Dini Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 ha acélból van, eljössz hozzám és meghegeszted magad Hát az jó kérdés hogy acél-e majd kiderítem! és ha nem az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Hát az jó kérdés hogy acél-e majd kiderítem! és ha nem az? Nem hinném,hogy acél,inkább alu öntvény lesz!Azt pedig elég nehéz hegeszteni jól!De a petöfivárosban van rá emberünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Szeszfogás Kecskeméten: click! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 mert acélhoz van félprofi hegesztőm ezt meg tegnap olvastam unalmamban a vonaton: Húsz éve tévúton: http://www.nol.hu/cikk/437302/ ez meg a fickó aki írta: http://www.mkogy.hu/internet/plsql/ogy_kpv...dat?p_azon=b031 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Hát jó kérdés neme öntvénynek elég vékony inabb olyan mintha valami préselt lemez szerű lenn! A mágnenél ahogy van a csonak kup tetej és keződok a kuppalást ott az ivnél van elrepedve! Elvileg jöv hétvégére szétszedik darabokra akkor elhozom hogy mit lehet vele kezdeni! remélem meg lehet csinalni meg megkérdezem Emphaserekat hogy esetleg alkatreszben nincs e nekik ilyen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Hát jó kérdés neme öntvénynek elég vékony inabb olyan mintha valami préselt lemez szerű lenn! A mágnenél ahogy van a csonak kup tetej és keződok a kuppalást ott az ivnél van elrepedve! Elvileg jöv hétvégére szétszedik darabokra akkor elhozom hogy mit lehet vele kezdeni! remélem meg lehet csinalni meg megkérdezem Emphaserekat hogy esetleg alkatreszben nincs e nekik ilyen! Dini! Mielött elküldesz egy hozzászólást olvasd már át egyszer,mert néha kódfejtő kell hozzá a tévesztések miatt! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Dini! Mielött elküldesz egy hozzászólást olvasd már át egyszer,mert néha kódfejtő kell hozzá a tévesztések miatt! :blush: Azt hiszi, hogy profi gyors és gépíró, aztán mégse! ;) :D (Maximum gyors) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Ma kitekertem az Auchanhoz, hogy vegyek fel péézet, de nem adtak.hétvégén nem csinyáznak ilyet.Arossebbe'má'.......Taliztam kint Udival, aki volt olyan kedves, és megkímélt a bringázás örömeitől, és elvitt a Fortunába, ahol éppen elöl állt a Micu, mert előtte próbálták ki.Szerencsére nem akarták megvenni.Úgyhogy tesztút, aztán pedig leraktam a foglalót.Némi alku is volt, mert ami benne volt CD-s magnyesz, azt nem kértem.Amolyan piaci bóvli kategória volt.Majd belerakatom a Blaut.De előtte riasztó. Kicsit Suzukis feeling, de annál azért vehemensebb, nincs hiperugrás, elejétől a végéig (tiltásig) folyamatosan húz.De agilis a futóműve, és a fék is okés rajta.Nincs alulméretezve.Szerintem.A szervó viszont kicsit sokat segít rá, talán egy hangyányit érzékeny a kormányzása.A komfort pedig elfogadható. Feriéknél pedig készül a gyári hűtőmaszk az Astrára.Úgy talán vevőcsalogatóbb lesz, mint jelen állapotában. Ez a megoldás csak ideiglenes, az Astráért még kapok most péézt.Később viszont nem.Akkor érte volna meg megtartani, ha lényegesen kevesebb km van benne. Ez a gép viszont arra tökéletesen okés amire vettem.Megbízható, elnyűhetetlen férős családi Sedan. Joci, majd meglátjuk.Van még rá kb. 2-3 évem, hogy eldöntsem.Most erősen úgy érzem, hogy egy 2007-es g Astra Caravanba szívesen visszaülök majd.Akkor talán lesz is rá értelmes keretek között pénz.Most erre futotta................ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Wolfi: Kívánok sok baleset-probléma-mentes kilómétert nektek!! Használd egészséggel és ésszel, akkor nem lesz baj!! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Wolfi: Kívánok sok baleset-probléma-mentes kilómétert nektek!! Használd egészséggel és ésszel, akkor nem lesz baj!! :D Köszönöm! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Na! megvizsgalt a hangszorort és magnesezhető! ugyhogy nem öntvény majd szétt lesz szedve és akkor már többet tudok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Wolfi: Kívánok sok baleset-probléma-mentes kilómétert nektek!! Használd egészséggel és ésszel, akkor nem lesz baj!! :D Azzal az autóval akkor se lesz baj ha kinyomja aszemét.Sose megy tönkre,legalábbis nekem nem volt vele bajom,pedig 2 évig használtam.Viccen kivül mondom hogy fék,olaj és egy vezérlés cserén kivül egyszer se kellett hozzá nyúlni :blush: .Ezekkel egy baj van hogy álltalában rommá voltak törve,mert anno elég sokat fizettek rá,ettöl fügettlenül nagyon jó kis autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Na! megvizsgalt a hangszorort és magnesezhető! ugyhogy nem öntvény majd szétt lesz szedve és akkor már többet tudok! Attól hogy mágnesezhető még lehet öntvény,de ha vasöntvény,akkor már lényegesen egyszerübb a hegesztés! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Azzal az autóval akkor se lesz baj ha kinyomja aszemét.Sose megy tönkre,legalábbis nekem nem volt vele bajom,pedig 2 évig használtam.Viccen kivül mondom hogy fék,olaj és egy vezérlés cserén kivül egyszer se kellett hozzá nyúlni :D .Ezekkel egy baj van hogy álltalában rommá voltak törve,mert anno elég sokat fizettek rá,ettöl fügettlenül nagyon jó kis autó. Hát én is bízom benne, hogy jó vétel volt.Nézegettem a kritikus pontokon, és nem látszik komoly beavatkozás nyoma...........A motorja viszont durván szépen beszél. Mint egy Japán ótójé.......... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 ....A motorja viszont durván szépen beszél.... Mármint leszabályozáson ? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Mármint leszabályozáson ? :D Szerintem a ronda hidrótőke hangra gondolt és egyéb ronda zörejekre! :blush: Arigatóóóó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Mármint leszabályozáson ? :D Az csak menet közben volt 3.-ban, mert vártam a hátbarúgást, amit az Astra bizonyos értelemben produkált, és nem történt semmi.Amikor a piros tartomány határához ért a fordszám mutatója, elváltottam.Nincs behatárolható tartomány, hogy hol dolgozik nyomatékon a motor.Egyszerűen csak elkezdi húzni a gépet, aztán ha elváltasz, ott folytatja, ahol abbahagyta az előző sebességfokozat végén.Érdekes, mindenesetre......... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Tegnap este elhoztam kicsikocsit Tomitól.Ma családi autóként fog funkcionálni, közben pedig kicserélem a váltórudazatot.Hátha így mánn nehezebb lesz szétakasztani! :D Meg ahogy hallom, az AC-ra is ráférne egy kis takarítás...... Tegnap este megfordult a fejemben, hogy lépek egy kisebb kört a körúton, de amíg kint álltunk Tomival a Jókain, éppen 3 rendőrautót is láttam, szal inkább csak szépen csöndben elgurultam a benyakútig pumpálni a kerekekbe mert azok full laposak votak, meg tankoltam a még nálam lévő 2e.ft-ból........ :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Csabi én megtankoltam, köszönet a K.O.M.A. töltőállomásnak :blush: és gyorsan bele is vertem 200km-t :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március5, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március5, 2007 Nem óhajtom lezúzni, és a gyári cuccoknak sem vagyok ellensége, mert remélme olyan ritkán kell benne alkotnom, mint anno a Swiftimben kellett. Apropó, Swift.Nem kellene Paja kocsikáját kicsit megreformálni?Pl. Ilyenre?? ;) ezen a Swiften az egyik legkirályabb OZ felni van :blush: Láttam már ilyet gsi és nagyon nagyot mutat.....meg is akartam venni de nem adták :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Elhoztam a ferdeszeműt.............. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Sok sikert hozzá! Remélem mielőbb le tudod cserélni egy olyanra amilyet kinéztél. (ezt most nem cinikus hangsúllyal mondom) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Sok sikert hozzá! Remélem mielőbb le tudod cserélni egy olyanra amilyet kinéztél. (ezt most nem cinikus hangsúllyal mondom) Rajta leszek! ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Tisztelettel bejelenteném, hogy a mai nappal megszületett a keresztfiam. Mészáros Attila Márk 4,20 kg ! 52 cm. Ha lesz kép róla akkor mellékelem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Tisztelettel bejelenteném, hogy a mai nappal megszületett a keresztfiam. Mészáros Attila Márk 4,20 kg ! 52 cm. Ha lesz kép róla akkor mellékelem. Drakula tesódéknak! ;) Apró helyzetjelentés a melóhelyről, hogy ma rükvertzben magam.Mindazállat..........Meg anyu benyelte a csekkedet! :D Úgyhpgy pálya 1000rel! :lol: Meg próbálkoztam az oridat szabira tolni, de nem fogadta el belépésnél a régi jelszavad.Én meg csak azt ismertem! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts