi...nem fog fájni... :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március16, 2007 Megoszt Elküldve Március16, 2007 Srácok... Nektek műxik az MSN? mert én nem tudok fellépni, azt írja, hogy átmenetileg nem elérhető ... :blush: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március16, 2007 Megoszt Elküldve Március16, 2007 Srácok... Nektek műxik az MSN? mert én nem tudok fellépni, azt írja, hogy átmenetileg nem elérhető ... :blush: . Nekem sem megy. J0hnnynak mondtam tegnap, ha probléma van kérjen telefonos segítséget. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március16, 2007 Megoszt Elküldve Március16, 2007 Nekem sem megy. J0hnnynak mondtam tegnap, ha probléma van kérjen telefonos segítséget. :blush: mert az segít...? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március16, 2007 Megoszt Elküldve Március16, 2007 Tomi,Bazsi,Udi köszönöm a segítséget! Paja,Gepard, Berlina köszönöm a véghajrában a szurkolást! Nagyon F@sza meg nem dudáltam ki magam majd holnap, Igaz meg valamit nem stimm mert csak ugy akar szolni hogy felváltva valahol nem jut el az amper az egyik csatihoz csak tudnám miért! De holnap megoldom! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Tomi,Bazsi,Udi köszönöm a segítséget! Paja,Gepard, Berlina köszönöm a véghajrában a szurkolást! Nagyon F@sza meg nem dudáltam ki magam majd holnap, Igaz meg valamit nem stimm mert csak ugy akar szolni hogy felváltva valahol nem jut el az amper az egyik csatihoz csak tudnám miért! De holnap megoldom! :blush: Dini ém is THX a helpet.Szép plazmaműszerfalam lesz a japóban! :D Akkor aki él és mozog, ma Hajós? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Tomi,Bazsi,Udi köszönöm a segítséget! Paja,Gepard, Berlina köszönöm a véghajrában a szurkolást! Egészségetekre a kaját, és én is köszönöm a szerelést (piros vasat beraktuk). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Dini! A kapcsi rajzot kellene megnézni szerintem "felülre" csak 1 vezeték kell + 12V a kapcsolóról és oda nem kell test ...alul a fekete részre kell a test és a +12V amit kürt relé kapcsol... :D Losi! Délután megyünk Johnny-val Hajósra talán még Tomi is jön... remélem sikerül megtalálni azt a elveszet ford.szám jelet Mor16V autójában. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Ez egy igazi meet volt, egy picit elfelejtette a bajaimat :blush: Ha több ilyen lenne, nem is lenne semmi bajom... Talán ezért menekülök a munkába, a tegnapi volt a ötödik nap, hogy ejszakába nyúló autószerelésen veszek részt. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Jelentem jó volt,gond nem volt,telefonos segítséget nem vettem igénybe! :blush: Udi!Mikor megyünk délután? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Jelentem jó volt,gond nem volt,telefonos segítséget nem vettem igénybe! :blush: Udi!Mikor megyünk délután? A KOMA szurkolt neked! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 ezek szerint van még 3 segítségem vágó úr? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Jelentem jó volt,gond nem volt,telefonos segítséget nem vettem igénybe! :D Zsear! :lol: Amúgy bocs a korai zargatásért! :lol: Beszéltem Kiskaszával is, 10h környékén már itt volt a kertek alatt.Valszeg Ő nem várja be a du. bandát, mert Rigre akar kimenni. Udi, Oks. ;) Én meg tegnap ismiztem japó barátommal.Az e.ablak feladta a leckét, sajnos mechanikailag kuka, szal olyat szerválnom kell másikat, ill. az e.tükörrel nem tudtam mit kezdeni.Azt viszont megállapítottam, hogy az e.fénysz.magasság állítás technikai okok miatt nem fog műxeni, lévén az új lámpákból kihagyták ezt a funkciót. Olajat lecseréltem, szép hangja van a Metabondtól.De a váltóban is kell cserézni, mert ahogy elnéztem a régi légszűrő állapotát, ha olyan sűrűn cserézték a váltóban is az olajat, akkor gáz van. :blush: Összeségében viszont szerethető kis szigorú autó........ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Jó volt a mai nap is, elbsztm egy csomó üzemanyagot, meg vettem bort ami még nem sűrűn fordult elő :blush: de nagyon jó volt :D Megint egy picit nem gondolkodtam... csak a hazafelé út volt hosszú Udi két piros lámpája mögött sajnos már agyaltam. Na ez volt a baj ;) Da talám ma elmegyünk topogni egy kicsit és megiszom a bort lesz ami lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Tomi két dolog! Nem kicsit megyunk el topogni hanem nagyon! :D És nem lesz ami lesz hanem lesz sok jó nőőőő :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Tomi két dolog! Nem kicsit megyunk el topogni hanem nagyon! ;) És nem lesz ami lesz hanem lesz sok jó nőőőő :D Milyen nők?Neked szemellenző kell! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Mai mini meet a "bontóban"! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 bár itt azt írja, hogy 15-20%-át, a brit sajtó a héten mégis attól hangos, h a Ford a tavalyi hatalmas veszteség miatt eladta az Aston Martin-t. Minden nap minden órában bemondják... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Sajnos ebből a tegnapi beígért topogásból nem lett semmi, már bent ültem a taxiban két üveggel és akkor szóltak, hogy az exemre ráesett a ló és a sürgősségin van. Így sajnos az eddig tartott. Sajnálom és bocsi Zsóci&Dénes de mindíg sz@rik az ördög valamit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Ló? Milyen ló? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Mai mini meet a "bontóban"! :blush: örültünk hogy meglátogattatok minket Wolfi nem akarja feltenni a képeit??? egy párra kíváncsi vagyok :D Tényleg azért Orbán napra ki kellene találni vmit nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts