paja Elküldve December11, 2006 Elküldve December11, 2006 azt nem értem, hogy sokan miafenéért a szembejövő lámpáját csekkolják ahelyett, hogy az utat figyelnék... sok birka... engem ezért ritkán szokott zavarni a szembejövő lámpája. :) Azért ezt nem gondoltad komolyan ugye.... :) :lol:
warwolf Elküldve December11, 2006 Elküldve December11, 2006 Azért ezt nem gondoltad komolyan ugye.... :) :lol: A fényviszonyok miatt a rosszul beállított lámpa zavaró lehet, de tényleg célszerű inkább az utat figyelni, mert előkerülhet pl. egy nemvárt kivilágítatlan bicajos, míg a szembejövő levillogásával vagyunk elfoglalva.... Viszont kétségtelen, hogy akaratlanul is belebámulunk a szembejövő lámpájába........ Uncsitesóm pl. olyankor kezdő vezetőként arra is húzta a kormányt.Ma már szerencsére nemcsinálja.......... :)
mackosajt Elküldve December11, 2006 Elküldve December11, 2006 Azért ezt nem gondoltad komolyan ugye.... :) :lol: engem tényleg csak a nagyon durva lámpák zavarnak (pl. kamion reflektorral, fullon csomagokkal kocsi csillagvizsgáló üzemben. Amúgy meg ha az út szélét figyeled, miközben jönnek szemből, egyrészt a lámpa sem zavar annyira, másrészt az esetlegesen az út szélén cangázó kivilágítatlan biriglist is észreveszed. :) nekem már volt szerencsém hozzá... megúsztuk.
warwolf Elküldve December11, 2006 Elküldve December11, 2006 nekem már volt szerencsém hozzá... megúsztuk. S, a bringás? :lol:
mackosajt Elküldve December11, 2006 Elküldve December11, 2006 S, a bringás? :lol: a többesszám rá is vonatkozott. :)
warwolf Elküldve December11, 2006 Elküldve December11, 2006 a többesszám rá is vonatkozott. :) Értem én na, csak viccótam teeeee........ :lol:
mackosajt Elküldve December11, 2006 Elküldve December11, 2006 Értem én na, csak viccótam teeeee........ :) Én is! :lol: :) :) :) Vagytok msn-en?
warwolf Elküldve December11, 2006 Elküldve December11, 2006 Én is! :lol: :) :) :) Vagytok msn-en? Én elérhető vajok, de a többiek kallódófélben............. :)
tomi023 Elküldve December11, 2006 Elküldve December11, 2006 Amióta a Bosch Plus 60-as izzókat beraktam azóta villognak nekem is...de még a hátsó ködlámpával is... mi lesz ha Xeon lesz benne :) Akkor stipstop a Bosch izzó :lol:
mackosajt Elküldve December11, 2006 Elküldve December11, 2006 Akkor stipstop a Bosch izzó :lol: mé nem a xenon? :) Wolfi! Te vagy fent vagy az asszonyod?
warwolf Elküldve December11, 2006 Elküldve December11, 2006 mé nem a xenon? :lol: Wolfi! Te vagy fent vagy az asszonyod? Én! :)
Kacsero Elküldve December11, 2006 Elküldve December11, 2006 Vagytok msn-en? ez kicsit érdekes kérdés...ha fellépsz úgyis látod, ki van fent! :lol: :) :)
J0hnny Elküldve December11, 2006 Elküldve December11, 2006 Nekem bejött ez a Bosch 60 plus!Nem tudom elégszer megköszönni Udinak! Egy valamit elb@ctunk Bazsival,amikor a lámpát belőttük müszerrel! Nekem be kellett volna ülni hátulra közben középre! Mondjuk eddig nem villogott senki sem!
mackosajt Elküldve December11, 2006 Elküldve December11, 2006 ez kicsit érdekes kérdés...ha fellépsz úgyis látod, ki van fent! :lol: :) :) Téged duplán is láttalak... pedig nem is ittam! :) Amúgy szokott olyan lenni, hogy Wolfi helyett Timi köszön vissza. :)
warwolf Elküldve December11, 2006 Elküldve December11, 2006 0 Amúgy szokott olyan lenni, hogy Wolfi helyett Timi köszön vissza. :) Ez ilyen! :lol:
J0hnny Elküldve December11, 2006 Elküldve December11, 2006 Ez ilyen! :) Amitől ideges leszek néha,mert épp azt beszéljük ki hogyan vágtunk 3 malájt gerelyvégre és hogyan pusztítottunk el közben 3gramm havat,erre jön az asszony! :lol: :) :)
warwolf Elküldve December12, 2006 Elküldve December12, 2006 Amitől ideges leszek néha,mert épp azt beszéljük ki hogyan vágtunk 3 malájt gerelyvégre és hogyan pusztítottunk el közben 3gramm havat,erre jön az asszony! :lol: :) :) Jaja, hogy a fene enné meg azt az indián varázslót! :) :) :D
Sziszi Elküldve December12, 2006 Elküldve December12, 2006 Nekem minden 2. kocsi szokott csak belerefizni a kepembe, ilyenkor en is felnyomom a xenon refit, igy aztan mind a ketten szaguldunk a feny fele :lol:
Kacsero Elküldve December12, 2006 Elküldve December12, 2006 .... de előbb be kellene szereznem 1 navit! :lol: :) Asszem sikerült! :) :) :)
Tom Elküldve December12, 2006 Elküldve December12, 2006 Nekem minden 2. kocsi szokott csak belerefizni a kepembe, ilyenkor en is felnyomom a xenon refit, igy aztan mind a ketten szaguldunk a feny fele :lol: Elegáns... :)
warwolf Elküldve December13, 2006 Elküldve December13, 2006 Elegáns... :) ..................Calibrás........az ilyenek nem félnek a haláltól! :lol:
Gepard Elküldve December13, 2006 Elküldve December13, 2006 Aki tud este 8 körül msn-en lenni, és érdekli ablakmosó koncentrátum jó áron az keressen meg ma, vagy holnap. Esetleg fel is hívhat.
warwolf Elküldve December13, 2006 Elküldve December13, 2006 Voltam ma Bazsinál este, mert reggel ölég furi hangokat adott ki az önindítóm az Astrán.Hogy érdekes legyen a dolog, amíg Ő az önindítót szedte szét és tisztította, mert kosz az volt benne rendesen, addig én kifúrtam a kartervédő egyik beleszakított csavarját.V.miért eeeszakadt! :) Aztán Kiskaszától kaptam egy kis ajándékot a 256-os fékprojekthez. :lol:
Sziszi Elküldve December14, 2006 Elküldve December14, 2006 ..................Calibrás........az ilyenek nem félnek a haláltól! :lol: :)
warwolf Elküldve December14, 2006 Elküldve December14, 2006 Beszélgettem ma egy kollégámmal..Van egy eléggé leharcolt C16NZ Astrája.92'-es.Azt kérdezte, hogy mennyit kaphatna így érte.Szakadt a kuplungbowdene, és nemsokára lejár róla a műszaki is.Mondtam neki, hogy így biza' nemsokat.De ha kicsit törődik a verdával, akkor akár sztem olyan 5K körül is el lehet passzolni. Szó szót követett, aztán a végén oda jutottunk, hogy írtam SMS-t Demónak, hogy mennyibe lenne a kolléga gépének NE-sítése! :) Tolom neki a boltot, bár nem írt még konkrét összeget............ :lol:
Recommended Posts