J0hnny Elküldve Március12, 2007 Elküldve Március12, 2007 Jóólvanna, ennyire ne tolongjatok! ;) Ebként láttam ma egy Mazda3-mat, szép flipp-flopp fényezéssel.Nem volt rossz látvány.......... :blush: Azt volt az a mazda3 amit demó simán lenyomott? :D
Speed Elküldve Március12, 2007 Elküldve Március12, 2007 Azt volt az a mazda3 amit demó simán lenyomott? :blush: Attól még lehet nagyon szép és guma jó autó! nem? :D Demo autója quva sok minden lenyom, amiket mégis hamarabb választana az ember... ;) (kinek mire kell az autó)
J0hnny Elküldve Március12, 2007 Elküldve Március12, 2007 Attól még lehet nagyon szép és guma jó autó! nem? :blush: Demo autója quva sok minden lenyom, amiket mégis hamarabb választana az ember... ;) (kinek mire kell az autó) Kössé már belém! :D
warwolf Elküldve Március12, 2007 Elküldve Március12, 2007 Mátra Jó 5let.Majd elkérem a Caravant, és telepakoljuk ilyesmivel! :blush: :D ;)
warwolf Elküldve Március12, 2007 Elküldve Március12, 2007 Attól még lehet nagyon szép és guma jó autó! nem? :blush: Demo autója quva sok minden lenyom, amiket mégis hamarabb választana az ember... ;) (kinek mire kell az autó) Peti gépe sokmindent lenyom, de egészen más a két autó.A Mazda betyárszép autókat csinál, Peti gépe meg a MIG-29-t is megfogja 400-on! ;) :lol: :lol: Szerintem........ :D :lol: :lol: :P Szóval tuningoljunk MIG-29-et! Pl. a MIG-31-es hajtóművei belerakhatók, csak kicsit faragni kell! :P
Udi Elküldve Március13, 2007 Elküldve Március13, 2007 Miből gondoljátok, hogy Peti gépe repülő? - 400 m-en megfog egy MIG-29-et! - Szárnya van! Igaz mi csináltunk neki.. :blush: Mi képes gyorsan repülni? - A fecske! De milyen fecske? - A töketlen fecske! Tehát vonjuk le a logikus következtetést: - Ha Peti gépe 400 m-en eléri a töketlen fecske repülősebességét akkor az fémből van. Ami fémből van és repül annak a súlya megegyezik a töketlen fecskével. -Gyerünk, mérjük le a legszebb vasárnapi Mr.Dyno-val...... :D ;) :lol: NI...NI....NI
warwolf Elküldve Március13, 2007 Elküldve Március13, 2007 Miből gondoljátok, hogy Peti gépe repülő? - 400 m-en megfog egy MIG-29-et! - Szárnya van! Igaz mi csináltunk neki.. :D Mi képes gyorsan repülni? - A fecske! De milyen fecske? - A töketlen fecske! Tehát vonjuk le a logikus következtetést: - Ha Peti gépe 400 m-en eléri a töketlen fecske repülősebességét akkor az fémből van. Ami fémből van és repül annak a súlya megegyezik a töketlen fecskével. -Gyerünk, mérjük le a legszebb vasárnapi Mr.Dyno-val...... ;) :lol: :lol: NI...NI....NI Udi!Minden rendben van? :blush: :lol: :lol: :P
berlina Elküldve Március13, 2007 Elküldve Március13, 2007 szerintem a 3 csaj a dm plakáton ugyanaz a csaj, sokáig nem voltam biztos benne, pl az orra, a bal szemöldöke
warwolf Elküldve Március13, 2007 Elküldve Március13, 2007 szerintem a 3 csaj a dm plakáton ugyanaz a csaj, sokáig nem voltam biztos benne, pl az orra, a bal szemöldöke Jön a tavasz, zümmögnek a méhecskék.............. :blush: :D
corsarulez Elküldve Március13, 2007 Elküldve Március13, 2007 Nálunk nincs DM csak Rossszman, most akkó' utazzak el kecsóra megnézni??! :blush: :D ;)
warwolf Elküldve Március13, 2007 Elküldve Március13, 2007 Nálunk nincs DM csak Rossszman, most akkó' utazzak el kecsóra megnézni??! :lol: :lol: :lol: Látsz más lehetőséget? :blush: :D ;)
corsarulez Elküldve Március13, 2007 Elküldve Március13, 2007 Zoliból mindig előjön a filozófus. :blush: Voltunk házat nézni Kőrösön, de milyen elszállt árak vannak: egy kis régiépítésű ház, garázzsal, melléképülettel, átalgos telek, a város szélén: 20 millió forint!!!!!!!!!!! Mellesleg kecsói a tulaj, lehet, hogy ahhoz igazítja az árakat.....
warwolf Elküldve Március13, 2007 Elküldve Március13, 2007 Zoliból mindig előjön a filozófus. :blush: Voltunk házat nézni Kőrösön, de milyen elszállt árak vannak: egy kis régiépítésű ház, garázzsal, melléképülettel, átalgos telek, a város szélén: 20 millió forint!!!!!!!!!!! Mellesleg kecsói a tulaj, lehet, hogy ahhoz igazítja az árakat..... Sajnos nincs köze hozzá.Éppen néztem én is, hogy lassan ugyanaz az árfekvése a dolognak.Anyumék is agyalnak ilyesmin, hogy ami van, az eladódna, és építenének 1t Zahorán, és elég korekt áron tudnák eladni papíron a Béke utcai frontot.........
J0hnny Elküldve Március13, 2007 Elküldve Március13, 2007 Miből gondoljátok, hogy Peti gépe repülő? - 400 m-en megfog egy MIG-29-et! - Szárnya van! Igaz mi csináltunk neki.. :blush: Mi képes gyorsan repülni? - A fecske! De milyen fecske? - A töketlen fecske! Tehát vonjuk le a logikus következtetést: - Ha Peti gépe 400 m-en eléri a töketlen fecske repülősebességét akkor az fémből van. Ami fémből van és repül annak a súlya megegyezik a töketlen fecskével. -Gyerünk, mérjük le a legszebb vasárnapi Mr.Dyno-val...... :D ;) :lol: NI...NI....NI Udi! Te a rekettye iparban dolgozol? :lol: Mert látom jártas vagy a tudományokban! :lol: De egyébként nehogy azt hidd,hogy egy vizirevüben táncikáló menyecske mondja meg ki is legyen a mi királyunk! :lol: Gy.k.: A film,ami Udinak és nekem is a kedvenceim közé tartozik! UDI Ezt nézd meg mit találtam!!! :P :P ;) - Csendet! - intett az előljáró, amitől a rostélya megint lecsapódott. - Aztán tudjátok-e, hogy több módja is van annak, hogy megtudjuk, boszorkány-e? - Több is? Mondd el, halljuk, halljuk! - tapadt rá kiváncsian minden szem a tömegből. - Mondd el nekünk is, mi az? - Mondjátok meg mit csinálnak egy boszorkánnyal? - Elégetik... megégetik! - És mi egyebet szoktak még elégetni? - Több boszorkányt! - kiáltott közbe egy fiatal fickó, mire fejbevágták. - Fát - mondta a koszos arcú. - Helyes. Miért égnek a boszorkányok? Néma töprengés, végül a bőrsipkás fejtette meg a talányt: - Azért, mert fából vannak! - Úgy van! És hogyan győződhetünk meg róla, hogy ő fából van-e? - Ha hidat építünk belőle! - Nono fiam, kőből nem lehet hidat építeni? - De igen... - Elmerül-e a fa a vízben? - Nem, lebeg rajta... - válaszolták, aztán hirtelen felismeréssel kiáltottakfel szinte egyszerre - Dobjuk a mocsárba! A mocsárba! Fogjátok meg! - Csendet! És mondjátok meg nekem, mi lebeg még a vízen? - A kenyér! - ...alma is! - Picike szikmag! - Hulla! - Hasa bankó... - Na, na nem.. nem.. - rázta a fejét az előljáró, de óvatosságból ezúttal már a sisakrostélyát megtámasztva. - Olaj! - A szöcske, a szöcske! - Nem, nem, nem! - intett türelmetlenül az emelvényen álló. - A kacsa! Az előljáró az utoljára szólóra pillantott, aki nem volt más, mint Arthur. - Ö..öhmm... ez az! - biccentett elismerően - Vonjuk le a logikus következtetést! No! - fordult újra a csőcselékhez. - Ha ő... ugyanannyit nyom, mint egy kacsa - próbálkozott a nyurga paraszt. - Na? - bíztatta az emelvényen álló. - ...akkor fából van... - Következésképpen? - Boszorkány! Boszorkány! - ujjongott a tömeg - Mérjük meg! - A legszebb vasár- és ünnepnapi mérlegemen! - ugrott le az emelvényről a sisakos-páncélos alak.
warwolf Elküldve Március13, 2007 Elküldve Március13, 2007 Ha ő... ugyanannyit nyom, mint egy kacsa - próbálkozott a nyurga paraszt. - Na? - bíztatta az emelvényen álló. - ...akkor fából van... - Következésképpen? - Boszorkány! Boszorkány! - ujjongott a tömeg Asszem most estem le a székről. :blush: :D ;)
Udi Elküldve Március13, 2007 Elküldve Március13, 2007 Asszem most estem le a székről. :blush: :D ;) Ajánlom ezt a filmet neked....igaz nagyon régen láttam de még mindig a hatása alatt vagyok... :lol: :lol: :lol:
warwolf Elküldve Március13, 2007 Elküldve Március13, 2007 Ajánlom ezt a filmet neked....igaz nagyon régen láttam de még mindig a hatása alatt vagyok... :D ;) :lol: Láttam már.De nem annyira emléxem rá..... :blush:
berlina Elküldve Március13, 2007 Elküldve Március13, 2007 akkor már többsör nem nézheted meg másodszorra gyerekszülést okoz! ez nem kacsa!
warwolf Elküldve Március13, 2007 Elküldve Március13, 2007 másodszorra gyerekszülést okoz! Má' túl vajunk rajta! :D :blush:
Gepard Elküldve Március13, 2007 Elküldve Március13, 2007 Amíg olvastam addig rakta tisztába Timi Hajnalkát. Megcsapott az illat, én attól szédültem le a székről. :blush:
berlina Elküldve Március13, 2007 Elküldve Március13, 2007 azt montam már h múlthétvégén lett még egy rádióm? Le Mans 3 gombos, extra rövid, alig 8 centi mély, errredeti OPEL emblémás kijelzővel, kerek egy ezres volt. gyönyörűűűű állapotban kettő volt a csókának, de mire én odaértem már elvitték a másikat.... meg lekapartam a voyage mpotorjáról, kupplungjáról,váltóról az olajsarat 30 dkg - megmértem - csacsagó olajsár
warwolf Elküldve Március13, 2007 Elküldve Március13, 2007 Amíg olvastam addig rakta tisztába Timi Hajnalkát. Megcsapott az illat, én attól szédültem le a székről. :D Ddurvaa mi? ;) :lol: :lol: S, ez még semmi! :blush: :lol:
Recommended Posts