Kacsero Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Mátra :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Akkor már inkább Recsk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Akkor már inkább Recsk. Recska? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Jóólvanna, ennyire ne tolongjatok! ;) Ebként láttam ma egy Mazda3-mat, szép flipp-flopp fényezéssel.Nem volt rossz látvány.......... :blush: Azt volt az a mazda3 amit demó simán lenyomott? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Azt volt az a mazda3 amit demó simán lenyomott? :blush: Attól még lehet nagyon szép és guma jó autó! nem? :D Demo autója quva sok minden lenyom, amiket mégis hamarabb választana az ember... ;) (kinek mire kell az autó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Attól még lehet nagyon szép és guma jó autó! nem? :blush: Demo autója quva sok minden lenyom, amiket mégis hamarabb választana az ember... ;) (kinek mire kell az autó) Kössé már belém! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Mátra Jó 5let.Majd elkérem a Caravant, és telepakoljuk ilyesmivel! :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Attól még lehet nagyon szép és guma jó autó! nem? :blush: Demo autója quva sok minden lenyom, amiket mégis hamarabb választana az ember... ;) (kinek mire kell az autó) Peti gépe sokmindent lenyom, de egészen más a két autó.A Mazda betyárszép autókat csinál, Peti gépe meg a MIG-29-t is megfogja 400-on! ;) :lol: :lol: Szerintem........ :D :lol: :lol: :P Szóval tuningoljunk MIG-29-et! Pl. a MIG-31-es hajtóművei belerakhatók, csak kicsit faragni kell! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Miből gondoljátok, hogy Peti gépe repülő? - 400 m-en megfog egy MIG-29-et! - Szárnya van! Igaz mi csináltunk neki.. :blush: Mi képes gyorsan repülni? - A fecske! De milyen fecske? - A töketlen fecske! Tehát vonjuk le a logikus következtetést: - Ha Peti gépe 400 m-en eléri a töketlen fecske repülősebességét akkor az fémből van. Ami fémből van és repül annak a súlya megegyezik a töketlen fecskével. -Gyerünk, mérjük le a legszebb vasárnapi Mr.Dyno-val...... :D ;) :lol: NI...NI....NI Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Miből gondoljátok, hogy Peti gépe repülő? - 400 m-en megfog egy MIG-29-et! - Szárnya van! Igaz mi csináltunk neki.. :D Mi képes gyorsan repülni? - A fecske! De milyen fecske? - A töketlen fecske! Tehát vonjuk le a logikus következtetést: - Ha Peti gépe 400 m-en eléri a töketlen fecske repülősebességét akkor az fémből van. Ami fémből van és repül annak a súlya megegyezik a töketlen fecskével. -Gyerünk, mérjük le a legszebb vasárnapi Mr.Dyno-val...... ;) :lol: :lol: NI...NI....NI Udi!Minden rendben van? :blush: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 szerintem a 3 csaj a dm plakáton ugyanaz a csaj, sokáig nem voltam biztos benne, pl az orra, a bal szemöldöke Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 szerintem a 3 csaj a dm plakáton ugyanaz a csaj, sokáig nem voltam biztos benne, pl az orra, a bal szemöldöke Jön a tavasz, zümmögnek a méhecskék.............. :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Nálunk nincs DM csak Rossszman, most akkó' utazzak el kecsóra megnézni??! :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Nálunk nincs DM csak Rossszman, most akkó' utazzak el kecsóra megnézni??! :lol: :lol: :lol: Látsz más lehetőséget? :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Zoliból mindig előjön a filozófus. :blush: Voltunk házat nézni Kőrösön, de milyen elszállt árak vannak: egy kis régiépítésű ház, garázzsal, melléképülettel, átalgos telek, a város szélén: 20 millió forint!!!!!!!!!!! Mellesleg kecsói a tulaj, lehet, hogy ahhoz igazítja az árakat..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Zoliból mindig előjön a filozófus. :blush: Voltunk házat nézni Kőrösön, de milyen elszállt árak vannak: egy kis régiépítésű ház, garázzsal, melléképülettel, átalgos telek, a város szélén: 20 millió forint!!!!!!!!!!! Mellesleg kecsói a tulaj, lehet, hogy ahhoz igazítja az árakat..... Sajnos nincs köze hozzá.Éppen néztem én is, hogy lassan ugyanaz az árfekvése a dolognak.Anyumék is agyalnak ilyesmin, hogy ami van, az eladódna, és építenének 1t Zahorán, és elég korekt áron tudnák eladni papíron a Béke utcai frontot......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Miből gondoljátok, hogy Peti gépe repülő? - 400 m-en megfog egy MIG-29-et! - Szárnya van! Igaz mi csináltunk neki.. :blush: Mi képes gyorsan repülni? - A fecske! De milyen fecske? - A töketlen fecske! Tehát vonjuk le a logikus következtetést: - Ha Peti gépe 400 m-en eléri a töketlen fecske repülősebességét akkor az fémből van. Ami fémből van és repül annak a súlya megegyezik a töketlen fecskével. -Gyerünk, mérjük le a legszebb vasárnapi Mr.Dyno-val...... :D ;) :lol: NI...NI....NI Udi! Te a rekettye iparban dolgozol? :lol: Mert látom jártas vagy a tudományokban! :lol: De egyébként nehogy azt hidd,hogy egy vizirevüben táncikáló menyecske mondja meg ki is legyen a mi királyunk! :lol: Gy.k.: A film,ami Udinak és nekem is a kedvenceim közé tartozik! UDI Ezt nézd meg mit találtam!!! :P :P ;) - Csendet! - intett az előljáró, amitől a rostélya megint lecsapódott. - Aztán tudjátok-e, hogy több módja is van annak, hogy megtudjuk, boszorkány-e? - Több is? Mondd el, halljuk, halljuk! - tapadt rá kiváncsian minden szem a tömegből. - Mondd el nekünk is, mi az? - Mondjátok meg mit csinálnak egy boszorkánnyal? - Elégetik... megégetik! - És mi egyebet szoktak még elégetni? - Több boszorkányt! - kiáltott közbe egy fiatal fickó, mire fejbevágták. - Fát - mondta a koszos arcú. - Helyes. Miért égnek a boszorkányok? Néma töprengés, végül a bőrsipkás fejtette meg a talányt: - Azért, mert fából vannak! - Úgy van! És hogyan győződhetünk meg róla, hogy ő fából van-e? - Ha hidat építünk belőle! - Nono fiam, kőből nem lehet hidat építeni? - De igen... - Elmerül-e a fa a vízben? - Nem, lebeg rajta... - válaszolták, aztán hirtelen felismeréssel kiáltottakfel szinte egyszerre - Dobjuk a mocsárba! A mocsárba! Fogjátok meg! - Csendet! És mondjátok meg nekem, mi lebeg még a vízen? - A kenyér! - ...alma is! - Picike szikmag! - Hulla! - Hasa bankó... - Na, na nem.. nem.. - rázta a fejét az előljáró, de óvatosságból ezúttal már a sisakrostélyát megtámasztva. - Olaj! - A szöcske, a szöcske! - Nem, nem, nem! - intett türelmetlenül az emelvényen álló. - A kacsa! Az előljáró az utoljára szólóra pillantott, aki nem volt más, mint Arthur. - Ö..öhmm... ez az! - biccentett elismerően - Vonjuk le a logikus következtetést! No! - fordult újra a csőcselékhez. - Ha ő... ugyanannyit nyom, mint egy kacsa - próbálkozott a nyurga paraszt. - Na? - bíztatta az emelvényen álló. - ...akkor fából van... - Következésképpen? - Boszorkány! Boszorkány! - ujjongott a tömeg - Mérjük meg! - A legszebb vasár- és ünnepnapi mérlegemen! - ugrott le az emelvényről a sisakos-páncélos alak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Ha ő... ugyanannyit nyom, mint egy kacsa - próbálkozott a nyurga paraszt. - Na? - bíztatta az emelvényen álló. - ...akkor fából van... - Következésképpen? - Boszorkány! Boszorkány! - ujjongott a tömeg Asszem most estem le a székről. :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Asszem most estem le a székről. :blush: :D ;) Ajánlom ezt a filmet neked....igaz nagyon régen láttam de még mindig a hatása alatt vagyok... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Ajánlom ezt a filmet neked....igaz nagyon régen láttam de még mindig a hatása alatt vagyok... :D ;) :lol: Láttam már.De nem annyira emléxem rá..... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 akkor már többsör nem nézheted meg másodszorra gyerekszülést okoz! ez nem kacsa! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 másodszorra gyerekszülést okoz! Má' túl vajunk rajta! :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Amíg olvastam addig rakta tisztába Timi Hajnalkát. Megcsapott az illat, én attól szédültem le a székről. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 azt montam már h múlthétvégén lett még egy rádióm? Le Mans 3 gombos, extra rövid, alig 8 centi mély, errredeti OPEL emblémás kijelzővel, kerek egy ezres volt. gyönyörűűűű állapotban kettő volt a csókának, de mire én odaértem már elvitték a másikat.... meg lekapartam a voyage mpotorjáról, kupplungjáról,váltóról az olajsarat 30 dkg - megmértem - csacsagó olajsár Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Amíg olvastam addig rakta tisztába Timi Hajnalkát. Megcsapott az illat, én attól szédültem le a székről. :D Ddurvaa mi? ;) :lol: :lol: S, ez még semmi! :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts