tomi023 Elküldve Február25, 2007 Elküldve Február25, 2007 Kacsero no para beszereljük Bazsinál :unsure: Wolfi te meg vegyél Vectrat :huh:
Kacsero Elküldve Február25, 2007 Elküldve Február25, 2007 Kacsero no para beszereljük Bazsinál :D TOMI! Nincs is para... :unsure: Majd infó kellene, hogy mely nap szerelünk Bazsinál... :huh: Látom, Udi mester, meg is szerezte a szerkezetet... ;) BITTEDANKE! :lol: :lol: :lol:
Udi Elküldve Február25, 2007 Elküldve Február25, 2007 Kacsero! Kemény menet volt 3 x kellett védett ajánlatot tennem, de a végén megnyertük! Szerintem még ennyiért is megéri.... :huh: Akkor jövőhétvégén találkozunk Bazsiéknál.... :unsure:
Kacsero Elküldve Február25, 2007 Elküldve Február25, 2007 Kacsero! Kemény menet volt 3 x kellett védett ajánlatot tennem, de a végén megnyertük! Szerintem még ennyiért is megéri.... :lol: Akkor jövőhétvégén találkozunk Bazsiéknál.... :huh: Igen, figyeltem az árverést... :lol: OKÉ, akkor majd, Bazsinál, az időpontot, meg majd megtudom... :unsure:
tomi023 Elküldve Február25, 2007 Elküldve Február25, 2007 majd megbeszélem vele de van egy G astra is :unsure:
warwolf Elküldve Február25, 2007 Elküldve Február25, 2007 Wolfi te meg vegyél Vectrat :huh: IgeniselnökÚr! :unsure:
Udi Elküldve Február26, 2007 Elküldve Február26, 2007 Kacseronak sikerült kapcsolókat is szereznem az ablakemelőkhöz és az e.tükörhöz... :unsure:
warwolf Elküldve Február26, 2007 Elküldve Február26, 2007 Én meg néztem ma egy jubileumi B Veki Caravant 2.0DTH v. I. ! :huh: Szép volt, anyuka hívta fel rá a figyelmem mert, hogy egy olyat el bírna képzelni családi autónak. Én meg rögvest kapát/kaszát ragadtam, aztán átnéztem.Első blikkre jól néz ki, csak más is licitál rá, de még nem döntötte el hogy mit akar. A biztonság kedvéért felhívtam az abban a ker.ben dolgozó emberemet, hogy inkább felém billenjen annak a képzeletbeli mérlegnek a nyelve.Biztos ami biztos. K.O.M.A. Rlz! :unsure:
Kacsero Elküldve Február26, 2007 Elküldve Február26, 2007 Kacseronak sikerült kapcsolókat is szereznem az ablakemelőkhöz és az e.tükörhöz... :huh: KÖSZI Udi! :unsure: Nagyon király...akkor 7végén beindulhat a szerelés... :lol:
warwolf Elküldve Február26, 2007 Elküldve Február26, 2007 KÖSZI Udi! :unsure: Nagyon király...akkor 7végén beindulhat a szerelés... :huh: Sikerált-e olyan övpárnákat szerválnod?
J0hnny Elküldve Február26, 2007 Elküldve Február26, 2007 Sikerált-e olyan övpárnákat szerválnod? Na mi van a vekivel?Összejön? Vagy odaküldjem az ukránokat? :unsure:
Udi Elküldve Február26, 2007 Elküldve Február26, 2007 Wolfi! BC van benne? Ha nincs akkor rakunk bele... :unsure:
J0hnny Elküldve Február26, 2007 Elküldve Február26, 2007 Wolfi! BC van benne? Ha nincs akkor rakunk bele... :unsure: Csak ne a Tomi kösse be! :huh:
Kacsero Elküldve Február26, 2007 Elküldve Február26, 2007 :huh: Sikerált-e olyan övpárnákat szerválnod? hát persze... :unsure:
J0hnny Elküldve Február26, 2007 Elküldve Február26, 2007 :huh: hát persze... :unsure: Apu!Ugye nekem is hozol vásárfiát? :lol:
warwolf Elküldve Február27, 2007 Elküldve Február27, 2007 Wolfi! BC van benne? Ha nincs akkor rakunk bele... :unsure: Asszem nincsen, de az a szitu, hogy aki előttem lefoglalózta, annak folyamatban van a hitele is már, és ha BAR listás, csak akkor jöhetek szóba én.Na már most erre nem lehet alapozni sajnos, úgyhogy az a gyanum, hogy ez a vonat elment.Ez van. :huh:
Gepard Elküldve Február27, 2007 Elküldve Február27, 2007 Ez nem jó hír. De hátha találsz még annál is jobbat.
paja Elküldve Február27, 2007 Elküldve Február27, 2007 Sajna jártunk így egy páran már, tudom ez téged cseppet sem vígasztal... :unsure: Kitartás... :huh:
warwolf Elküldve Február27, 2007 Elküldve Február27, 2007 Sajna jártunk így egy páran már, tudom ez téged cseppet sem vígasztal... :unsure: Kitartás... :lol: Rákérdeztem ma, valszeg elfogadták a tag hitelkérelmét, szal ez van. Amúgy nézegettem mostanság a mindenféle használtautó árakat úgy az interneten, mint a helyi kereskedésekben. Erősen úgy tűnik, hogy itt minden legalább 150-200e.ft-tal drágább, mint máshol.Vajh' miért van ez?? :huh: :lol:
mélykék76 Elküldve Február27, 2007 Elküldve Február27, 2007 ....Amúgy nézegettem mostanság a mindenféle használtautó árakat úgy az interneten, mint a helyi kereskedésekben. Erősen úgy tűnik, hogy itt minden legalább 150-200e.ft-tal drágább, mint máshol.Vajh' miért van ez?? :huh: :lol:.... Talán mert most akarsz kocsit venni :unsure:
paja Elküldve Február27, 2007 Elküldve Február27, 2007 Erősen úgy tűnik, hogy itt minden legalább 150-200e.ft-tal drágább, mint máshol.Vajh' miért van ez?? :unsure: :huh: Ez így igaz, a neten általában olcsóbbak az ótók.... :lol:
warwolf Elküldve Február27, 2007 Elküldve Február27, 2007 Talán mert most akarsz kocsit venni :unsure: Sajnos tudom, hogy éppen kezdődik a szezon........... :huh: Ez így igaz, a neten általában olcsóbbak az ótók.... :lol: ............úgyhogy nyalván nem az itteni kereskedőket fogom gazdagítani, asszem.De az is biztos, hogy kivárom, hogy elmenjen a fehér, aztán akcióba lendülünk.Elvégre nem hajt a tatár......... vagy ilyenek! :lol:
Kacsero Elküldve Február27, 2007 Elküldve Február27, 2007 Amúgy nézegettem mostanság a mindenféle használtautó árakat úgy az interneten, mint a helyi kereskedésekben. Erősen úgy tűnik, hogy itt minden legalább 150-200e.ft-tal drágább, mint máshol.Vajh' miért van ez?? :lol: :lol: Ezt már egy pár ismerősöm is mondta, hogy pl. a dunántúlon, vagy Miskolc&környékén, jóval olcsóbbak a verdák, mint nálunk kecsón... :lol: és ha az utat is hozzászámolod, még akkor is jóval olcsóbban lehet arra gépet találni... Gondolom ha arra kerül a sor, biztos lenne olyan aki elfuvarozna ócsó düzeles... :huh: :unsure:
Kacsero Elküldve Február27, 2007 Elküldve Február27, 2007 Apu!Ugye nekem is hozol vásárfiát? :unsure: És Te mit szeretnél kisfiam... :huh: :lol: :lol:
warwolf Elküldve Február27, 2007 Elküldve Február27, 2007 Gondolom ha arra kerül a sor, biztos lenne olyan aki elfuvarozna ócsó düzeles... :huh: :unsure: Még gyalog is képes vok nekiindulni, ha nincs más......... :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts