warwolf Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 oké, majd szétnézek.... :unsure: Köszi...majd lehet, hogy 7végén benézgelődök oda is... :lol: Érdmes.Szerintem........... :blink: Jaja...néztem, de sajnos mindegyiket személyesen lehet átvenni :P ;) eddig nem találtam olyat ami kb.100 km-en belül lett volna...az a múltkori is, cirka 560 km-re volt innen... ;) Annyira nem sürgős.Majd csak lesz közelebb is............. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Speed! Ha beszélsz a Kopasszal mond már neki, hogy nézzen utána, hogy a Fiesta st-nek milyen széles a "viper" csík az elején, és mekkora távolságra vannak egymástól. Ja még az oldalának alján levő is érdekelne. Ha esetleg tud szerezni akkor meg örülnék egy baráti árnak. Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Speed! Ha beszélsz a Kopasszal mond már neki, hogy nézzen utána, hogy a Fiesta st-nek milyen széles a "viper" csík az elején, és mekkora távolságra vannak egymástól. Ja még az oldalának alján levő is érdekelne. Ha esetleg tud szerezni akkor meg örülnék egy baráti árnak. Előre is köszi. Sztem az ST csíkja nem matrinya............ :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZAG Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Csak nem! :unsure: :blink: ;) Amúgy murvajó az avatarod! ;) Mire gondolsz??? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Mire gondolsz??? :unsure: Én is megnéztem párszor mind2 részt.Korekt csákó' volt ez a mókuncs! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZAG Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Én is megnéztem párszor mind2 részt.Korekt csákó' volt ez a mókuncs! ;) Ja,de akkora lámer vagyok,hogy nem birom kicserélni a képet!!!! :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Ja,de akkora lámer vagyok,hogy nem birom kicserélni a képet!!!! :unsure: :blink: ;) Az avatar tök király.Csak az aláírásodon kellene módosítani......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZAG Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Az avatar tök király.Csak az aláírásodon kellene módosítani......... Azon bírok,de amikor kitörlöm az avatarból az Opelt,és a mókúst raknám fel,akkor megint az Opel képét rakja vissza,de miért??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Azon bírok,de amikor kitörlöm az avatarból az Opelt,és a mókúst raknám fel,akkor megint az Opel képét rakja vissza,de miért??? Most meg spec eltűnt a király kis mókuska! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Speed! Ha beszélsz a Kopasszal mond már neki, hogy nézzen utána, hogy a Fiesta st-nek milyen széles a "viper" csík az elején, és mekkora távolságra vannak egymástól. Ja még az oldalának alján levő is érdekelne. Ha esetleg tud szerezni akkor meg örülnék egy baráti árnak. Előre is köszi.Majd mondom neki. Egyébként épp a múltkor - amikor kint voltam nála - nézegettem egy ST Fiestát, ami sz@rrá volt törve. A csávó elég rendesen elszállt vele! (bőrös belső tér, stb... szóval) elég fullos volt, de a hátsó ülést is rohadt vastagon homok borította... Szóval elég szépen megborította a srác. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Most írt egy srác, hogy szerintem jó lesz-e a gumi, amit vett! A gyári méret 195/50R15, és ő ehelyett 195/60R15-öt vett télire! :unsure: "kicsit" nagyobb! (3-as golfról van szó...) Hát szeintem tuti beleér neki... nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Most írt egy srác, hogy szerintem jó lesz-e a gumi, amit vett! A gyári méret 195/50R15, és ő ehelyett 195/60R15-öt vett télire! :unsure: "kicsit" nagyobb! (3-as golfról van szó...) Hát szeintem tuti beleér neki... nem? Az még hagyján,hogy beleér,de télire nem jó a széles gumi!Pont a ellenkezőleg!A vékony jobban teljesít hóban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Most írt egy srác, hogy szerintem jó lesz-e a gumi, amit vett! A gyári méret 195/50R15, és ő ehelyett 195/60R15-öt vett télire! :unsure: "kicsit" nagyobb! (3-as golfról van szó...) Hát szeintem tuti beleér neki... nem? A Golf 3-as gyári mérete a 185/60R14 = 195/50R15. A 195/60R15 már 2 mérettel magasabb, nem bizti hogy beleér, de nem a golfra való az tuti... Ekkora különbségnél már az Km. óra is csal nem is keveset...szerintem... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Sztem az ST csíkja nem matrinya............ :unsure: Öcsémnek kellene, és neki megoldjuk ebből. Ha megunja nem kell újra festeni, csak polírozni a kocsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 A Golf 3-as gyári mérete a 185/60R14 = 195/50R15. A 195/60R15 már 2 mérettel magasabb, nem bizti hogy beleér, de nem a golfra való az tuti... Ekkora különbségnél már az Km. óra is csal nem is keveset...szerintem... :blink: kiszámoltam... ca. 4 cm-rel nagyobb az átlója ennek a guminak! :unsure: Az rohadt sok! Öcsémnek kellene, és neki megoldjuk ebből. Ha megunja nem kell újra festeni, csak polírozni a kocsit. Nyilván arra gondolt, hogy mivel nem matrica a gyári csík, így feltehetően nem tud rendelni gyári csíkot a Kopasz! ;) De beszélek vele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Tetszett a mai meat! :blink: Először Udival volt megdumálva, hogy tali, aztán hackelés.Miután nekiláttunk, megjelent Johnny, aztán Pisti és Tomi, aztán Csabi aztán Speed, és Berlina is. Nemsemmi banda a miénk, az 100! :unsure: Udi pedig egy elektronikai vadállat!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Mostanra értem haza a csöppet hosszúra sikerült meetről :unsure: De a szállító mostanra ért :blink: Berlinával gyorsultunk egyet a merto után ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 hát jókora előnyöm volt, de a Tied majd' lefütyült az útról... a turbó jobb, mint a II. torok az bizti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 gy feltehetően nem tud rendelni gyári csíkot a Kopasz! :unsure: De beszélek vele! Köszi Márk az jó lesz. Nekünk csak az adatok kellenek, és a KOMA dekorosa remélem olcsóbban kihozza, mint amiket a neten is lehet rendelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Vigyázni kell azokkal a csikokkal :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Vigyázni kell azokkal a csikokkal :unsure: Mindig eszembe jutsz a viper csíkokról. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Most jöttem el a melóból.Előtte mindenkinek szóltam, hogy elmentem.Erre pár perc múlva hív a majonézes majom, hogy kell neki 2rl kismajtorma tubus.Hát a murva anyucikáját neki, azt.B@zzeg ott néztük egymást egész délelőtt, nem igaz, hogy nem volt képes meglátni, hogy mi is kell neki.A kacsó életbe bele...... :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Két hete én is így jártam, de mielőtt visszamentem nyugodtam elköltöttem az ebédem, kicsit ejtőztem, majd kb: másfél óra múltán benéztem. Ha már szívatjuk egymást akkor legyen kölcsönös. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Két hete én is így jártam, de mielőtt visszamentem nyugodtam elköltöttem az ebédem, kicsit ejtőztem, majd kb: másfél óra múltán benéztem. Ha már szívatjuk egymást akkor legyen kölcsönös. Így tettemén is.Flórával szépen bementünk, aztán kiadtam, ajtó bezár és haza jön.Fickóka jött megrendelőt lobogtatva, de mondtam neki, hogy írja rá, hogy szombaton feljött aztán adja oda a papírt a hétfőn 6:00-ra jövőnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Köszönöm Udi Mesternek a mai közreműködést! Elkészült a másik gépem is, igaz még nem 100-as de legalább megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts