Speed Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 A Tormásiéknál meg a SAAB logo-t tépte le a szél! Az elektromos kábelen lengett egy SAAB 9.5 és egy 9.3-as felett! :unsure: :huh: úgyhogy... ott is volt izgalom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 A Tormásiéknál meg a SAAB logo-t tépte le a szél! Az elektromos kábelen lengett egy SAAB 9.5 és egy 9.3-as felett! :unsure: :huh: úgyhogy... ott is volt izgalom! :lol: Hát az biztos, hogy érdekes időjárás volt ma..........Nem baj, hogy vége van.Amúgy napközben néztem, hogy volt, amikor 10.5 fok volt, és viharos erejű szél.....korekt......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Hát az biztos, hogy érdekes időjárás volt ma..........Nem baj, hogy vége van.Amúgy napközben néztem, hogy volt, amikor 10.5 fok volt, és viharos erejű szél.....korekt......... :unsure: Ez a kettő nyilván együtt jár... a melegfront érkezése... a két légáramlat találkozása okozta a szelet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Ez a kettő nyilván együtt jár... a melegfront érkezése... a két légáramlat találkozása okozta a szelet. + a napsütés, ahogy melegítette a földet, és onnan is volt légmozgás...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 hi mennyibe lehet egy fűtött lamdaszonda? (egy akármilyen) kéne valami co tester itthonra, kivi vagyok mennyibe lenne építeni egyet? lambdaszonda mér +kicsi memory+kicsi proci+progi+néhány led és már mutatja is a lambdaértéket ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Kedves Barátaim! Engedjétek meg, hogy a figyelmetekbe ajánljam azt a szenzációs ismeret terjesztő oldalt, melyet egy kollégám mutatott nekem ma délután! :huh: www.tangamania.hu Tutira jó site! :lol: Jo ez a site csak sok rajtuk a ruha :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Ahogy voltunk ma sétálni kisebbik jányommal, a Noszlopy parkból jólláthatóan égett v.mi sűrű fekete füsttel a régi Baumax környékén............ :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Ahogy voltunk ma sétálni kisebbik jányommal, a Noszlopy parkból jólláthatóan égett v.mi sűrű fekete füsttel a régi Baumax környékén............ :huh: Közben kiderült.........a Kurucz krt.-on kigyulladt a hűtőház.........úgy nemkicsit......... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 :lol: Közben kiderült.........a Kurucz krt.-on kigyulladt a hűtőház.........úgy nemkicsit......... :huh: Na jah...én is most hallottam a Juve.... rádióban :unsure: 4 emeletes épület...és nem naon tudják eloltani :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 :huh: Na jah...én is most hallottam a Juve.... rádióban :unsure: 4 emeletes épület...és nem naon tudják eloltani :lol: Kkf.házáról is jöttek autók, 3. fokú kiemelt riasztás volt........szal tuti korekt kis lángok lehetnek/lehettek........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Volt állítólag pukkanás is... :unsure: Természetesen a Bácsvíz biztosítja az oltáshoz a kellő vízmennyiséget... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Mi is figyeltük a melóhelyről, hogy mi az a nagy fekete füst. Azt hittük, megint felgyújtották a felüljáró melletti dzsindzsást, néhány autógumival együtt. De ez így még sokkal rosszabb, elég sok cucc akadhat ott ami meggyulladva akár mérgező is lehet. Szigetelőanyagok, stb... Volt állítólag pukkanás is... :unsure:A pukkanás a portásunk fülkéjében is megrezegtette az ablakokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Az épület bontás alatt állt éppen... egyébként a robbanást mi is hallottuk a Bankban. (és biza mögöttem is megrezzent az ablak!) Szóval nem kicsi volt! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Az épület bontás alatt állt éppen... egyébként a robbanást mi is hallottuk a Bankban. (és biza mögöttem is megrezzent az ablak!) Szóval nem kicsi volt! :unsure: Timi meg itthon hallotta. Az pedig légvonalban 2.5 km. Persze a ktv híreiben erről nem beszéltek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Timi meg itthon hallotta. Az pedig légvonalban 2.5 km. Persze a ktv híreiben erről nem beszéltek. Én kint voltam kerekegyházán túl és még ott is felfigyeltem rá!!! Azt hittem fiaink röködnek és átlépték a hanghatárt,mert pont olyan hangja volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Timi meg itthon hallotta. Az pedig légvonalban 2.5 km. Persze a ktv híreiben erről nem beszéltek. Abban lehet, hogy nem, de van még ember, aki KTV-néz??? :unsure: :huh: Viszont az RTL Klub-on a hiradóban tudósítottak róla! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Mostanában ugye a céges Golffal szállok... és tegnap este - kb. 1 hét után - újra csapattam egyet a QP-val. Hát apááám! :huh: Ismét megállapítottam, hogy ez az igazi autó! :lol: Teljesen kész vagyok a Golf-tól, hogy nem megy sehova! Ez az 1,4-es moci... naggggyon hurka!!! :unsure: (75 LE!) :lol: csak gondoltam elmesélem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Mostanában ugye a céges Golffal szállok... és tegnap este - kb. 1 hét után - újra csapattam egyet a QP-val. Hát apááám! :lol: Ismét megállapítottam, hogy ez az igazi autó! :lol: Teljesen kész vagyok a Golf-tól, hogy nem megy sehova! Ez az 1,4-es moci... naggggyon hurka!!! :unsure: (75 LE!) :lol: csak gondoltam elmesélem... :D Corsa vs. Astra.........dettó! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Teljesen kész vagyok a Golf-tól, hogy nem megy sehova! Ez az 1,4-es moci... naggggyon hurka!!! :unsure: (75 LE!) Nem véletlen, hogy nem VR6-os mocival szereltet kaptál.. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Corsa vs. Astra.........dettó! :huh: Ez másoknak biztos nagyképűségnek tűnik... De Wolfi, Te vágod, hogy miről beszélek! :unsure: :lol: Nagyon-nagyon nehéz egy erősebb autóról visszaszokni egy gyengébbre! Úgy gondolom, hogy az 1,8-tól már nekem is csak felfelé vezet az út! :lol: (pedig még ez sem erős autó) Nem lehet visszalépni! :lol: (ha jól megy minden, akkor következő egy 2003-2004 körüli TQP lesz! :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Ez másoknak biztos nagyképűségnek tűnik... De Wolfi, Te vágod, hogy miről beszélek! :unsure: :huh: Nagyon-nagyon nehéz egy erősebb autóról visszaszokni egy gyengébbre! Egyáltalán nem hangzik annak, ismerem az érzést..........meg sztem még sokan mások is........ (ha jól megy minden, akkor következő egy 2003-2004 körüli TQP lesz! :lol:) Na erre a projektre kivi leszek.Majd ha aktualizálódik a dolog, akkor egy bővebb beszámolót légyszi......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Nagyon-nagyon nehéz egy erősebb... visszaszokni egy gyengébbre! Na én a cigivel voltam így: piros marcsáról vissza az aranyra.. :unsure: persze már 3éve nem dohányzom Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Én kint voltam kerekegyházán túl és még ott is felfigyeltem rá!!! Azt hittem fiaink röködnek és átlépték a hanghatárt,mert pont olyan hangja volt! Na itt az igazság, semmilyen robbanás nem volt a Kurucz Krt.-on. "Fiaink röködtek" és túl alacsonyan vágták neki... :unsure: tehát hangrobban ás volt... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Na itt az igazság, semmilyen robbanás nem volt a Kurucz Krt.-on. "Fiaink röködtek" és túl alacsonyan vágták neki... :unsure: tehát hangrobban ás volt... :huh: Na igen,csak tudod ez nekik itt bács megye felett szigorúan tiltva van! Sőt az egész ország területén! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Na meg ez a röpködéses durranásos dolog is eléggé érdekes, hogy pont egyszerre volt. Nem mintha nem hinném, csak felettébb érdekes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts