warwolf Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Mi ez spal? de nem gyári az biztos: Van ám gyári is meg itthon is meg leht venni ezt a fajtát ami csak lefelé teker rendesen. De természetesen segítünk profin beszerelni. Az élettartam lesz a kérdés...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Mi ez spal? de nem gyári az biztos: Van ám gyári is meg itthon is meg leht venni ezt a fajtát ami csak lefelé teker rendesen. Azt nem tudom, hogy spal-e, meg hogy gyári-e. Gondoltam, hogy otthon is lehet kapni, meg azt is hogy gyári is van, na de az MENNYIÉRT is??? :huh: De természetesen segítünk profin beszerelni. A segítséget meg előre is köszönöm, majd még esetleg, BÖHÖM cartárssal kellene konzultálni, elektromos bekötés ügyében... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Meg jelezném, hogy arra a másik pár övpárnára még vevő lennék!Tudod, beszéltünk róla!!! :unsure: ezzel kapcsolatosan megy PÜ! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Itt 17e korul van egy utangyartott szett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 nem kívánok versenyezni senkivel, de Spal Uni kit 2 ablakos 8925.- De én akkor is a gyárit javaslom, az astrákban is az van és jó ugye Astrások? :unsure: Nekem is az volt benne. Apropo adtak hozzá vakdugót a kurbli helyére? Böhöm segíteni fog. K.O.M.A. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Hol is kaphato ez az univerzalis 8k-ert ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február19, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február19, 2007 Komolyan mondom Norbi ennyit egy első bálozó szőke liba nem rinyál,mint Te! :lol: Nem b@zmeg,elejtettük,megkarcoltuk és az udvaron fociztunk vele!Jézusom ember! :unsure: :lol: és még nem is láttál engem bútorvásárlás/válogatás közben :lol: szal rendben legyen nekem, mert lemegyek vidékre rendet rakni :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 és még nem is láttál engem bútorvásárlás/válogatás közben :huh: szal rendben legyen nekem, mert lemegyek vidékre rendet rakni :unsure: :lol: Holnap küldöm a cuccokat, szal lehet vizualizálni! :lol: Aztán meg ha tessik, és karcmentes, akkor a többit megbeszéljük. :D Ebként most kaptam az infót, hogy Gepárd 2X is apuka lett, a kislánya pedig 2950g-mal, és 49cm-rel érkezett. Apa, és lánya jól vannak! :lol: Úgyhogy 1000Gratula!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Az első képek a kis tündérről: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Az első képek a kis tündérről: http://www.gallery.site.hu/d/1757204-1/Hajnalka_002.jpg http://www.gallery.site.hu/d/1757207-1/Hajnalka_007.jpg :huh: Hát biza' anyukája lánya!! :unsure: Legyetek jók, és vigyázzatok rá! Jó babázást nektek!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Köszi, köszi. Reméljük a hétvégén már hazajöhetnek. Most iszonyat boldog vagyok, csak nem tudom leírni mennyire. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Köszi, köszi. Reméljük a hétvégén már hazajöhetnek. Most iszonyat boldog vagyok, csak nem tudom leírni mennyire. Ugye, hogy ugye?Tündérek ezek a kis manók, és figyeld meg, hogy sokkal több türelmed, és rutinod lesz majd hozzá, mint az első gyerkőchöz volt.Nálunk legalább is így van.Csak közben Flóra hipp-hopp megnőtt.Most fogsz szembesülni vele, hogy Ricsi milyen nagy gyerek már........ A benti dolgokkal pedig ne törödj, és ne is gondolj rá.Ma is érdekes dolgok voltak.Nemtudom.Lehet, szét kellene majd nézni, ha nem változnak a dolgok...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Kis plusz infó a gyerkőchöz. Császárral jött, mert a lába volt a kijárat felé. Timit reggel bevittem NST-re, az eredmény alapján be kellett feküdnie. Minden okés hazamentem és leültem reggelizni. 11:47-kor Timi hív, hogy viszik szülni. Kaja "elrak",átöltöz, lemegy, padlógáz, és 12 előtt pár perccel már fent is voltam a 4.-en. A liftnél taliztam Timivel, már vitték a műtőbe. Végülis minden rendben volt, és ők is jól vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Holnap küldöm a cuccokat, szal lehet vizualizálni! :huh: Aztán meg ha tessik, és karcmentes, akkor a többit megbeszéljük. :lol: Ebként most kaptam az infót, hogy Gepárd 2X is apuka lett, a kislánya pedig 2950g-mal, és 49cm-rel érkezett. Apa, és lánya jól vannak! :lol: Úgyhogy 1000Gratula!!!!! hova küldöd?Kihez?Küld el a bankszámla számodat priviben és akkor elutalom a pénzt. Gepárdnak meg gratulálok :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Gratulálunk :huh: Jó egészséget kívánink... :unsure: ...a mézest meg mihamarabb behűtöm.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Gratula a bebihez :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Gratulálok Gepárd! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Hol is kaphato ez az univerzalis 8k-ert ? TSS Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Gratula Gepárdéknak, szép kis tündérkéhez!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február19, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február19, 2007 Inkább azt mond meg, hogy kell-e az ültetőrugó a kartervédővel egyetemben, mert délután felraktam a Duenre, aztán idáig éppen 5 :unsure: ímélt kaptam, hogy megvennék. Szóval? Ha telefonszámot is írtál akkor egészítsd ki azzal, hogy sms-re nem válaszolsz....volt olyan bevarrtzsebes aki küldött egy sms-t 3 kérdéssel.....nem tudom mit várt, azt hogy majd visszagépelem neki a válaszokat? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Garutala a bébihez! :unsure: Dénes & Zsóóóó Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Hajnalka,aki majdnem hajnalban jött! :huh: Gratula a porontyhoz Pisti!!!Jól lehetett hallani a mai hívásodban,hogy örülsz!Tényleg gratula! :lol: Jah és nekem is van jóhírem!Megvan a müszaki 2évre!Ezer THX Losinak a segítségért! :unsure: Tök jót autóztam ma Kiskörösig,napfény,zene,senki sehol az utakon!A páhi speciál szakasz állat volt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 GRATULÁLUNK "GEPÁRD" CSALÁDNAK!!!! Joee & Reni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Az első képek a kis tündérről: http://www.gallery.site.hu/d/1757204-1/Hajnalka_002.jpg http://www.gallery.site.hu/d/1757207-1/Hajnalka_007.jpg :huh: PISTI, GRATULÁLOK! Nektek,sok boldogságot és örömöt az új családtaghoz, Neki meg sok egészséget! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Ezer THX Losinak a segítségért! :unsure: Semmiség volt! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts