ENDYKA Elküldve Január7, 2007 Elküldve Január7, 2007 Na hamarosan én is Opeles leszek, már meg van rendelve :) Légy üdvözölve! Használd majd egészséggel a Corsát és legyen sok örömöd benne!! :lol:
warwolf Elküldve Január8, 2007 Elküldve Január8, 2007 Na én megragadom az alkalmat, és Boldog szülinapot kívánok Kacsero cartársnak!Isten éltessen de murvasokáig!!!!!!!! :lol: :) :)
Gepard Elküldve Január8, 2007 Elküldve Január8, 2007 Mandino üdvözlet közöttünk! Csabinak meg Boldog Szülinapot!
Udi Elküldve Január8, 2007 Elküldve Január8, 2007 Csabinak! Boldog szülinapot, az IGO navigáljon utadon... :lol:
paja Elküldve Január8, 2007 Elküldve Január8, 2007 Sok Boldog Szülinapot Csabi ( Kacsero )! ! ! :lol: :) :)
Kacsero Elküldve Január8, 2007 Elküldve Január8, 2007 Köszönöm Szépen Srácok! :lol: Mandino, üdv. a csapatben! :)
tomi023 Elküldve Január8, 2007 Elküldve Január8, 2007 Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz :lol: Boldog szülinapot Csabi! Üdv: Mandino
Kacsero Elküldve Január8, 2007 Elküldve Január8, 2007 Tegnap délelőtt, a budai kapunál megint mértek, most viszont 1 sötétkék civil F Astrából!! :) HEY-018-as azonosítóval! Csak infónak mondom, hogy figyeljetek otthon, mert valszeg, ezt több helyen is be fogják majd "vetni"! :lol:
Sziszi Elküldve Január8, 2007 Elküldve Január8, 2007 Boldog szülinapot Kacsero ! Szerintem tutti hogy eladjak a gokartpalyat, most mondtak a KTV-n hogy akar 600 millat is meger mint ipari terulet !
warwolf Elküldve Január8, 2007 Elküldve Január8, 2007 Boldog szülinapot Kacsero ! Szerintem tutti hogy eladjak a gokartpalyat, most mondtak a KTV-n hogy akar 600 millat is meger mint ipari terulet ! Megérni megér, bár ez relatív.Semmilyen igazi infrastruktúra nincs oda kiépítve, ami ezt támasztaná alá. Hamarabb éri meg a Bertrans környékére települni, mert nagyon komoly pénzeket lehet kapni a fejlesztésre...
Kacsero Elküldve Január8, 2007 Elküldve Január8, 2007 Boldog szülinapot Kacsero ! Boldog szülinapot Csabi! BITTEDANKE! :lol: Szerintem tutti hogy eladjak a gokartpalyat, most mondtak a KTV-n hogy akar 600 millat is meger mint ipari terulet ! Bizzunk benne, hogy annyit nem adnak érte, és hátha sikerül megmentenie valakinek, valami sportlétesítménynek!
Gepard Elküldve Január8, 2007 Elküldve Január8, 2007 Azt mondták, hogy az ipari övezetté nyilvánítás kb 1 év, ha addig lesz vevő akkor visszacsinálják. Azt akarom ebből kihozni, hogy az idén még lehet pályanap.
Kacsero Elküldve Január8, 2007 Elküldve Január8, 2007 Azt akarom ebből kihozni, hogy az idén még lehet pályanap. Végül is, nekünk egyenlőre ez a lényeg! :lol:
warwolf Elküldve Január8, 2007 Elküldve Január8, 2007 Azt mondták, hogy az ipari övezetté nyilvánítás kb 1 év, ha addig lesz vevő akkor visszacsinálják. De akkor bukják a Piacot is............
Mandino Elküldve Január8, 2007 Elküldve Január8, 2007 Megérni megér, bár ez relatív.Semmilyen igazi infrastruktúra nincs oda kiépítve, ami ezt támasztaná alá. Hamarabb éri meg a Bertrans környékére települni, mert nagyon komoly pénzeket lehet kapni a fejlesztésre... A Hoványnak elég jó helyen van, hogy azt is beépítse...
warwolf Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 A Hoványnak elég jó helyen van, hogy azt is beépítse... Végülis van még hely azzal a szeméttel feltöltött platzon! :lol:
corsarulez Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 Corsawolf, olvastam a hsz.edet a Petőfinépben. :lol: Boldog szülinapot Csabinak! :)
warwolf Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 Corsawolf, olvastam a hsz.edet a Petőfinépben. :lol: Kitartunk a végsőkig! :)
warwolf Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 http://baon.hu/index.php?apps=cikk&cikk=62857 Nemárt tudni................ :lol:
mackosajt Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 Kitartunk a végsőkig! :) azért van remény:katt A pályát tíz éve üzemeltető befektetőcsoportnak is vannak tervei a további hasznosításról. Elképzeléseikről Tormási Attila a Questormási Motor Sport Egyesület elnöke, a Tormási Autóház tulajdonosa beszélt. – Technikai sportcentrumot hoznánk létre, ahol a gokartozás mellett motoros klubot alakítanánk, vizes-csúszós tesztpályával, teljes, komplett felújítással. A beruházásra körülbelül 500 milliót költenénk. Fentebb vázolt szándékaink még csak körvonalazódnak. Az általunk ajánlott vételárról és egyéb konkrétumokról 2-3 hét múlva tudok beszámolni. nincs igazam? :lol:
warwolf Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 azért van remény:katt nincs igazam? :lol: Nyugtával a napot.Itt az lesz a befutó, aki a legnagyobb svindler.Meg többet tejelt az illetékesnek.Xarnak ezek a technikai sportokra, meg mindenre.Pedig egy vezetéstechnikai pálya bizony jól jönne, mert óriási dolog lenne, ha nem csak Pesten lehetne gyakorolni.Sok embert már maga a tény is elriaszt. Az érem másik oldala pedig, hogy semmi gari nincs, hogy a felújítás után a Driftnapnál kisebb rendezvényre is jut lehetőség.... Mert most még minden megbótolható, a jelenlegi formályában.De később?Mikor már kőkeményen profitorientált lesz a dolog?Hiszen a befektetők gondolom belátható időn belül szeretnék látni, hogy a pénzük kamatozik.
Dini Elküldve Január9, 2007 Elküldve Január9, 2007 Hát én nem tudom! Wolfinak igaza onnatol hogy profitorientált a dolog lehet hogy egy olyan találkozo megszervezése mint a miék mar elképzelhetetlen mert a belépőt olyan szinten meg kell emelni és a kiálítoktol is komoly pénzeket kell beszedni valszeg kevesne jönnének el! De bizunk a legjobbakba! Még minidg jobb ha marad mintha valami gyár települ oda és eregeti füstjeit!
Recommended Posts