Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Hétvégén nagyobbik lányom menetrendszerint belázasodott anyuéknál, így elvitték Kiskőrösön dokihoz, aki megállapította, hogy nagyon piros a torka+mandulája ezért írt neki fel dódszert, aztán szélnek eresztette.

Estére manó kipöttyösödött szépen, arra gondoltunk, hogy talán alergia.

Tegnap bevittem a saját háziorvosához, aki megállípította, hogy skarlátos.Remek....... Valszeg nyugis karácsonyunk lesz idén! :)

Ha v.ki jön, ne csodálkozzon, hogy ha a katasztrófavédelmis ruházatban megyünk ki a kapuhoz! :lol: Ugyanis cseppfertőző.........és olyan 10 nap kell, míg PP gyógyult lesz.

Tegnap meg leléptem melóhelyről délutánból 17:00-kor azzal, hogy elviszem Flórát dokihoz, aztán hipp-hopp visszaérek 18:00-ra.Ezzel szemben volt vagy 18:47 mire visszaértem.......... Kicsit sokan voltak.

Elküldve

Már nem írom a feszkólevez. topicba, hogy milyen kalandos volt ma délután a munkahely-otthon közötti 3.5km-es szakasz mer' megszólnak a pesti népek :), de a lényeg, hogy ennyi kib.szott birkával már régen találkoztam, és szükség volt minden reflexemre, hogy ne szálljanak belém.Aztán ezt megunva elővettem én is kicsit a nemnormális vezetési stílusomat............úgy már egész izgi volt! :) A legjobban azt tessett, amikor egy kb. 1.4 8V Astrás cartárs akart tolni a Jókain.......... :lol: Azé' csak jól megy ez az 1.6 ekotek! :)

Elküldve
... A legjobban azt tessett, amikor egy kb. 1.4 8V Astrás cartárs akart tolni a Jókain.......... :lol: Azé' csak jól megy ez az 1.6 ekotek! :)

Mi lett volna ha a kis piros tráfaautóval vagy... :) :) :)

Elküldve
Baleset, mert tuti v.ki benézi a kisautót. :)

:lol:

Mondjuk,, én inkább arra akartam célozni, hogy az astrás mit szólt volna a 1.2 felirat láttán, hogy a "kicsi" hogy gyorsul! :)

Elküldve
:)

Mondjuk,, én inkább arra akartam célozni, hogy az astrás mit szólt volna a 1.2 felirat láttán, hogy a "kicsi" hogy gyorsul! :)

..........hát, kb. ugyanazt, mint amit az Astránál! :) Néz bután ki a fejéből, a gázpedált taposva! :lol:

Elküldve

Nekem megint végig kellett gondolni,hogy nem a 205 pacsker van fent,pedig kedvem lett volna szopatni a yaris-ost a kiskörúton amennyire ragadt rám! :lol:

Elküldve

Ha Kiskőrösre vetődnétek mostanában, nagyon nézzétek meg, hova álltok, már 2 kollegát is megbüntettek, mert nem jó helyen parkolt a nagyáruház szélén. De bárhol lecsaphatnak..... Állandóan portyáznak. De bezzeg aki duplán parkol az OTP előtt és nem lehet tőle kiállni, az megússza....

Elküldve
Ha Kiskőrösre vetődnétek mostanában, nagyon nézzétek meg, hova álltok, már 2 kollegát is megbüntettek, mert nem jó helyen parkolt a nagyáruház szélén. De bárhol lecsaphatnak..... Állandóan portyáznak. De bezzeg aki duplán parkol az OTP előtt és nem lehet tőle kiállni, az megússza....

Én kerülöm mindig a nagyáruház környékét.Már régebben is matzera volt............

Elküldve
Johnny!!

Nagyapátinak van még 1 ilyen szörnyetege,asszem az Ural,nem?!

Veszünk neki egy benyás Uralt óccsójé a honvé'cségtől! :lol: Asszem olyan 60-80e.ért már egészen jókat lehet kapni! :)

Elküldve
holnap lesz tali vagy nem lesz tali?

Remélem, mert eddig nagyon úgy néz ki, hogy végre mehetek megenni egy pizzát :lol: :)

Múlt héten pénteken ledolgoztam az a holnapi napot, szóval ott leszek! :)

Elküldve

Hát a tegnapi meet nem jól végződött.

Mikor indultam haza, feltünt nekem is és Morgónak is, hogy elég fura hangokat lehet hallani a motor felől.

Most volt itt Zsolti és megleste.

Lekapta a szervószíjjat és már meg is volt a bibi.

Szóval szervószivattyú bajom van.

Elküldve

Mikor indultam haza, feltünt nekem is és Morgónak is, hogy elég fura hangokat lehet hallani a motor felől.

HAt naiv nem hozzáértő ként se tunik olyan jonak a dolog! De remélem hogy kispénzből hejre lehet pofozni a vasat!

Mindenszívből szóló karácsonyi énekben,

A kandalló ropogásában és melegében,

Az ünnepi ebéd közben,

a beszélgetésben és nevetésben,

Minden képeslapban amit egy barát,

vagy a család küldött,

Minden amit ebből meghallunk,

és ami elgondolkodtat bennünket…

az maga a szeretet.

Jégvirág költözzön mindegyik ablakba,

gőzölgő kalácsből jusson az asztalra.

Legyen sok ajándék - szívemből kívánom -,

s hogy gazdagon, örömökben teljen a Karácsony!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk Nektek és a Családotoknak!

Dénes & Zsóci

Elküldve

Tegnap önindító,ma pedig a stabrúdvégeket cseréltem,mert mindkettő elvolt törve,f@sza magya utak! :lol:

Elküldve

Jó volt a tegnapi meet, jóó sokan voltunk.helyesebben kevés emberke nem volt ott!

Johnny, anno a GSi-n én is eltörtem 1t.Nem tudom, hogyan, de csinázd azt, amit a Kiskasza is mondott.vegyél drágábbat.

Joee, tudom nem vigasztal, de az enyém sincsen túl jó állapotban.A hangjából ítélve.Sztem bontva érdemes utánakérdezni...........

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.