Speed Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 Szerintetek? 8200ccm-es chopper??? :huh: :lol: :lol: Boss Hoss BHC-3 502 (8200 ccm) Ezek az amerikaiak őőőőőrültek!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 Nah' ma este megint kivonultak a tuning hiénák! :huh: Elég öblös hangja van Kiskasza XE-jének! :unsure: A kutyákat meg elintézte a sexció sintére! :lol: Jelentem 0:15 körül mentem hazafelé és a kutyák meglettek! :lol: Mindkettő megvan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Szerintetek? 8200ccm-es chopper??? :huh: :lol: :lol: Boss Hoss BHC-3 502 (8200 ccm) Ezek az amerikaiak őőőőőrültek!!! :unsure: Ez aztan komoly, 500loero bazki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Kia-téma: nekem csak a terepjáróik tetszenek. :unsure: Jöhentne egy kicsi Frontera sport is, ha ingyen odaadná nekem valaki. Bár amennyit én terepen járok...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Szerintetek? 8200ccm-es chopper??? :unsure: :huh: :lol: Boss Hoss BHC-3 502 (8200 ccm) Nem véletlen az elnevezés Varacskos vaddisznó(BOSSHOSS)! 200kmerenként meg mehet tankolni bele..pénz van , ötlet is van..nállunk meg csak ötlet.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Nah', ma 1-2 dolog uninstallálódott az Astrából.Úgy mint toronymerevítő, ültetőrugók, tükrök (special THX by Morgó!!!), hátsó lámpák, Angel, hátsó spoiler, csomagtérneonok(special THX by Johnny), holnap pedig visszakerül az eredeti km.óra, kiugrik a BC kapcsolóstól, és lekerülnek a lökhárítók is. Totál beszürkül majd az autó.Azért sajnálom, mert hűséges társ volt.Talán hiba volt anno 4 éve nem kombit venni :huh: ...............Nagy hiba!!! :unsure: De némi öröm az ürömben, hogy elég sok kiszedett cucc elkelt már.Szal legalább v.mit visszakapok majd az autó elképzelt árához képest. Ja, amúgy amit kinéztem kék G Caravant, na azt a Morgó egyik kollégája megvette.Olasz import volt a gép.Szal talán nem is baj.....Jobban szeretnék itthoni autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Ez aztan komoly, 500loero bazki :unsure: Valamelyik csatin volt egy műsor (Discovery, Spectrum, NGC, a fene tudja...) és abban volt benne ez a gép is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február17, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február17, 2007 Nah', ma 1-2 dolog uninstallálódott az Astrából. ugye nem ejtettetek el és nem karcoltatok meg semmit? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 ugye nem ejtettetek el és nem karcoltatok meg semmit? :huh: Ezek szerint döntöttél már? :lol: :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 ugye nem ejtettetek el és nem karcoltatok meg semmit? :unsure: Mint a szemünk fényére....... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 ugye nem ejtettetek el és nem karcoltatok meg semmit? :unsure: Komolyan mondom Norbi ennyit egy első bálozó szőke liba nem rinyál,mint Te! :lol: Nem b@zmeg,elejtettük,megkarcoltuk és az udvaron fociztunk vele!Jézusom ember! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Komolyan mondom Norbi ennyit egy első bálozó szőke liba nem rinyál,mint Te! :lol: Nem b@zmeg,elejtettük,megkarcoltuk és az udvaron fociztunk vele!Jézusom ember! :unsure: :lol: Inkább azt mond meg, hogy kell-e az ültetőrugó a kartervédővel egyetemben, mert délután felraktam a Duenre, aztán idáig éppen 5 :huh: ímélt kaptam, hogy megvennék. Szóval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Inkább azt mond meg, hogy kell-e az ültetőrugó a kartervédővel egyetemben, mert délután felraktam a Duenre, aztán idáig éppen 5 :unsure: ímélt kaptam, hogy megvennék. Szóval? Maradok a GSi rugóknál,mert így is sz@rul állok anyagilag!De az biztos,hogy nem erős autó kell,hanem kanyarodni kell tudni! :huh: Élmény volt a sárga szusist alázni!Szegény srác! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Maradok a GSi rugóknál,mert így is sz@rul állok anyagilag! Oks. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Oks. :unsure: Csinálj inkább belőle pénzt,aztán veszünk egy ilyet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Csinálj inkább belőle pénzt,aztán veszünk egy ilyet! Megakistökömet...... Ha MV6-ot akarnék venni, megvenném Koriét.Az legalább 100, hogy rendben volt tartva...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Megakistökömet...... Ha MV6-ot akarnék venni, megvenném Koriét.Az legalább 100, hogy rendben volt tartva...... :unsure: Ahogy Gaben mondta: ebben boldog lehet a tököd! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Máté fiam szavaival " mi gótez" ?... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Ma jelentős előrelépések történtek a gyáriságos visszalakítás felé.Kiskasza felajánlotta, hogy csináljuk nála, és Udi, valamint Johnny is aktívan részt vett a műveletben.Jelenleg az Astra úgy néz ki, mint amikor 4 évvel ezelőtt megvettem.Még a kipuff vár uninstallra, valamint beltéri neonokat kell kiszednem. Viszont a nagy igyekezetben sztem elfelejtettük visszatekerni a km.spirált, mert az óra nem ment, aztán a compi ezt zokon is vette.Olykor leállt, meg küldött hibajelet is. Úgyhogy ha kipunnyadtam magam az ebéd után, visszarakom. Kicsit sajnálom a szép ótómat............úgy nemkicsit. :huh: De ha nincs más megoldás, akkor ez van. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Kicsit sajnálom a szép ótómat............úgy nemkicsit. :lol: De ha nincs más megoldás, akkor ez van. :huh: Hát tényleg kár azért a szép ótótért... :lol: De a család az fontosabb... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Vettem ma 1 ILYET! :huh: Persze abba bízva, hogy a KOMA szervíz csapata,segít majd beszerkezteni az autómba! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Vettem ma 1 ILYET! :lol: Persze abba bízva, hogy a KOMA szervíz csapata,segít majd beszerkezteni az autómba! :unsure: Klassz.De ez gyári?? Vagy sem? Meg jelezném, hogy arra a másik pár övpárnára még vevő lennék!Tudod, beszéltünk róla!!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Vettem ma 1 ILYET! :huh: Persze abba bízva, hogy a KOMA szervíz csapata,segít majd beszerkezteni az autómba! :unsure: Na attól nem kell fosni!Gyorsan szétkapjuk a géped! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Na attól nem kell fosni!Gyorsan szétkapjuk a géped! :unsure: vazze...nem csak szétszedni kell,hanem össze is kell rakni, úgy, hogy ez a kütyü is benne legyen és működjön... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Vettem ma 1 ILYET! :huh: Persze abba bízva, hogy a KOMA szervíz csapata,segít majd beszerkezteni az autómba! :unsure: Mi ez spal? de nem gyári az biztos: Van ám gyári is meg itthon is meg leht venni ezt a fajtát ami csak lefelé teker rendesen. De természetesen segítünk profin beszerelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts