Sziszi Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 allatul nez ki nagyon ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Jól mutatna alatta a rohadó 256-os opel fék. :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Jól mutatna alatta a rohadó 256-os opel fék. :unsure: :huh: Már akinek rohad! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Na ja, hat meg egy dobfek :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Na ja, hat meg egy dobfek :lol: Miért, pirosra festve vagy, olyan tárcsafék utánzat lyuggatott műanyag tárcsát ragasztva rá mutat azért valamit... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 nem tudtam mire vagyok képes úgyhogy ma reggel hisztiztem ,5 Mb-tal túlléptem a sávom, ezért fizetnem kell cash-ben ;) :) :P :angry: de én nem akarok a netért fizetniiii... én csapágyat akarok!!!! mit!? csapágyszetttttettt!!!! :unsure: :huh: :lol: :lol: :lol: :D nem tudom röhögök-e vagy sírok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 de én nem akarok a netért fizetniiii... én csapágyat akarok!!!! mit!? csapágyszetttttettt!!!! :unsure: :huh: :lol: :lol: :lol: :D nem tudom röhögök-e vagy sírok.... Nemlátomazösszefüggést............. :angry: :) :P Egyébként egész hidegecske volt ma reggel.Sztem olykor már csúszott is.Pl. egy idióta taxis kis híján nekem, amikor a Jókairól kanyarodott be a Kadára.Széép zöld Renyója volt a 19-es fajtából, és olyan nagy sas vagy rigó, vagy veréb volt a géptetőjén a csoffadt autóján......... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 nem tudtam mire vagyok képes úgyhogy ma reggel hisztiztem ,5 Mb-tal túlléptem a sávom, ezért fizetnem kell cash-ben ;) :) :P :angry: de én nem akarok a netért fizetniiii... én csapágyat akarok!!!! mit!? csapágyszetttttettt!!!! :unsure: :huh: :lol: :lol: :lol: :D nem tudom röhögök-e vagy sírok.... huvazze te is jo anyagot szivsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 huvazze te is jo anyagot szivsz :unsure: :huh: :lol: :lol: :lol: Zolinál mindig gyorsan hat.............és folyamatosan szívódik fel! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 Wolfi! Corsa A alkatrészek....csak neked csak most....:unsure: http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...mp;s=2334&a Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 Wolfi! Corsa A alkatrészek....csak neked csak most....:unsure: http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...mp;s=2334&a Thx! :huh: A CS.-ról ismerem a srácot, de egyenlőre most nem kell semmisem........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 Egyébként egész hidegecske volt ma reggel.Sztem olykor már csúszott is.... Igen, megjött a tél, vagyis ITT már , reggel óta esik a hó, :huh: most hagyta kicsit abba... :unsure: Reggel még csak +2 fok volt, de délutánra lement minuszba, és ami nappal leesett az ótóra az oda is fagyott rendesen :lol: ,lehetett kapirgálni! Szerencsére az utakon egyenlőre nem maradt meg, kb 2-3 centi ami maradandó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 Igen, megjött a tél, vagyis ITT már , reggel óta esik a hó, :huh: most hagyta kicsit abba... :unsure: Reggel még csak +2 fok volt, de délutánra lement minuszba, és ami nappal leesett az ótóra az oda is fagyott rendesen :lol: ,lehetett kapirgálni! Szerencsére az utakon egyenlőre nem maradt meg, kb 2-3 centi ami maradandó... Köszönjük az időjárásjelentést a szó a stúdióé! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 Köszönjük az időjárásjelentést a szó a stúdióé! :unsure: Látom illik Rád az avatarod... :lol: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 Látom illik Rád az avatarod... :D :unsure: :huh: :lol: :lol: :lol: Jól van Kicsi Én! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 :huh: :lol: :lol: Jól van Kicsi Én! :lol: csak össze ne vessz magaddal... a végén még a megyeiben a IX. emeleten találunk Rád! :unsure: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 :lol: csak össze ne vessz magaddal... a végén még a megyeiben a IX. emeleten találunk Rád! :unsure: :lol: :lol: Nagyon vágod,hogy ott mi van! :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 Nagyon vágod,hogy ott mi van! :huh: :unsure: Na jah, már nem emléxel? A múltkor is onnen kellett Téged kihozni! :lol: :lol: De majd legközelebb a K.O.M.A. eü-sét küldöm érted... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 Na jah, már nem emléxel? A múltkor is onnen kellett Téged kihozni! :unsure: :huh: De majd legközelebb a K.O.M.A. eü-sét küldöm érted... :lol: :lol: Nemááá Apu!Te gyere!Jól eltudsz vegyülni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 allatul nez ki nagyon ! A minap nézegettem én is ezeket a képeket! Nagyon-nagyon patent! :lol: Mondjuk nem semmi az sem, ahogy a chopper-en állt a képeken! Azért mekkorát mutat, hogy nincs küllő, szinte nincs felni sem... csak a levegőben "lóg" az autó vagy a motor! :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 Nagyon vágod,hogy ott mi van! :huh: :unsure: Jobban vágja, mint én :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Kicsit későn keltem ma, (5:45) és jól rákészültem, hogy fázni fogok amíg be nem melegszik a gép.Erre mikor kimentem, szabályosan melegem volt.A fene sem érti ezt az időjárást.Ja, és persze, hogy esett éjszaka is.Szal esélytelen, hogy le tudjam fényképezni az Astrát végre.......... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 hát te meg brit lettél folyton az idöjárással foglalkozol Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 hát te meg brit lettél folyton az idöjárással foglalkozol Tél van wzze.S, ez murvára nem téli időjárás...V.ki nagyon elqrt v.mit...... Amúgy a brittet kikérem magamnak!Engem senki ne zárjon be egy szigetre....... :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Az előbb húzott el a melóhely felett egy ilyen: Máris szebb a napom tőle.......... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts