warwolf Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Ma este hol lesz valami? Lesz egyáltalán? Én javallanám, hogy ha nincs cudar idő, akkor CP. Ha van, akkor LV.Szerintem.......... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Nekem 8. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Szevasztok... szerintem elég kaka idő van ma... most is szemerkél az eső! Nem várunk még 1 hetet a CP-s verzióval? Én mennék ma a LaVerde-be! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Szevasztok... szerintem elég kaka idő van ma... most is szemerkél az eső! Nem várunk még 1 hetet a CP-s verzióval? Én mennék ma a LaVerde-be! :D Mi a fene? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Mi a fene? :blush:Nem szól be! :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Nem szól be! :lol: :lol: :lol: :D ;) Ritkán látni biztos... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 :lol: :lol: Ritkán látni biztos... :blush:A La Verde-be, vagy itt a fórumon? :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Nem szól be! :lol: :lol: :lol: :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 A La Verde-be, vagy itt a fórumon? :lol: :blush: :D Gondolom : IS-IS! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Na én most lépek... 8-kor a La Verdeben leszek... Ha mégsem oda mentek, lécci dobjatok egy SMS-t! köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Nekem 8. Az Q..jó film volt :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 esik nem mögyök csövi Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 esik nem mögyök csövi Cukorból vagy? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Akkor lóvéverde.De ha PÁL dolgozik, akár oda is mehetünk "hesszelni". :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 édes mi? teopelsintér Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 édes mi? teopelsintér drautszörű :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 jólelvagytok... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 MI ez a punnyadás japperek? Tegnap óta senki? Tegnap teli tankoltam a Corsat és nem fizettem 10e-t :blush: Viszont több mint 500 km-et mentem vele :D Tetszik sokkal jobban mint a C Vectra ;) már sokat csöngetek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 MI ez a punnyadás japperek? Tegnap óta senki? Tegnap teli tankoltam a Corsat és nem fizettem 10e-t :blush: Viszont több mint 500 km-et mentem vele :D Tetszik sokkal jobban mint a C Vectra ;) már sokat csöngetek :lol: Én döglök itthon! :lol: 5-kor squash! Mikor értél haza tegnap? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Tetszik sokkal jobban mint a C Vectra :D CSak aztán nehogy benevezz egy 1.4-es, 3 ajtós jólfelszerelet modellbe! :lol: már sokat csöngetek ;) Megérte annyit "csöngetni" ?? :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Csak aztán,nehogy sokat kelljen lecsengetni érte! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Csak aztán,nehogy sokat kelljen lecsengetni érte! :blush: A "csengetés" dáága dolog! :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 A "csengetés" dáága dolog! :blush: :D ;) Ezért van aki nem kicsiben nyomja és nem csenget,hanem rögtön harangozik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Ezért van aki nem kicsiben nyomja és nem csenget,hanem rögtön harangozik! :blush: :D ;) :lol: Amúgy mikor jövöl?Szkvassolás előtt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 MI ez a punnyadás japperek? Tegnap óta senki? Én eddig dolgoztam... :lol: Tegnap teli tankoltam a Corsat és nem fizettem 10e-t :D Viszont több mint 500 km-et mentem vele ;) Tetszik sokkal jobban mint a C Vectra :lol: már sokat csöngetek :lol: Ha nem "hangra" ótózol, akkor lehet menni vele annyit... :blush: Viszont úgy látom, hogy kell majd a vecibe is szerezni egy csengőt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts