Kacsero Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Tél van wzze.S, ez murvára nem téli időjárás...V.ki nagyon elqrt v.mit...... Ezek szerint oda még nem ért el... :unsure: Itt keményen tél van vazzee...tegnap este óta egyfolytában esik a hó, és már van vagy 14-15 cm! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 ..... esett éjszaka is.Szal esélytelen, hogy le tudjam fényképezni az Astrát végre.......... :unsure: Tudom ajánlani ebben az esetben a "majom" parkolóban a mosót, és utánna lehet is fényképet készíteni, ott frissiben... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Ha itt is elkezd esni a hó murvára megfognak majd lepődni és káosz lesz! Csak azt nem tom,hogy külföldön is miért lepődnek meg a hóesésen? :unsure: Január van!Mit vártak?Pálmafát és banánszoknyát? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Január van!Mit vártak?Pálmafát és banánszoknyát? :huh: Eddig működött........ :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Wolfi! Corsa A alkatrészek....csak neked csak most....:unsure: http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...mp;s=2334&a Közben beszéltem a fickesszel, és kértem tőle egy motortéri váltórúdmozgató mechanikát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 :lol: 400. OLDALT IS MEGKEZDTÜK!!! :lol: Ha itt is elkezd esni a hó murvára megfognak majd lepődni és káosz lesz! Csak azt nem tom,hogy külföldön is miért lepődnek meg a hóesésen? :huh: Ki lepődött meg külföldön? :lol: Itt pl. elég rendesen fel vannak készülve, még a járdákat, és kerékpárutakat is takarítják... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 :lol: 400 OLDALT IS MEGKEZDTÜK!!! :lol: Ki lepődött meg külföldön? :huh: Itt pl. elég rendesen fel vannak készülve, még a járdákat, és kerékpárutakat is takarítják... :unsure: A híradóban más jött le...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 A híradóban más jött le...... :huh: Hm... én azt nem tudom, hogy máshol mi van, én az itteni ( AUGSBURG) helyzetről írtam! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Hm... én azt nem tudom, hogy máshol mi van, én az itteni ( AUGSBURG) helyzetről írtam! :unsure: Oks.Szal azt írják, hogy meg vannak lepődve, meg minden, meg van aki már egy napja megy Svájc felé............és még nem ért oda, a hó pedig 15cm, és meg is marad, mert fagyni fog.Hátígyhát. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Oks.Szal azt írják, hogy meg vannak lepődve, meg minden, meg van aki már egy napja megy Svájc felé............és még nem ért oda, a hó pedig 15cm, és meg is marad, mert fagyni fog.Hátígyhát. :lol: THX, az infót! :unsure: Itt is akkora a hó, vagyis 15 cm körüli, és minusz van rendesen( -5) :huh: Remélem,a jövő7 végére már mindenütt járható lesz az út, mert szeretnék időben hazaérni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Reggel csk sikerült megszivatni magam.Úgy ítéltem meg, hogy kevés a hó az autón, szal könnyen le tudom majd söpörni, mielőtt elindulnék melózni.Igen, ez idáig teljesen okés is volt, csak alatta szépen rá volt fagyva, úgyhogy melengettem a gépet v. 10 percen keresztül, mire érdemileg ki tudtam látni az ablakon.Úgyhogy most kicsit ugyan, de sikerült elkésni a melóhelyről...... :unsure: Gratuláltam magamnak.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Még egy apróság....... Nincs véletlenül v.kinek olyan képe az Astráról, ahol rajta van már a Rial kerekem?Ha igen, legyen kedves kűggye el mélben, mert kellene! :huh: Ém ugyanis nem fotóztam le vele.......... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Reggel csk sikerült megszivatni magam.Úgy ítéltem meg, hogy kevés a hó az autón, szal könnyen le tudom majd söpörni, mielőtt elindulnék melózni.Igen, ez idáig teljesen okés is volt, csak alatta szépen rá volt fagyva, úgyhogy melengettem a gépet v. 10 percen keresztül, mire érdemileg ki tudtam látni az ablakon.Úgyhogy most kicsit ugyan, de sikerült elkésni a melóhelyről...... :unsure: Gratuláltam magamnak.... :huh: Én akkor gratulálnék magamnak, ha beérnék időben, de átlagban akkor szoktam kiállni a garázsból :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Nagy kihaltságosság van itten....... :D Voltam ma este kocsit mosatni.Tök poén volt, ahogy a szárításkor az autó tetejéről röpködtek a felszakadó jégtáblák!Tisztára mint egy katasztrófafilmben! :lol: :lol: :lol: Holnap reggelig biztos tiszta marad az ótó! :huh: Mert már jó lenne körbefotózni. Na meg vettem invertert a PC Mastersben.Nem volt éppen óccsóságos, mert 1300ft-ért adták darabját.De legalább addig jó lesz remélem, míg elkél az autó...... Ha elkél egyáltalán.Mondjuk az árból pl. nem szándékozom engedni.Beszéltem egy kollégával, és az alap 98'-as gépeket adja 1.15M-ért.Szal az 1.2M teljesen reális.... Így ahogy van.. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 400. OLDALT IS MEGKEZDTÜK!!! Bezzeg a Gsi-sek! :unsure: Wolfi, arra a piros vasdarabra továbbra is igényt tartok. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Wolfi, arra a piros vasdarabra továbbra is igényt tartok. :lol: Ezek szerint még mindíg nem sikerült szerezni? :unsure: Gondolom a toronymerevítőről van szó :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Igen arról. Egyelőre nincs még, de mostanában nagyon nem is keresgéltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Boldog szülinapot kívánok Endrének! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Még egy apróság....... Nincs véletlenül v.kinek olyan képe az Astráról, ahol rajta van már a Rial kerekem?Ha igen, legyen kedves kűggye el mélben, mert kellene! :huh: Ém ugyanis nem fotóztam le vele.......... :unsure: Találtam a blitz-s képek között egyet. Itt van külön a link mert átméretezi a fórum. Van még 2 db de azok szerintem nem annyira jók Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Boldog szülinapot kívánok Endrének! :huh: Csatlakozom! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Én is boldog szülinapot kívánok! Csabinak meg köszönöm a segítséget!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Találtam a blitz-s képek között egyet. http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...an/25603736.jpg Itt van külön a link mert átméretezi a fórum. Van még 2 db de azok szerintem nem annyira jók Köszönöm!!!!!! Amúgy voltunk ma Tomival megtanulmányozni azt a G Astrát, amit kinéztem.Felírtuk az alvázszámát, megnéztük a szervízkönyvét, eltekintve attól, hogy a bal eleje sérült volt, rendben van az autó.Elfogadható a kilóméter, a belső állapot, és a motor is szépen beszél.Z16XE amúgy.Szóval, szerintem...........majd hitel ügyben beszélek Speeddel is, mert Tmi ŐT ajánlotta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Lehet lemaradtam valamiről,de nem dizelt szerettél volna venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Lehet lemaradtam valamiről,de nem dizelt szerettél volna venni? Nem meri bevállalni szerintem,de lehet hogy ugyanúgy meglepődne mint Te,hogy nem is olyan rossz az a düzel a sok tévhit ellenére! :unsure: Vagy csak annyival drágább a düzel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Lehet lemaradtam valamiről,de nem dizelt szerettél volna venni? Volt egy ilyen lehetőség is Kiskőrösön, de ott nem számolták volna be az Astrát.Itt pedig egész tűrhető árakról volt szó az első körben.Majd kiderül.Bár kétségelen, hogy a Diesel takarékosabb, de nem térülne meg az a +, amennyivel többért meg tudnám venni.Így marad benzines front! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts