Gepard Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Biztos kötetlen a munkaidő. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 meg még azt akarom tudatni a világgal, h ha most vennék új autót nyugdíjjas lennék mire veterán lenne. ez az igazi lehúzás! Meg kell venni, nem menni vele egy métert se, aztán majd 40 év múlva eladni. Akkor csillagászati értéke lesz! :) (ha még lesz akkor benzin, vagy fizetőképes kereslet.... :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Meg kell venni, nem menni vele egy métert se, aztán majd 40 év múlva eladni. Akkor csillagászati értéke lesz! :) na meg persze, hermetikusan tárolni, hogy ne egye meg az "idő vasfoga"... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 mi van vazze... reggel nem mész dolgozni, hogy még fent vagy :lol: :) És te? :) :) Biztos kötetlen a munkaidő. :) Eddig is az volt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Csak mackó felső vagy alsó is? Ár kb? ketté akarsz fűrészelni? Szóljál? Vagy ezt most mire véljem? :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 ááá az nem buli, nem menni vele egy métert se egy Manta mai vásárlóértékre számítva akkoriban 6 millió Ft körül volt. ma kettő újat vagy újértékűt kapni 6 milláért. de ugyanez van B Commo-val is 4000 Euro-ért kapni egy 50e-t futottat, 81-ben 50ezerrel nem 8000 márka lett volna de nem is 12000 DM. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 ááá az nem buli, nem menni vele egy métert se egy Manta mai vásárlóértékre számítva akkoriban 6 millió Ft körül volt. ma kettő újat vagy újértékűt kapni 6 milláért. de ugyanez van B Commo-val is 4000 Euro-ért kapni egy 50e-t futottat, 81-ben 50ezerrel nem 8000 márka lett volna de nem is 12000 DM. A megoldás, az ÚJ GT megvásárlása lenne..........s, veled öregedne meg! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gzuci Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Sziasztok Skacok! Tudtok e valami jó megoldást húzott nyúzott kifényesedett fekete műanyag lökhárító rendbetételére, nem törött és nem festeni szeretném. Köszi:Gza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 És te? :lol: :) Én nem mentem reggel dolgozni, "gyúrtam" az éjszakás műszakra! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Tudtok e valami jó megoldást húzott nyúzott kifényesedett fekete műanyag lökhárító rendbetételére, nem törött és nem festeni szeretném. Csere... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Sziasztok Skacok! Tudtok e valami jó megoldást húzott nyúzott kifényesedett fekete műanyag lökhárító rendbetételére, nem törött és nem festeni szeretném. Köszi:Gza. Ha Astra, akkor fillérekért lehet hozzá kapni új lököst.Ajálnhatnám még a műa.ápolót is, de időleges csak..... Amúgy ilyesmit elérhető áron pl. az Izsáki úti Opelboltban is meg tudsz kapni, v. Kiss és tsa kft. Mindszenti út, esetelg jobb állapotú bontott a Csóka utcai Opelbontóban.... hátkb......... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gzuci Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Ha Astra, akkor fillérekért lehet hozzá kapni új lököst.Ajálnhatnám még a műa.ápolót is, de időleges csak..... Amúgy ilyesmit elérhető áron pl. az Izsáki úti Opelboltban is meg tudsz kapni, v. Kiss és tsa kft. Mindszenti út, esetelg jobb állapotú bontott a Csóka utcai Opelbontóban.... hátkb......... :lol: :) Igen Astra de gondolom az a fillérekért is jó pár ezres vagy pedig úgy néz ki mint az enyém :) Valami olyasmire gondoltam hogy létezik e valami módszer ami az egésznek felérdesíti a felületét és homogén egyszínű lesz. Ilyen fekete trutyit próbáltam már, ideiglenesen jó, de ha hozzádörgölöm a gatyaszárat akkor :) Speckó homokfúvó :) Drótkefét neki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Igen Astra de gondolom az a fillérekért is jó pár ezres vagy pedig úgy néz ki mint az enyém :) Valami olyasmire gondoltam hogy létezik e valami módszer ami az egésznek felérdesíti a felületét és homogén egyszínű lesz. Ilyen fekete trutyit próbáltam már, ideiglenesen jó, de ha hozzádörgölöm a gatyaszárat akkor :lol: Speckó homokfúvó :) Drótkefét neki :) 10e./db az új........szal........sztem........ :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 ketté akarsz fűrészelni? Szóljál? Vagy ezt most mire véljem? :lol: :) :) Ez jó! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Ez jó! :) :) a kettéfűrészelés jó??? :lol: :) "Mackó a porondon... fűrészeléses világszám következik! a Bűvész... J0000hhhnnnnnnyyyyyy!!!!!!!!" így gondoltad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 10e./db az új........szal........sztem........ :) Az nem sok, főleg, hogy a jobb kence-ficék is ennyibe lennének... és még mindíg, nem biztos hogy attól szép lesz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Az nem sok, főleg, hogy a jobb kence-ficék is ennyibe lennének... és még mindíg, nem biztos hogy attól szép lesz... :lol: Szerintem is baráti, mert pl. a bontottat sem kapod 7-8e. alatt............. Aztán a boltban is lehet kisit alkudozni! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Mackó, nem arra mondtam, hogy jó!!!! :lol: hanem a kommentedre. :) Lökhárító ügyben én is az újat javasolnám: A Rapidon is inkább cseréltük, mert még speckó lökhárítófestékkel sem lett volna szép a régi (főleg az apró karcolások miatt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Hátmivoltmaacégelőtt............ Ment a kisteher, vitte a széép hosszú PVC csövet.A 3-ból leesett 1, és pont akkor ért oda egy GOLF III., aztán jóól telibeverte a cső az elejét.Kicsit meghalt a lámpája, a géptetője is kicsit csak.............. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 pénteken egy kőrösi nyert lottón egy Corsát nem én vótam... csak szólok ja: a GT ötlet nagyon jó!!!!!! de akkor mikor lesz már végre téli autóm? egyet csúszik hátra a sorban megint? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Sziasztok Skacok! Tudtok e valami jó megoldást húzott nyúzott kifényesedett fekete műanyag lökhárító rendbetételére, nem törött és nem festeni szeretném. Köszi:Gza. Dehogy kell újat venni!Francokat! Bem utca!Légrádi! kb 1200Ft Vegyél egy kis ecsetet,ne a saját szivacsával hord fel,mert úgy csíkos lesz! Szal kisecsetre csorgasd rá és a megtisztított lökösre mehet fel! kb 2-3 havonta elég utánhúzni és szép is lesz! Kb ÍGYfog kinézni a lökös! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Kb ÍGYfog kinézni a lökös! Na jah, szép is az, de meddig! :lol: És most mié nem ííílyen szééép az ótód? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gzuci Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Dehogy kell újat venni!Francokat! Bem utca!Légrádi! kb 1200Ft http://www.sonax.com/images_content/katalo...load/408100.jpg Vegyél egy kis ecsetet,ne a saját szivacsával hord fel,mert úgy csíkos lesz! Szal kisecsetre csorgasd rá és a megtisztított lökösre mehet fel! kb 2-3 havonta elég utánhúzni és szép is lesz! Kb ÍGYfog kinézni a lökös! Ez így tényleg nem rossz, tehát mielőtt színházba megyek nem csak a cipőmet kell kibokszolnom! Még jó hogy nem ott dolgozom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Ez így tényleg nem rossz, tehát mielőtt színházba megyek nem csak a cipőmet kell kibokszolnom! Még jó hogy nem ott dolgozom :) Rá is éreztél a lényegre........... :) :) :) Szal vegyél csak újat. :D Szerintem........... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Na jah, szép is az, de meddig! :) És most mié nem ííílyen szééép az ótód? :) Mint írtam(csak ugye olvasni tudni kellen) ha normálisan megcsinálod 2-3 hónapig jó. Esetleg itt ott lekopik,de arra csak rá kell javítani. Rá is éreztél a lényegre........... :) :) :D Szal vegyél csak újat. :D Szerintem........... :lol: Hát akinek a bőre alatt és pénz van vegyen újat,aztán majd ha az utángyártott takony nem áll jól,majd lehet faragni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts