Kacsero Elküldve Február12, 2007 Elküldve Február12, 2007 Vagy van itt is board computer cuccli! http://cgi.ebay.at/MID-Bordcomputer-Opel-V...1QQcmdZViewItem Üdv Dénes nem is E-Bay függő... :unsure: :huh: ...Ha mégsem, tudod, hogy Kacsero hazahozza amit rendelsz! :lol: Persze, ha a posta időben meghozza...de tényleg rajtam nem múlik, ami jön azt viszem... :lol: ha nyergesvontatóval közlekedne, az is megtelne, nem? :lol: :D na azért ott még nem tartunk, de igyekeznek a Cartársak, hogy sose menjek "üres" autóval haza... ;) :)
warwolf Elküldve Február12, 2007 Elküldve Február12, 2007 Multkor a CS.-n ment a csevej, hogy a Bravo-ba jó a Marea projektoros lámpája, de akciósan is v.mi 17-8e. péézre jött ki/stück. Rákerestem az Ebayen, aztán betoltam a linket.Néztek is nagyot, de bizalmatlanok voltak, és kérdezték, hogy szoktam-e innen vásárolni.Aztán mondtam, hogy nálunk a klub innen öltözteti az autóit szinte! :unsure: :huh: :lol:
berlina Elküldve Február12, 2007 Elküldve Február12, 2007 enyém enyém enyém enyém enyém enyém enyém !!!!!!!!! http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...em=200076237150 klafffffaaaaaaaa!!!! enyém!
warwolf Elküldve Február12, 2007 Elküldve Február12, 2007 enyém enyém enyém enyém enyém enyém enyém !!!!!!!!! http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...em=200076237150 klafffffaaaaaaaa!!!! enyém! Ez v.mi szado/mazo kellék? :huh: :unsure: :lol: :lol: :lol:
berlina Elküldve Február12, 2007 Elküldve Február12, 2007 kell ez vkinek 4euroért? CD-Wechsler Marke: Sony Model: CDX-616 RMS in Watt pro Kanal: 100 Anzahl Kanäle: 2-Kanal Artikelzustand: Gebraucht http://cgi.ebay.de/Sony-Wechsler-Magazin-1...1QQcmdZViewItem
berlina Elküldve Február12, 2007 Elküldve Február12, 2007 ja, de inkább mazo tenetudnád tte jöhettek hozzám motorcseréni, van minden ami kell
J0hnny Elküldve Február12, 2007 Elküldve Február12, 2007 Ez v.mi szado/mazo kellék? :huh: :unsure: :lol: :lol: :lol: Harang tartó! :D ;) :)
berlina Elküldve Február12, 2007 Elküldve Február12, 2007 majdnem harangnyelvtartó hogy egész pontosak legyünk
Kacsero Elküldve Február12, 2007 Elküldve Február12, 2007 kell ez vkinek 4euroért? PLUSz 5 euró a postaköltség, ha jól látom... :unsure: :huh:
berlina Elküldve Február12, 2007 Elküldve Február12, 2007 a harangtartó mellett elfér, null eur postakltsg
J0hnny Elküldve Február12, 2007 Elküldve Február12, 2007 majdnem harangnyelvtartó hogy egész pontosak legyünk :unsure: :huh: :lol: Puncipöcöktartó!
berlina Elküldve Február12, 2007 Elküldve Február12, 2007 na fejezzük be a horrorshowt, még úgymaradok
warwolf Elküldve Február12, 2007 Elküldve Február12, 2007 ja, de inkább mazo tenetudnád tte jöhettek hozzám motorcseréni, van minden ami kell Zsirááf!!!Az az igazi lazaság! :unsure:
berlina Elküldve Február12, 2007 Elküldve Február12, 2007 azis van, de enélkül sérülhet a lakk pár perce a németeknél fölkínált vki egy barkácsmentes sibedás voyage-t + egy négyajtósat ötszázért a kettőt meghalok hihetetlen csak a voyage háromszor annyit ér látatlanba namindegy kaparom tovább a gittet
berlina Elküldve Február13, 2007 Elküldve Február13, 2007 az a CD tár nem is Cd tár, csak a belseje, önmagában nem ér semmit, főleg nem 4 eurót. (rákerestem, hogy kellene kinéznie)
warwolf Elküldve Február13, 2007 Elküldve Február13, 2007 Az eladó alkatrészek/tuning cuccokba tettem pár dolgot.Lehet rá jelenkezni.......... Az uccsó lökést az adta meg, hogy ma annyiért elvitték volna az első lámpákat, mint amennyiért én vettem.Asszem vissza is hívom a srácot.
warwolf Elküldve Február13, 2007 Elküldve Február13, 2007 Az eladó alkatrészek/tuning cuccokba tettem pár dolgot.Lehet rá jelenkezni.......... Az uccsó lökést az adta meg, hogy ma annyiért elvitték volna az első lámpákat, mint amennyiért én vettem.Asszem vissza is hívom a srácot. Közben fejlemények voltak, ugyanis hívott egy emberke, hogy holnap megnézné a gépet, és ha jó és meg tudunk 1ezni, akkor elviszi.Hm..........
tomi023 Elküldve Február14, 2007 Elküldve Február14, 2007 Közben fejlemények voltak, ugyanis hívott egy emberke, hogy holnap megnézné a gépet, és ha jó és meg tudunk 1ezni, akkor elviszi.Hm.......... Wolfi: inkább fogd meg a vevőt, látom már nagyon szabadulnál. Inkább engedj kicsit mint ne vigye el, hisz eladó! De akkor már nem az lesz a baj, hogy miért nem jelentkezik senki, hanem, hohy miért ilyen olcsón adtam :unsure: Nekem is ez volt , 1.5 alatt nem akartam adni, és aztán 1,2-ért ment el.
warwolf Elküldve Február14, 2007 Elküldve Február14, 2007 Wolfi: inkább fogd meg a vevőt, látom már nagyon szabadulnál. Inkább engedj kicsit mint ne vigye el, hisz eladó! De akkor már nem az lesz a baj, hogy miért nem jelentkezik senki, hanem, hohy miért ilyen olcsón adtam :huh: Nekem is ez volt , 1.5 alatt nem akartam adni, és aztán 1,2-ért ment el. A helyzet ennyire nem vészes, mert az autó listaára 1.057M, ha kiszedek minden tuning cuccost belőle.A kiszedett cuccosokból pedig az előzetes közvéleménykutatás szerint kb. 180-200e.ft-ot tudnék kiárulni, ami sztem nem egy rossz perspektíva............ Éppen ezért nem akarok tőle mindenáron szabadulni. :unsure:
ivannorbi Elküldve Február14, 2007 Elküldve Február14, 2007 Szevasztok! Szoktatok még rendszeres összeröffenést tartani (pl: CP)? Mostanában nem járok annyit a fórumon (főleg nem minden topikban) :huh: , és most hirtelen nem találtam erről infót. Lehet, hogy a jövő hétvégén megyek Szarvasra, és ha lenne egy tali, esetleg benéznék ebbe az aktív szekcióba! Ez nem 100%, eddig kb.50 :unsure: .
J0hnny Elküldve Február14, 2007 Elküldve Február14, 2007 Szevasztok! Szoktatok még rendszeres összeröffenést tartani (pl: CP)? Mostanában nem járok annyit a fórumon (főleg nem minden topikban) :huh: , és most hirtelen nem találtam erről infót. Lehet, hogy a jövő hétvégén megyek Szarvasra, és ha lenne egy tali, esetleg benéznék ebbe az aktív szekcióba! Ez nem 100%, eddig kb.50 :unsure: . Minden péntek 19:30!
ivannorbi Elküldve Február14, 2007 Elküldve Február14, 2007 Minden péntek 19:30! Köszi! :huh: Ha úgy alakul, akkor még jelentkezek :unsure:
J0hnny Elküldve Február14, 2007 Elküldve Február14, 2007 Köszi! :huh: Ha úgy alakul, akkor még jelentkezek :unsure: Címet adjak?GPS-hez!
warwolf Elküldve Február14, 2007 Elküldve Február14, 2007 Nem várok tovább, akinek kell v.mi a gépből, szóljon.........
J0hnny Elküldve Február14, 2007 Elküldve Február14, 2007 Nem várok tovább, akinek kell v.mi a gépből, szóljon......... Nem vitte el a gyerek? Most azon agyalok mi is kellene hirtelen! :unsure:
Recommended Posts