ENDYKA Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 köszi srácok... :lol: :huh: Szegény Maci! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 köszi srácok... :lol: :huh: Ebként ez a hozzászólásösszevonásos dolog pedig..........oly' kevés hsz. születik mostanság, hogy tényleg kár összevonni.Maci nem ellened beszélek ne érts félre, de tényleg kár........... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 köszi srácok... :huh: :unsure: Nem veled van a baj,de pl ilyen apróság miatt nem nyúlnék bele a fórumba!Ha objektíven nézem pl a debreceni topikokban bőven volna mit "alakítgatni",ha nagyon lelkessen nekiállnék modolni!Szal remélem érted,nem Veled van a baj,hanem meg kell találnod az egészséges egyensúlyt mikor kell belenyúlnod a fórumba! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 1x nyúltam bele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 1x nyúltam bele... Hiba volt! :unsure: :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 nem kicsit, nagyon... kövezzetek meg! válallom! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 "Apa!Megint itt van az a sok opel-es huligán!" :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Semmi kül. ! :lol: Ezek csak a hawerek! :huh: Beugrottak, mert éppen erre jártak! :lol: Ugye....... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Mikor történt ez a kis buli a Pillangón..? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Mikor történt ez a kis buli a Pillangón..? Még a nyáron!KOMA szervíz összeugrott egy nagy-közös zserelésre! :unsure: Csinálhatnánk máskor is ilyet! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Mikor történt ez a kis buli a Pillangón..? Ha jól emléxem, akkor még augusztusban! Nagyon nyár volt! Az ótókon még a nyári felszerelés is látszik! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Csinálhatnánk máskor is ilyet! :lol: Félő, hogy ott, ilyen többet nem lesz.De Tominál míg tart a tél bármi lehet! :lol: Meg Feri gépe is lassan összeáll, ott is jó lenne kicsit kotnyeleskedni....... :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Ma voltam kint a Dugárnál... :unsure: Csináltatni akartam első lököst a gépre. Erre közölta főnök, hogy erre a tipusra nincs és nem is csinálnak! ha esetleg hozok anyagot azt felrakják meg színre fujják, de ennyi... Ajánlotta a Mária Krt-on az új tuning boltot, hogy ott kapok, de az c@r minőség... :huh: Szóval azt hiszem, hogy egyenlőre marad a gyári állapot! Vagy, ha valaki esetleg tud valakit aki még ilyennel foglalkozik, akkor az ne tartsa magába, hanem szóljon... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Ma voltam kint a Dugárnál... :unsure: Csináltatni akartam első lököst a gépre. Erre közölta főnök, hogy erre a tipusra nincs és nem is csinálnak! ha esetleg hozok anyagot azt felrakják meg színre fujják, de ennyi... Ajánolotta a Mária Krt-on az új tuning boltot, hogy ott kapok, de az c@r minőség... :lol: Szóval azt hiszem, hogy egyenlőre marad a gyári állapot! Vagy, ha valaki esetleg tud valakit aki még ilyennel foglalkozik, akkor az ne tartsa magába, hanem szóljon... :lol: Ebay, ill. odakünn nézz szét.Azért ém is nyitva tartom majd a szemem! :D Jah, meg szólok majd Demónak is! :lol: Ő tööbbet lát! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Ebay, ill. odakünn nézz szét.Azért ém is nyitva tartom majd a szemem! :lol: Jah, meg szólok majd Demónak is! :lol: Ő tööbbet lát! :huh: E-bay-on nézgettem már, de elég húzós - 200€ fölötti árak vannak!Meg ugye azt is csak fel kell rakatni+ színrefújjás... Meg legtöbbért személyesen kell elmenni, ami megint csak nem naon megoldható...:lol: De azért nézgelődök...hátha... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Szerdától drágul a benya, holnap megyek tankolni. Ja és azt hiszem este-du. 5 körül legurulok a malomba mosatni, és vaxolni, meg fotózni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Szerdától drágul a benya, holnap megyek tankolni. Ha egy full tankot nézek 250Ft miatt rohanni? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Ha egy full tankot nézek 250Ft miatt rohanni? :unsure: Nekem már az alján lötyög úgyis úgyis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Ja és azt hiszem este-du. 5 körül legurulok a malomba mosatni, és vaxolni, meg fotózni. Ha 6 óra körül ott leszel még, lehet, hogy legurulok arra... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Félő, hogy ott, ilyen többet nem lesz.De Tominál míg tart a tél bármi lehet! :D Meg Feri gépe is lassan összeáll, ott is jó lenne kicsit kotnyeleskedni....... :huh: :unsure: Nem elfelejteni, hogy nálam is van ám egy akna! ;) Ajánlotta a Mária Krt-on az új tuning boltot, hogy ott kapok, de az c@r minőség... :lol: Szóval azt hiszem, hogy egyenlőre marad a gyári állapot! Vagy, ha valaki esetleg tud valakit aki még ilyennel foglalkozik, akkor az ne tartsa magába, hanem szóljon... :lol: A Mária körúton már nincs bolt! :lol: (vagy hol jártál, hogy sz@r a minőség? Dugárnál nem hinném, hogy sz@arabb lenne) A Kopaszék nyitottak ott, de csak decemberben volt ott, januártól a Jókai utca közepén van a bolt. Nézz be hozzájuk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Nem elfelejteni, hogy nálam is van ám egy akna! :lol: A Mária körúton már nincs bolt! :lol: (vagy hol jártál, hogy sz@r a minőség? Dugárnál nem hinném, hogy sz@arabb lenne) A Kopaszék nyitottak ott, de csak decemberben volt ott, januártól a Jókai utca közepén van a bolt. Nézz be hozzájuk! Én csak a Dugárnál jártam, és Ő mondta, hogy ott van a Kopaszék boltja, de amit ott kapok az c@r minőségű... :unsure: meg én nem is értek annyira hozzá, hogy megálapítsam, hogy milyen a minősége... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Én csak a Dugárnál jártam, és Ő mondta, hogy ott van a Kopaszék boltja, de amit ott kapok az c@r minőségű... :unsure: meg én nem is értek annyira hozzá, hogy megálapítsam, hogy milyen a minősége... :huh: 1. a Dugár nem tudja ezek szerint, hogy hol van 2. mivel konkurencia, nyilván fikázza! :lol: Szerintem érdemes lenne megnézned és nem másnak hinni! Ha tetszik és van nekik veszel, ha nem akkor nem! :lol: A semminél feltehetően több a valami! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Nem elfelejteni, hogy nálam is van ám egy akna! :lol: Thx, de nem az én gépemről van szó!Feri rakja lassan össze a gépét.Tegnap már nagy csuszmákolás volt, előkészítés föstésre..... A Corsámon már csak ilyen "alatta fetrengős " /"mellette térdelős" dolgok vannak! :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Ha 6 óra körül ott leszel még, lehet, hogy legurulok arra... :huh: Erős a gyanúm, hogy akkor még ott leszek. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Banyek, jöttem ma haza melóból, de előtte elugrottam egy helyre.Hát még egnnyi kib @szott birkát az úton.......1Xűen hihetetlen.Nem elég, hogy gyök2vel mennek, de irányjelzőt sem használnak.1Xűen röhej.Sikerült is felQrnom magam agyilag, szal én azért haladtam.......rendesen.Amikor végre haza értem, volt 1féle szaga a kocsinak, fék/kupufogó, miegymás! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts