berlina Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 témán kívűl közbevágom, h megjöttek a unix chipkártyák, három, pénteken, ha szárazak lesznek az utak viszek kettőt, egyet megtartok. meg viszek telepítő tradeline CD-t, tavaly küldtek négyet, sajnos elvesztek útközben, azok le vannak tiltva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 témán kívűl közbevágom, h megjöttek a unix chipkártyák, három, pénteken, ha szárazak lesznek az utak viszek kettőt, egyet megtartok. meg viszek telepítő tradeline CD-t, tavaly küldtek négyet, sajnos elvesztek útközben, azok le vannak tiltva. S, ez mire is jó pontosan? 50%-os kedvezmény? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Tisztelettel bejelenteném, hogy a mai nappal megszületett a keresztfiam. Mészáros Attila Márk 4,20 kg ! 52 cm. Ha lesz kép róla akkor mellékelem. ez igen szép kis legényke.... gratula!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 áá nem, csak 23 ha jól emlékszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 A csekk azért nem semmi :blush: Orimat már nem kell szabizni, vettem új tápot, és azóta megy a pc. Chieftec eddig volt kifizetve, most FSP rulez. Öcskösnek átadom a drakulát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 áá nem, csak 23 ha jól emlékszem Hát az..........eléggé keskeny......... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 De legalább van, és tárgyalási alapnak kitűnő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Gepárd! Gratula az öcsédnek! :blush: (lesz megint mire inni a családban) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Pisti! Bekakkolt a táp??? :blush: már a chieftec sem az igazi a jelek szerint. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Jaja, beadta a kulcsot. Azt hittem más baja van, mert a régi codegányt visszaraktam, és azzal sem indult el. De kiderült, hogy az meg olyan szar konstrukció, hogy állásában tönkrement. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 sajnálom. Azt hittem, sokáig bírni fogja. Bár belegondolva, uncsitesóm csíftekkje is beadta az unalmast. szal a jelek szerint semmiben sem lehet bízni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Kacsero elindult :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Hi! Megvan a fejegységem! Blaupunkt Seattle MP74 :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Kacsero elindult :blush: Volt már a Veki ilyen hosszú úton? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 MOst mi történik ott? Csabi vectrázik? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 ez egy hossszzzzzzúúúúú és bonyolult történet! Az egyész ugy néz ki röviden hogy csabi elektromos ablakot szeretne de el lett valami nézve az emelő szerkezetnél ugyhogy nem tudták megcsinálni az elektromos tükröt sem tudták bekötni rendese! ugyhogy kicsi corsa itthon maradt hogy Tomiék megcsinaljak mikora Kcsaero hazajönk, Nagy Veci meg kimnet hogy hozzon haza sok cuccot amivel teletömködjük! Na ez az ok igazabol csak ürügy a valos ok az hogy felvasaroltunk minde féle dolgot ebayon és azt kell hazahozni :blush: következő körben mar Morgó szolgalati autojaval megy Kacsero! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 már le is ütöttem egy óooorrrriássi 12centis rozsdamentes króm tanksapkát 15ért, 40ért szokott elmenni, ha van sokkal jobb és szebb, mint a mostani Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Tudtok autóriogatót óccsóé, de használhatót?Olyan kellene, amihez csatolható az ablakfelhúzó funkció is, meg vezérli a közp.zárat is.......... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Wolfi! http://www.autoriasztok.hu/ nekem innen van... de gondolom a KOMA ettől olcsóbb is tud lenni. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Wolfi! http://www.autoriasztok.hu/ nekem innen van... de gondolom a KOMA ettől olcsóbb is tud lenni. :blush: Thx.Egész korektek is vanak leírásilag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 jaja. egész korrekt leírások. Meg egész korrekt árak. szerintem. és email rendelés utáni másnap már akár meg is kapod. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Pár hozzászólást elrejtettem, egyelőre maradjanak úgy. Ha kapok rá engedélyt akkor nyilvánossá teszem. Ha valaki nem érti miről van szó annak PÜ-ben szívesen válaszolok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Tudtok autóriogatót óccsóé, de használhatót?Olyan kellene, amihez csatolható az ablakfelhúzó funkció is, meg vezérli a közp.zárat is.......... :blush: A KOMA riasztós partnere ZOZZ unokatesóm :D válogathatsz kedvedre Berlina: rendelheted a műszerfalat, .... ;) Titkos infó miatt javítottam. Gepard Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 A KOMA riasztós partnere ZOZZ unokatesóm :D válogathatsz kedvedre Kontakt? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts