Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
neked régi van nekem meg új vagy elnéztem :huh:

Katalógusról! :unsure:

Viszem jöv7 végén a legújjabb katalógusokat! :

> DTS 2007<-> D&W <-> PREMIO TUNING <->RIEGER 2007<

Elküldve
Katalógusról! :unsure:

> DTS 2007<-> D&W <-> PREMIO TUNING <->RIEGER 2007<

RIEGER 2007-et tudsz ugy hozni hogy meg is veszem ?

Elküldve
Ez van baszki a jo csajok csokolommal koszonnek a suliban :unsure:

:huh: :lol: :lol:

El tudom képzelni!

"Csokolom Robi bácsi!"

és összesúgnak a hátad mögött: "Tudod ő az,aki a 11/C-ben számtek órán lealázott mindekit CS-ben!" :lol:

Elküldve

D&W

Ez engem is érdekel majd, mert valszeg van benne sportülés, aztán klasszisokkal olcsóbb, mint amiket itthon lehet kapni........

Úgyhogy gyere csak gyere! :unsure:

Elküldve
:unsure: :huh: :lol:

El tudom képzelni!

"Csokolom Robi bácsi!"

és összesúgnak a hátad mögött: "Tudod ő az,aki a 11/C-ben számtek órán lealázott mindekit CS-ben!" :lol:

Olyan csak egyszer volt de latom mely nyomot hagyott benned :lol:

Elküldve
!A páhi speciál szakasz állat volt! :unsure:

Azt én is szeressem.... :huh:

Gratulálunk Gepardéknak!!!! Remélem, nemsokára majd nekünk is lesz ilyen tündéri babánk. :lol:

Elküldve

Ma végképp lelombozódtam.Lekerült a sportdob az Astráról.Klassz csöndes, meg minden, meg azért megy úgy mint korábban, de tök gáz volt, hogy a benyakúton frankón ráindítottam a járó motorra, lévén nem hallottam.......... :unsure:

Az új tulaja persze örült, mindazállat nekije........ (Kullai Karesz)

Elküldve

nyugi :unsure:

veszel egy 1.6os klimás, kombit amit szolidan lefóliáztatsz, hogy mégjobb legyen és néha belegyömöszölöd a családot

hülyegyerekezni meg ott a korza :huh:

az ilyen v6-okat meg hasonlókat szerintem felejtsd el mert fölösleges pénzkidobás

Elküldve
nyugi :huh:

hülyegyerekezni meg ott a korza :lol:

Biza! :unsure:

az ilyen v6-okat meg hasonlókat szerintem felejtsd el mert fölösleges pénzkidobás

Hát igen.

A feelingen kívül semmi észérv nem szól mellettük......A feelingelés meg dáága........ :lol:

Elküldve

Tegnap láttam egy érdekes kis járgányt a tuningbolt előtt.Árulják.Caterham, vagy v.mi ilyesmi.Jópofa kis műszer volt, és az ára is jobb volt, mint egy Smarté.Talán 650e.-t kértek érte.......

Ha jól emléxem.Flóra persze rögtön mondta, hogy vegyük meg. :unsure: A legszebb, hogy kismotoros jogsival is lehet vezetni, és 500ccm-es diesel motor hajtja.A max.speedlimit pedig 70km/h....

Jobb ,mint egy motor!!!!Szerintem.Főleg esőben. :huh:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.