ENDYKA Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Zoliból mindig előjön a filozófus. :D Voltunk házat nézni Kőrösön, de milyen elszállt árak vannak: egy kis régiépítésű ház, garázzsal, melléképülettel, átalgos telek, a város szélén: 20 millió forint!!!!!!!!!!! Mellesleg kecsói a tulaj, lehet, hogy ahhoz igazítja az árakat..... Nekünk van 1 eladó házunk Albertirsán: 4 hálóval, nappalival,pincével, garázzsal stb-->barátibb árért, mint az általad leirt összeg.. ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Öcsémmel beszélgetünk Skype-on. Unokahúgom (2 éves) pedig mondókát mesél: Boci boci tarka, nincs baj :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Öcsémmel beszélgetünk Skype-on. Unokahúgom (2 éves) pedig mondókát mesél: Boci boci tarka, nincs baj :blush: :D Elég jó kis költők a törpök! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Máté már vágja a locsolóversét is..... :blush: :D :lol: :lol: ...legalább én megúszom.... ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Máté már vágja a locsolóversét is..... :blush: :D :lol: :P ...legalább én megúszom.... ;) :lol: :lol: Rendes helyen mindenkinek kell mondani locsolóverset! :lol: Én meg így jártam.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Hello! Pénteken d.u. nem tud valaki nekem egy olyan helyet felajánlani ahol kényelmesen be tudk az autó alá jutni? Valami szerelő aknára vagy ilyesmire gondolok! Mert ideje volna berakni a légkörtömet! Meg egy autoelektronikához értő ember se ártana ha esetleg valaki ráérne nem tud nekem segíteni! Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Nekünk van 1 eladó házunk Albertirsán: 4 hálóval, nappalival,pincével, garázzsal stb-->barátibb árért, mint az általad leirt összeg.. ;) :blush: Már csak át kellene tolni Kőrösre. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Tomi! Melyik nap csináljuk Kacsero autóját? Megvannak a gyári e.ablakemelők, kábelköteggel együtt és az ajtókárpitok is. Egyedül csak az e.tükörhöz szükséges borítások nincsenek meg és persze a kötegből is hiányzik pár érinkező, de ez már részletkérdés. Bazsival is kéne egyeztetni. Esetleg Dénes is csatlakozhatna, párhuzamosan mehetne a 2 kocsi.....huha most jutott eszembe, hogy nálad is van egy B Corsa... :blush: akkor van meló bőven. :D Részemről szombatot kivéve (Hajósra megyek) bármelyik nap alkalmas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Részemről szombatot kivéve (Hajósra megyek) bármelyik nap alkalmas. Beszéltem ma Ferivel is, Ő már talán lemegy pénteken Petihez, én majd csak szintén szombaton csatiznék a csapathoz. Jóól körbenéztem ma Feri kicsikocsiját.nemsemmi verda lett.Bármelyik külföldi honlapon lévő gép megirigyelhetné ezt a kivitelezést.Minden ahogyan kell............... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 WOLFI!!!! Ajánlanám Neked EZT!, és itt is az utolsó hsz-t! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 Beszereltem a riasztomat es mukodik, ugyhogy most orulok :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 WOLFI!!!! Ajánlanám Neked EZT!, és itt is az utolsó hsz-t! :D Thx, már tegnap olvastam.Amikor kellene, nincs.Amikor már nem kell, legalább is nekem, akkor meg van.Örök igazság. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 Beszereltem a riasztomat es mukodik, ugyhogy most orulok :blush: Jó neked, hogy már megjött.Ém is a múlt 7n beszéltem Zolival....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 Rizs szagot érzek! :blush: Vagy odaégett az "A"-s tuning rizs? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 Jó neked, hogy már megjött.Ém is a múlt 7n beszéltem Zolival....... Ezt nem kellett rendelni mert volt nalla ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 Rizs szagot érzek! :blush: Vagy odaégett az "A"-s tuning rizs? :D Túl sok távolkeleti "természetfilmet" ;) néztél biztosan! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 Ezt nem kellett rendelni mert volt nalla ! Mázli! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 Udi Tomi023 fogtok valamit a kocsin szerelni? Mert akkor lehet csatlakoznék mondjuk nekem valami olyan hely kell ahol a kocsi álá be tudok maszni mert csak alulról tudom szerelni a cuccot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 Udi Tomi023 fogtok valamit a kocsin szerelni? Mert akkor lehet csatlakoznék mondjuk nekem valami olyan hely kell ahol a kocsi álá be tudok maszni mert csak alulról tudom szerelni a cuccot! Ma éppen olyan helyen voltak......... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 ... mondjuk nekem valami olyan hely kell ahol a kocsi álá be tudok maszni mert csak alulról tudom szerelni a cuccot! Oda bármikor be tudsz mászni, csak 1 emelő kell... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 Ma éppen olyan helyen voltak......... ;) csak nem ma szerelték a "villamost" ? :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 csak nem ma szerelték a "villamost" ? :D :blush: Aszem épp most kerülnek be alá a kombínó kerekei,német import tuning kerekek! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 Tomi! Melyik nap csináljuk Kacsero autóját? Megvannak a gyári e.ablakemelők, kábelköteggel együtt és az ajtókárpitok is. Egyedül csak az e.tükörhöz szükséges borítások nincsenek meg és persze a kötegből is hiányzik pár érinkező, de ez már részletkérdés. Bazsival is kéne egyeztetni. Esetleg Dénes is csatlakozhatna, párhuzamosan mehetne a 2 kocsi.....huha most jutott eszembe, hogy nálad is van egy B Corsa... :blush: akkor van meló bőven. :D Részemről szombatot kivéve (Hajósra megyek) bármelyik nap alkalmas. A B Corsa kész, a C Corsa kész, Dénes meg mé nem hív fel ha kell valami sos? De inkább Bazsit hívja mert neki van műhelye ;) De természetesen segítünk amiben kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március16, 2007 Megoszt Elküldve Március16, 2007 Tegnap, mikor jöttünk le anyumékhoz, a dunaföldvárin elhúzott melletünk egy noviúj M5-ös bömbi.Én olyan 110km/h-val utaztam, de a bömbi viszonylatában ez úgy tűnt, mint ha álltam volna.Sztem bőven 200 felett utazott.S, ami még tetszett az egészben, hogy nem volt hangja, csak süvítést hallottam.Tehát semmi üvöltő kipuff, és tsai......... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március16, 2007 Megoszt Elküldve Március16, 2007 Tegnap, mikor jöttünk le anyumékhoz, a dunaföldvárin elhúzott melletünk egy noviúj M5-ös bömbi.Én olyan 110km/h-val utaztam, de a bömbi viszonylatában ez úgy tűnt, mint ha álltam volna.Sztem bőven 200 felett utazott.S, ami még tetszett az egészben, hogy nem volt hangja, csak süvítést hallottam.Tehát semmi üvöltő kipuff, és tsai......... :blush: nagy ccm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts