warwolf Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Nah, Johnny hozott nekem bakokat.Asszem holnap szerelés lesz udvarilag.Jóól fog kinézni a kisgép, bakra rakva ilyen elit környezetben! :D ;) :lol: Egy comszéd Dr. másik jogász.......... :lol: :lol: :lol: De egy pár napig el kell viselniük a látványt! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 A Kartársaktól majd segítséget szeretnék kérni! Lesz nálam egy B Corsa aminek a villanyát rendbe kell rakni. Udi Mester megszerzi a pontos kapcsi rajzát, és utána belefogunk. Kérek minden villamos kollégát ha tud csengessen és jöjjön segíteni. Akár hét közben is. Bazsi nem tud vele foglalkozni! Sajna! THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Lesz nálam egy B Corsa.... Nagyon elvagy most CORSA-sodva ... :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Nagyon elvagy most CORSA-sodva ... :blush: :D ;) Figyeld meg, hogy át fog ülni Corsába a Vectrából. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Figyeld meg, hogy át fog ülni Corsába a Vectrából. ;) Saját szemmel még nem láttam, de már megtette... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Állat motorosát elég régóta üldözik a rendőrök, de még sosem kapták el. Nesemmi figura............ :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Ghost Rider: Úgy tudom, hogy nem rég halt meg közlekedési balesetben.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Nekem is megvan dvd-n,hihetetlen miket művelt a csóka! Ahogy ment a GSXR-rel csoda,hogy eddig is húzta!Kár érte,bár lehet,hogy csak kacsa a halálhíre. Akkor viszont sokáig fog élni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Megmondom őszintén,minden elismerésem az ilyen fazonoknak,akik elég tökös gyerekek így száguldozni,de valszeg megszünne a csodálat bennem,ha úgy 270-300 körül belerongyolna egy családi autóba,mert valszeg az egész családot és magát is lenullázná! Az ilyen menjen versenypályára és ott mutassa meg mit tud,ne olyan emberek életével játszon,akiknek semmi közük az ő baromságához! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Senki sem szeretné,ha a szélvédőn bekukkantana egy ilyen motoros!(vagy akár autós őrült). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Hát elnézve a videot! ezt magyar autopályán nem sokáig tudná csinálni, mert ahogy itt az emberek csak gondolnak egyet aztán sávot váltanak! elég hamar benézett volna a hátsószélvégőn! De motorozni azt biztos tud csak elfeljti hogy ez nem egy videojáték :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Johnny, nem lettek jók a bakok.helyesebben a kroki nem emel olyan magasra, hogy normálisan alá lehessen tenni.Kihézagolni meg most már nem tudom......... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Lehidalok! Most nézten német adón egy autos musort! Amit eddig is tudtam hogy kinn nem használható radar leser detector! De nem használható olyan pda, mobil ami előre jelzi a trafipaxokat ergp IGO uj funkciója! Ha elkapnak 3 db feketepont minimum 75 euro, és elvehetik a készuléket! Továbba az aki ilyen készüléket gyárt és forgalmaz az is kihág a törvény ellen ugyhogy számithatnak kis buntire és kötelezik őket hogy ezt a funciot szedjék ki a programból! Elmehetnek a kikiba eze rosszabak mint itthon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 és ha átmész svájcba ugyanez, csak ott többet kérnek (nem elékszem pontosan), ha elkapnak ha külföldi vagy akkor is kell büntit fizetned a múltkor azon akadtak ki, h holis az a város ott az osztrák német határon a duna mentén, na mindegy ha ott mész át németországból ausztriába, és nem vettél az utolsó benyakútnál még németországban osztrák pályamatrcicát, az első méteren, amit osztrák pályán megteszel már meg is büntethetnek, és meg is teszik, kb a határ után 5km-rel vehetsz először oszrák földön matrinyát, na azon az öt kmen szinte minden német elhasal Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Srácok!nem kell senkinek sem 236-ban hűtött, mart/fúrt OMP féktárcsa?20e. lenne a 2db............ :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Srácok!nem kell senkinek sem 236-ban hűtött, mart/fúrt OMP féktárcsa?20e. lenne a 2db............ :blush: A Corsámba Jó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 A Corsámba Jó? :D Elvileg............ :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Johnny, nem lettek jók a bakok.helyesebben a kroki nem emel olyan magasra, hogy normálisan alá lehessen tenni.Kihézagolni meg most már nem tudom......... :blush: Nem tehetek róla,hogy gagyi az emelőd! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Elvileg............ :blush: és gyakorlatilag? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Srácok!nem kell senkinek sem 236-ban hűtött, mart/fúrt OMP féktárcsa?20e. lenne a 2db............ :blush: engem csak 288 felett érdekel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 hi tud vki kölcsadni a hétvégére egy szeleprugó összenyomót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Nem tehetek róla,hogy gagyi az emelőd! :blush: Ezt adták óccsójé........... Amúgy végül hoztam anyóstól fát.Vissza az alapokhoz címmel............De a célnak tökéletesen megfelel. Tud v.ki v.mi tuti helyet itt Kméten, ahol terméskőzúzalékot lehet venni?Óccsójé? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Jóólvanna, ennyire ne tolongjatok! :D Ebként láttam ma egy Mazda3-mat, szép flipp-flopp fényezéssel.Nem volt rossz látvány.......... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Tud v.ki v.mi tuti helyet itt Kméten, ahol terméskőzúzalékot lehet venni?Óccsójé? :blush: Nagy Miska tüzép, szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Nagy Miska tüzép, szerintem. Mátra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts