ENDYKA Elküldve Február6, 2007 Elküldve Február6, 2007 haladtam.......rendesen.Amikor végre haza értem, volt 1féle szaga a kocsinak, fék/kupufogó, miegymás! :huh: A Kecsói MadMax!! :lol: Ilyenkor persze még 1 :unsure: -t se látni! :lol:
warwolf Elküldve Február6, 2007 Elküldve Február6, 2007 Ilyenkor persze még 1 :unsure: -t se látni! :huh: Szted utol tudott volna érni?Amilyen bambák voltak ma a népek, tuti, hogy összetörték volna a gyalogkakukkjárágányt......... :lol: :lol: :lol:
ENDYKA Elküldve Február6, 2007 Elküldve Február6, 2007 Vannak ilyen napok Pesten is: múlkor azon röhögtünk, hogy ha nem figyelek eléggé, legalább 1 tucat magyar "navahót" tűzhettem volna a kocsi elejére..sokan akartak a kerekem alatt végezni, mint a macskák bagzáskor :unsure: :huh:
berlina Elküldve Február6, 2007 Elküldve Február6, 2007 tenap visszahívtak :unsure: megvan a főnöki engedély mehetek válogatni karosszéiaelem maradványokat a márkekerbe!! srácok törjétek a verdát ne sajnáljátok, tudjak miből válogatni!!! hatalmas segítség ez nekem, ha találok olyan formát, amit nem kézzel kell kikalapálni, csak kivágom kis alakítás és már serceghet is a hegesztő thx márkaker!!!
berlina Elküldve Február6, 2007 Elküldve Február6, 2007 ja : tegnap villamosoztam az új sárgával ehhh hogy gyorsul! apppppám!! ahogy megindul a megállóból az a hatalmas test kíváncsi lennék egy gyorsulásra mondjuk Trabi ellen (azonos terhelés mellett: 1 fő sofőr) háát lehet a Trabi maradna hátul
J0hnny Elküldve Február6, 2007 Elküldve Február6, 2007 Banyek, jöttem ma haza melóból, de előtte elugrottam egy helyre.Hát még egnnyi kib @szott birkát az úton.......1Xűen hihetetlen.Nem elég, hogy gyök2vel mennek, de irányjelzőt sem használnak.1Xűen röhej.Sikerült is felQrnom magam agyilag, szal én azért haladtam.......rendesen.Amikor végre haza értem, volt 1féle szaga a kocsinak, fék/kupufogó, miegymás! :unsure: Pontosan velem is ez volt ma! Két eset! 1.A nagy posta melett parkoltam a kisutcában,a mistral pc bolttal szemben.Kiakartam állni a parkolóból.Tolattam ki és megtörtént velem ugyanaz,mint multkor ugyanitt.Beteszem hátramenetbe a cégest,írányjelző ki és nagyon lassan elkezdem tolni ki a farát!Ugye csak tükörből látok ilyenkor,mert bódés a ford!Erre megáll mögöttem egy mutyukis 30 körüli fószer és nyomja a dudát és mutogat nekem,hogy miért nem figyelek??? Tükörben figyeltem,aztán gondoltam egyet és kiszálltam!Letekeri az ablakot és ordít nekem,hogy miért nem figyelek?Kérdeztem tőle,hogy szerinte én a bódé mügöl hogyan láthatnám őt?Meg egyébként is kresz szerint én úgy emléxem jobbról érkező tolató járműnek alapesetben elsőbbsége van!Anyázott még párat és nagygázzal elment. 2.Ma jötem be meló után a kápolna utcán.A kuti butik után a munkácsy utca sarkánál ugye kiraktak egy balra kanyarodni tilos táblát!Egy csaj ment előttem,ő volt az első a lámpánál,én utána,mögöttem pedig a rend őrei! :lol: Csaj megállt a munkácsy sarkánál,feltartotta az egész sort és írányjelző balra!Elöször vártam,aztán villantottam!Semmi!Pici duda!Semmi!Nagyon jól tudta a csaj,hogy ott nem lehetne balra menni!Erre csak megindult balra,de ekkor már lépett ki mögülem a zsaru az octáviával és kék villogóval utána!Azt hiszem egy életre megtanulta a csaj,hogy ott nem megyünk balra! :huh:
warwolf Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 de ekkor már lépett ki mögülem a zsaru az octáviával és kék villogóval utána!Azt hiszem egy életre megtanulta a csaj,hogy ott nem megyünk balra! :huh: Mostanság amúgy elég aktívak a rend őrei Kméten............ :unsure:
paja Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Ahogy olvasgatom a hsz.-okat örülök, hogy már nem sofőrként dolgozom. 10 éve egész más volt a helyzet... :unsure: A mostani munkábajárás is épp elég macera néha...(nem a távolság a gond, kb. :2km...) Inkább a későnkelés okoz gondot. :huh:
Udi Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Nálunk is igen aktívak a rend őrei...viszont olyan irattartóm amit nem tudnak szó nélkül hagyni, dicsérik! :unsure:
warwolf Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Nálunk is igen aktívak a rend őrei...viszont olyan irattartóm amit nem tudnak szó nélkül hagyni, dicsérik! :lol: S, még ŐK kérnek elnézést! :huh: Ebként voltam ma egy Sonkaporta nevű helyen, a piac, Piaristák felöli oldalában.Nagyon durva kaják vannak ott.Finomabbnál finomabb falatok. Úgyhogy ha v.ki szereti a hasát, ne habozzon!!Bár nem olcsó, de amit vettem, az piszok finom volt........... :unsure:
corsarulez Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Jó az a kép, ahol ellepik az Opelek az utcát! :unsure: :huh: A szomszédok tuti nem mernek kötekedni Wolfiékkal....
J0hnny Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Jó az a kép, ahol ellepik az Opelek az utcát! :huh: :lol: A szomszédok tuti nem mernek kötekedni Wolfiékkal.... A család ha összegyűlik nem tűri a beszólást!Vagy különben lófejet kap az ágyába! :unsure:
Sziszi Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 GEPRAD: Vazze te nem latsz kora reggel :huh: Lanchidnal villogtam veszettul de se kep se hang :unsure:
J0hnny Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 GEPRAD: Vazze te nem latsz kora reggel :huh: Lanchidnal villogtam veszettul de se kep se hang :unsure: Te reggel kinyitod a szemed? :lol:
Gepard Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Hát reggel is volt, meg esett is (én meg este mostam kocsit), meg az orvoson gondolkodtam, hogy merre is találom a rendelőt (gyerekorvos N.o.-ban van, a helyettest kerestem), meg valaki villantott hogy elsőbbséget ad, és örültem hogy haladok. Persze nem figyeltem arra, hogy ki ül épp szemben a másik kocsi volánjánál. De valami fekete autó rémlik.
warwolf Elküldve Február8, 2007 Elküldve Február8, 2007 A család ha összegyűlik nem tűri a beszólást!Vagy különben lófejet kap az ágyába! :unsure: Petipapagály! :huh: :lol: :lol:
Gepard Elküldve Február8, 2007 Elküldve Február8, 2007 Kollega mesélte tegnap, hogy elment a céges movano-val tankolni. A száz literes tankba sikerült 96 liter üzemanyagot tölteni, miközben a shopban a szexújságokat lapozgatta. Fizetéskor meg nézett nagyot, hogy benyát rakott a dízelbe. :unsure: Még szerencse, hogy szemben van az Opel kereskedés ahova áttolták, és kimosták a tankot. :huh: :lol: :lol: :lol:
Kacsero Elküldve Február8, 2007 Elküldve Február8, 2007 Kollega mesélte tegnap, hogy elment a céges movano-val tankolni. A száz literes tankba sikerült 96 liter üzemanyagot tölteni, miközben a shopban a szexújságokat lapozgatta. Fizetéskor meg nézett nagyot, hogy benyát rakott a dízelbe. :huh: Még szerencse, hogy szemben van az Opel kereskedés ahova áttolták, és kimosták a tankot. :lol: :lol: :lol: :D na vazze...ezen most jó röhögtem... ;) :) :P az idióta... Gondolom ez az Ő sara....96 lityi benya... :unsure:
ENDYKA Elküldve Február8, 2007 Elküldve Február8, 2007 na vazze...ezen most jó röhögtem... :huh: :lol: :lol: az idióta... Gondolom ez az Ő sara....96 lityi benya... :unsure: Remélem volt annyi eszük, hogy felfogják 1 hektós hordóba..hisz ilyen lightosan dízeles benya bőven megfelelő a benyásban..
warwolf Elküldve Február8, 2007 Elküldve Február8, 2007 Frankó volt ez a mai nap.Délután sétáltunk a családdal, és a Centrumnál 16 fok volt....... :unsure:
Sziszi Elküldve Február8, 2007 Elküldve Február8, 2007 Hát reggel is volt, meg esett is (én meg este mostam kocsit), meg az orvoson gondolkodtam, hogy merre is találom a rendelőt (gyerekorvos N.o.-ban van, a helyettest kerestem), meg valaki villantott hogy elsőbbséget ad, és örültem hogy haladok. Persze nem figyeltem arra, hogy ki ül épp szemben a másik kocsi volánjánál. De valami fekete autó rémlik. jaja fater fekete C3-masaval voltam.
Sziszi Elküldve Február8, 2007 Elküldve Február8, 2007 Frankó volt ez a mai nap.Délután sétáltunk a családdal, és a Centrumnál 16 fok volt....... :unsure: Erdekes ez az idojaras en is epp neztem ma.
J0hnny Elküldve Február8, 2007 Elküldve Február8, 2007 Erdekes ez az idojaras en is epp neztem ma. Agyaltam is azon,hogy feldobom a nyári papucsokat!
Recommended Posts