Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nem hiszem, hogy a vérmintának kellene döntő bizonyítéknak lenni abban, hogy kinyírt két ártatlant.

Ezen a szinten, ahol ezek az emberkék mozognak, mindent ki lehet csűrni/csavarni jogilag.Tudod, nincs vesztett per, csak béna ügyvéd.

Bezzeg ha v.mi hozzánk hasonló humanoid csinálta volna ugyanezt......... :unsure: Már régen gyorsított eljárással elküdtek volna bennünket 15 évre egy mozigépészképző tanfolyamra.......... :huh:

Elküldve

erről beszéltem a múltkor:

www.shchip.hu

bp. XI. Etele út 67.

203-7375

203-7376

PIII 9900 Ft-tól

17" monitor 5000 Ft-tól

99-ben voltam náluk utoljára, akkor még PI-es gépeket árultak....

Elküldve

Boldog szülinapot kívánok Máritnak!!!!!!!!!! :unsure: :huh:

Tegnap Wolfi segítségével megérkezett a lámpácskám. Hétfőn szerelik be. Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy áll majd a kocsinak....

Még 1x köszönet Csabának is. :lol:

Elküldve
Tegnap Wolfi segítségével megérkezett a lámpácskám. Hétfőn szerelik be. Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy áll majd a kocsinak....

Még 1x köszönet Csabának is. :unsure:

Nagyon szívesen, remélem jó lesz... :huh:

Elküldve

Még 1x köszönet Csabának is. :huh:

Nicsak nicsak... csak nem angyali dolgokról van szó Edit? :unsure:

Elküldve

Én meg bocsi, hogy nem voltam MEETen, de elutaztunk, aztán egész 7végén fűrészeltem........gyümifákat.

Meg találkoztam Corsarulez cartársnővel, meg láttam a már korábban emlegetett QP-t, meg egy Calibrát is.utóbbi jelenleg az egyetlen Kiskőrösön.Szépen meg van optikázva, meg a hangja is elárulja, hogy 16V. :unsure:

Elküldve
Még a nyáron!KOMA szervíz összeugrott egy nagy-közös zserelésre! :unsure:

Csinálhatnánk máskor is ilyet! :lol:

Vectra BC?

Még pár funkció nem tökéletes :huh:

Elküldve
Paja!

A következő BC bekötés a tiéd lesz....kezdheted összeszedni a cuccokat! :lol:

Már megvolt minden, de a Tomi beépítette a kormánykapcsolót... :unsure: Magának... :huh:

Na sebaj , majd csak szerez a K.O.M.A. 1-et... :lol: :lol:

Elküldve

BC-s kormánykapcsolóról van szó, lehetőleg 5 ajtós. Tehát hátsó ablaktörlős.... :unsure:

De igazándiból ez legyen a Tomi dolga....Ő kérte el az enyémet.... :lol: :lol: :huh:

Elküldve
Nicsak nicsak... csak nem angyali dolgokról van szó Edit? :unsure:

Nem, de nagyon szép csillogó-villogó szem lett! Kissé megszenvedtek vele a szervízben, de megérte! :huh:

Képek nemsokára.....

Elküldve
Nem, de nagyon szép csillogó-villogó szem lett! Kissé megszenvedtek vele a szervízben, de megérte! :unsure:

Képek nemsokára.....

UGY. dolgoknak mindig ez az átka, de legalább jól néz ki!Ha mégsem, tudod, hogy Kacsero hazahozza amit rendelsz! :huh:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.