Joee Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Maradt is valami holnap estére? :unsure: :huh: :lol: Akkora a készlet, hogy még meg sem látszott a tegnap esti kóstolgatás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 köszi Wolfi a cuccot. :unsure: Szívesen.használd egészséggel. Ma elmentem megnézni hawer eladó G Astráját. Y17DT motorkód, szép piros Caravan.Kicsit furi hangja volt a gépnek.Én tudom, hogy a diesel traktor, de ez túltett azon.A másik pedig ami elvette a kedvem a géptől, hogy a kiegyenlítőben olajtrutyis volt a hűtőközeg.Ezt mondtam is ennek a töknek, de azt mondta, hogy ezt majd megoldom én.De nekem nem kell olyan verda, aminek a motorja meg volt már bontva.Főleg nem 1.9M-ért.Max. 1.6-ért.esetleg.......... Úgyhogy ez a gép Storno.Majd keresek másikat. Ja, meg kiszedtem az Astrából a beltéri neonokat is, meg levettem a kartervédőt.Most már csak remélem, hogy Joee bácsinak jó lesz a gépére. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 :unsure: :lol: :huh: http://www.freeweb.hu/myastra/images/coupe/video/219.jpg :lol: :lol: :D U.I.: mentségemre szóljon, hogy pályán történt! Na és UGYE, Német autópályán... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 Szívesen.használd egészséggel. Ma elmentem megnézni hawer eladó G Astráját. Y17DT motorkód, szép piros Caravan.Kicsit furi hangja volt a gépnek.Én tudom, hogy a diesel traktor, de ez túltett azon.A másik pedig ami elvette a kedvem a géptől, hogy a kiegyenlítőben olajtrutyis volt a hűtőközeg.Ezt mondtam is ennek a töknek, de azt mondta, hogy ezt majd megoldom én.De nekem nem kell olyan verda, aminek a motorja meg volt már bontva.Főleg nem 1.9M-ért.Max. 1.6-ért.esetleg.......... Úgyhogy ez a gép Storno.Majd keresek másikat. Ja, meg kiszedtem az Astrából a beltéri neonokat is, meg levettem a kartervédőt.Most már csak remélem, hogy Joee bácsinak jó lesz a gépére. :unsure: Tökéleteset nem fogsz találni vagy akkor évekig fogsz autót keresni! Ha ennek a kasztnija rendben van,akkor a mocit megoldjuk!Kap érte 1.5misit és kész! Viszont ma megint opel szervízzé vált az udvarom! :huh: Axxon kollega elhozta reggel a gépét,elmentünk vettünk hozzá cuccokat! Levegőszürő,olajszürő,olaj,gyertyák,kábelek hozzá stb. Udi mester is betoppant,ő kezelésbevette az alapjárati mocit.(köszi Udi a segítséget!) Leengedtem belőle az olajat,bár olajnak nem nevezném! :lol: Volt benne kb 2liter! Nem semmi kék füstöt nyomott az első indítás után,de határozottan jobb lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 Szívesen.használd egészséggel. Ma elmentem megnézni hawer eladó G Astráját. Y17DT motorkód, szép piros Caravan.Kicsit furi hangja volt a gépnek.Én tudom, hogy a diesel traktor, de ez túltett azon.A másik pedig ami elvette a kedvem a géptől, hogy a kiegyenlítőben olajtrutyis volt a hűtőközeg.Ezt mondtam is ennek a töknek, de azt mondta, hogy ezt majd megoldom én.De nekem nem kell olyan verda, aminek a motorja meg volt már bontva.Főleg nem 1.9M-ért.Max. 1.6-ért.esetleg.......... Úgyhogy ez a gép Storno.Majd keresek másikat. Ja, meg kiszedtem az Astrából a beltéri neonokat is, meg levettem a kartervédőt.Most már csak remélem, hogy Joee bácsinak jó lesz a gépére. :unsure: Ha diesel fronton segítség kell csak szolj ..... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 Viszont ma megint opel szervízzé vált az udvarom! :huh: Ilyenre lehet, hogy jöv.7végén is sor fog kerülni, ha megjön addigra az ablakemelőm, meg a tükröm... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 Ha diesel fronton segítség kell csak szolj ..... :huh: :lol: Nekem is vannak tapasztalataim motor generálban :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 Ilyenre lehet, hogy jöv.7végén is sor fog kerülni, ha megjön addigra az ablakemelőm, meg a tükröm... :unsure: Ablakemelőt nem vállalom,a tükör ok! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 Ablakemelőt nem vállalom,a tükör ok! :unsure: Tomi mondta, még a multkor, hogy az sem okoz gondot a KOMA Szervizcsapatának :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 Tomi mondta, még a multkor, hogy az sem okoz gondot a KOMA Szervizcsapatának :unsure: Bazsi és ő tuti berkaják secc perc alatt,de én egyedül nem merném bevállni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 Bazsi és ő tuti berkaják secc perc alatt,de én egyedül nem merném bevállni! OKÉs! Csak össze kellene szervezni a csapatot! :lol: Én innen nem igazán tudom... :huh: Meg a Te udvarod, úgyis olyan KOMA-s... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 OKÉs! Csak össze kellene szervezni a csapatot! :lol: Én innen nem igazán tudom... :lol: Meg a Te udvarod, úgyis olyan KOMA-s... :unsure: Részletkérdés! :huh: De Bazsinál a meleg garázs jobb így télen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 Részletkérdés! :lol: De Bazsinál a meleg garázs jobb így télen! jah...hogy ott még tééél van ?! :huh: pedig itt épp azon gondolkoztam, hogyha jövök vissza, felrakom a nyári papucsokat, mert itt már szinte tavasz van...( +15-17 fok) :lol: De nekem mind1, hol csináljuk... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 Ha diesel fronton segítség kell csak szolj ..... :huh: :lol: Köfi mindenkinek, de egyenlőre csak tervek vannak.Először menjen el a fehér, aztán meglátjuk, hogy mit akarok.Egy biztos, anyukának még mindig nem tetszik a Caravan 5let, szal lehet, hogy alkut kell kötnöm vele etéren.Aztán majd meglátjuk....... :unsure: Még bármi lehet........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 Kacsero! Én inkább ezt venném meg a helyedben: http://www.vatera.hu/elekktromos_ablak_opelhez_20059926.html Ha érdekel szóljál, mert mai napon lejár az aukció. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 Kacsero! Én inkább ezt venném meg a helyedben: http://www.vatera.hu/elekktromos_ablak_opelhez_20059926.html Ha érdekel szóljál, mert mai napon lejár az aukció. :lol: UDI! Köszi, de én már megvettem EZT!! :unsure: De végül is, ha jobb az amit Te linkeltél, akkor üsd le azt, és majd ezt amit én vettem, majd megpróbálom eladni! Én nem igazán értek hozzá, de bízok a SZAKTUDÁSOD-ban! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 anyukának még mindig nem tetszik a Caravan 5let, Én meggyőzöm! Nálunk pont fordítva volt, a Peti coupét akart volna...... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZAG Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 Gepárd! Grtatulálok,és sok egészséget,az egész családnak!! Kacsero! Amit Udi mutatott,az jobb mert gyárihoz hasonló,amit te vettél szerintem gyengébb minőség... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 Ja, meg kiszedtem az Astrából a beltéri neonokat is, meg levettem a kartervédőt.Most már csak remélem, hogy Joee bácsinak jó lesz a gépére. :unsure: Akkor itt az idő, és be kell jelentkezek Gubacsi-hoz, hogy felszerkessze :huh: Mennyibe van egy ilyen meló KB? Mert így hó végén..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 Gepárd! Grtatulálok,és sok egészséget,az egész családnak!! Kacsero! Amit Udi mutatott,az jobb mert gyárihoz hasonló,amit te vettél szerintem gyengébb minőség... Rég láttunk errefelé cartárs! :unsure: Pénteken ha ráérsz gyere el egy meetre La Verde pizzériához! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 Kacsero! Amit Udi mutatott,az jobb mert gyárihoz hasonló,amit te vettél szerintem gyengébb minőség... Köszi...már le is lett zsírozva... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 Tegnap bekerültek a rugók, elég kalács lett :unsure: Köszönet érte Wolfinak :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZAG Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 Rég láttunk errefelé cartárs! :unsure: Pénteken ha ráérsz gyere el egy meetre La Verde pizzériához! ;) Lehet,hogy jövő hét péntekjén elbírok menni,persze ha nem köveztek meg!! :huh: :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 Tegnap bekerültek a rugók, elég kalács lett :unsure: Köszönet érte Wolfinak :lol: Elvileg csak pár anyát kell felheggesszen a bölcsőre, így sztem nem sokba fog fájni.......max. 3e. Sztem.......... Én meggyőzöm! Nálunk pont fordítva volt, a Peti coupét akart volna...... :lol: Ez sajnos nem ilyen 1Xű..... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 Lehet,hogy jövő hét péntekjén elbírok menni,persze ha nem köveztek meg!! :huh: :lol: :lol: :lol: :D Mert miért kellene?? :unsure: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts